Clint Bowyer wins 2020 All-Star Race Fan Vote

Clint Bowyer julkistettiin keskiviikkoiltana All-Star Race faniäänestyksen voittajaksi NASCAR All-Star Race-kilpailun finaalipaikasta Bristol Motor Speedwaylla.

Bowyer oli äänestyksen kärkisija niistä kuljettajista, jotka eivät olleet vielä päässeet päätapahtumaan. Fanien valinta laittoi hänen numeronsa 14 Stewart-Haas Racing Fordinsa kentälle 20.ja viimeisenä.

sukua: Fan Vote winners in All-Star history / All-Star Open results

Bowyerin faniäänestyksen voitto murtaa Hendrick Motorsportsin otteen paikasta viimeisen neljän vuoden ajalta. Alex Bowman voitti viime vuoden faniäänestyksen ja Chase Elliott voitti kolme vuotta aiemmin. Molemmat kuljettajat ovat yltäneet osakilpailuvoittoihin vuodesta 2019 lähtien. Bowyerin mukaan kaikki neljä Stewart-Haasin kilpa — autoa-Bowyer, Kevin Harvick, Aric Almirola (joka voitti etapin All — Star Openissa) ja Cole Custer-ovat mukana pääkilpailussa.

Bowyerin paras sijoitus tähdistökentällisessä tuli vuonna 2014-tuloksella seitsemäs. Ehkä se paranee tämän vuoden kisassa Bristolissa, jossa Bowyer on sijoittunut kakkossijalle kahdessa neljästä viime kevään kilpailusta 0,533 kilometrin radalla.

Kasey Kahne on ainoa aiempi faniäänestyksen voittaja, joka on edennyt päätapahtuman voittoon. Hän teki juuri niin vuonna 2008.

faniäänestyksen top 10 kuten paljastettiin NASCAR.com viime viikolla olivat Bubba Wallace, Bowyer, Matt DiBenedetto, William Byron, Corey LaJoie, Tyler Reddick, Christopher Bell, Timmy Hill, Aric Almirola ja Austin Dillon.