Clint Bowyer vinner 2020 All-Star Race Fan Stemme

Clint Bowyer ble annonsert onsdag kveld som All-Star Race Fan Stemme vinner for den siste plassen I NASCAR All-Star Race På Bristol Motor Speedway.

Bowyer var toppstemmer blant førere som ikke allerede var kvalifisert for main event. 14 Stewart-Haas Racing Ford inn i feltet som den 20. og siste oppføringen.

RELATERT: Fan Stemme vinnere I All-Star historie / All-Star Åpne resultater

Bowyers Fan Stemme seier bryter Hendrick Motorsports ‘ hold på stedet for de siste fire årene. Alex Bowman vant Fjorårets Fan Stemme og Chase Elliott vant de tre årene før det. Begge disse førerne kvalifiserte seg med løpsseire siden 2019. Med Bowyers deltakelse vil Alle Fire Stewart-Haas — Racerbiler-Bowyer, Kevin Harvick, Aric Almirola (som vant En etappe I All — Star Open) og Cole Custer-være med i hovedløpet.

Bowyers beste plassering i All-Star — Løpet kom i 2014-med et sjuendeplass-resultat. Kanskje det vil bli bedre med årets løp På Bristol, hvor Bowyer er ferdig som runner-up i to av de siste fire våren løpene på 0.533-mile sporet.

Kasey Kahne er den eneste Tidligere Fan-Vinneren som har vunnet main event. Det gjorde han i 2008.

topp 10 I Fanstemmen som avslørt på NASCAR.com I forrige uke var Det Bubba Wallace, Bowyer, Matt DiBenedetto, William Byron, Corey LaJoie, Tyler Reddick, Christopher Bell, Timmy Hill, Aric Almirola og Austin Dillon.