Indiana kamppailee jatkopaikasta jälleen 69-60-tappiossa Illinois

CHAMPAIGN, Ill. Illinois-vahti Ayo Dosunmu on noussut parin viime vuoden aikana yhdeksi pelin parhaista ratkaisijoista. Hän osoitti, että jälleen lauantaina, kun hän torppasi Indiana 17 pistettä viimeisen yhdeksän + minuuttia johtaa Taistelevat Illini come-from-behind 69-60 voittaa.

peli oli pelottavan samanlainen kuin keskiviikkoillan tappio Indianalle, kun se luovutti pienen etumatkan – neljä pistettä kummassakin tilanteessa – olemalla myöhään pysähdyksissä ja kamppailemalla itse pisteistä.

30 pistettä viimeistellyt Dosunmu teki runsaasti tuhoa, mutta suurempi ongelma oli, ettei Indiana saanut itse vastausta. Perään 60-57 viimeisessä media aikalisä, Indiana teki vain yksi laukaus viimeisen neljän minuutin, kolmen pisteen Armaan Franklin, joka oli uran korkea 23 pistettä. Indiana jäi pisteittä kuudella muulla omaisuudellaan.

”mielestäni meillä oli siellä hyvännäköistä, mutta meidän on oltava parempia kolmen viimeisen peliminuutin aikana”, turhautunut Archie Miller sanoi tappion jälkeen. ”Race (Thompson) oli hyvä katsoa sisälle, joka ei mene ja Trey (Galloway) oli kolmen pisteen edessä meidän penkki, joka meni ulos. Ne olivat hyvännäköisiä, eivät vain menneet sisään.”

se oli turhauttava päätös Indianalle (5-4, 0-2 Isossa Kymppipaikassa), koska se pelasi tarpeeksi hyvin voittaakseen. Toisen peräkkäisen pelin hyvä juoksu toisen puoliajan alussa toi heille johtopaikan, ja se tuli kahdesta epätodennäköisestä lähteestä, vartijat Al Durham ja Rob Phinisee. Molemmat olivat kamppailleet Northwestern tappio ja pidettiin scoreless ensimmäisellä puoliajalla lauantaina, mutta Durham tuli ulos tauon pisteytys viisi nopeaa pistettä ja Phinisee lisäsi neljä lisää muutama minuutti myöhemmin laittaa Indiana edellä 40-37.

Franklin lisäsi vapaaheittoa, ja Indiana johti 43-39, ottelun suurinta johtoa, kun jatkoaikaa oli jäljellä 8.59.

ja sitten Dosunmu villiintyi. Viimeisen yhdeksän minuuttia tehdä 6-of-8 laukausta, mukaan lukien neljä kolme pistettä. Indianalla ei ollut hänelle vastausta.

tappio pilasi Indianan kakkosvahti Armaan Franklinin urapäivän, sillä hän viimeisteli uransa komeat 23 pistettä. Hän teki 8-of-12 laukausta ja oli 5-for-6 kolmen pisteen, kolmas peli tällä kaudella, jossa hän on tehnyt vähintään viisi kolmen pisteen. Muu joukkue oli vain 2-12 syvältä.

Jackson-Davis missasi kentältä kuusi ensimmäistä laukausta, joista suurimman osan Cockburn torjui laidalla. Hän oli vain 3-for-13 kentältä päivänä, vaikka monet laukaukset olivat hyvännäköisiä, että ei vain mennyt. Hänen 11 pistettään jäivät kauden vähiin.

”Kofi on iso sisäpiiriläinen ja hän muuttaa paljon laukauksia”, Franklin sanoi Jackson-Davisin kamppailuista maalinteossa. ”He haastoivat paljon laukausta, mutta saimme hienoja näyttää ja he vain eivät mene alas.”

Millerin mukaan Jackson-Davis taisteli tilasta, mutta ei vain saanut paljon avoimia katseita kaatumaan.

”Trayce ei mene 3-13 joka pelissä”, Miller sanoi. ”Meillä oli vain kahdeksan liikevaihtoa ja saimme hyvännäköisiä. Se ei ollut täydellinen millään mielikuvituskerralla, mutta pelasimme kovaa ja meillä oli näytelmämme.”

Indiana johti suurimman osan ensimmäisestä puoliajasta rakentaen kuuden pisteen johdon kolmeen eri otteeseen, mutta Illinois meni 11-4-karkumatkalle päättääkseen puoliajan ottamalla 29-27-johdon pukuhuoneeseen. Trey Galloway sai kauden toisen starttinsa, kun hän korvasi Rob Phiniseen avauskokoonpanossa. Ensimmäisellä puoliajalla Phinise ja vanhempi vahti Al Durham eivät kumpikaan onnistuneet maalinteossa yhteisellä 20-minuuttisella.

mutta molemmat olivat avainrooleissa toisen puoliajan alussa, kun Indiana vetäytyi jälleen edelle. Durham oli viisi nopeaa pistettä aikaisin ja sitten Phinisee osuma back-to-back kovia laukauksia kaistalla antaa Indiana kolmen pisteen johtoon. Franklinin vapaaheitto antoi Indianalle 43-39-johdon, mutta sitten dosunmu siirtyi johtoon.

”Ayo teki jokaisen ison laukauksen ne viimeiset 10-12 minuuttia”, Miller sanoi. ”Hän oli ero, siitä ei ole epäilystäkään.”

Dosunmu ja Cockburn tekivät Illinoisin 24 potkumaalista 17.

”sinulla on kaksi kaveria, jotka saavat 17 potkumaalia 24: stä”, Miller sanoi. ”Heidän kaksi studs todella tuotettu tänä iltana.”

Dosunmu on All-American ehdokas syystä Illinois, joka on nyt 7-3 ja 3-1 Big Ten.

”olen iloinen, että meillä oli kentän paras pelaaja Ayo Dosunmussa pelin lopussa”, Illinoisin valmentaja Brad Underwood sanoi. ”Hän oli ilmiömäinen.”

siitä Dosunmu pitää. Oli vihreän valon aika.

” hän vain sanoi:’ peliä on kahdeksan minuuttia jäljellä, tule tänne ja anna kaikkesi, pelaa niin kovaa kuin pystyt'”, Dosunmu sanoi Underwoodin vetoomuksesta aikalisän aikana.