Innkommende: Bombekastere får noen alvorlige oppgraderinger med fornyet Army interesse

Som Hæren skyver avstanden til artilleri og raketter til aldri før sett områder, det er også sikte på å lob bombekastere lenger og raskere.

et innlegg siste måned på regjeringens varsel nettsted fbo.gov ønsker å se hva industrien har for tre programmer som tar sikte på å øke 120mm mørtel evner – en utvidet rekkevidde mørtel system, en indirekte brann turret og en automatisert ekstern evne.

extended range-systemet forventes å erstatte det eksisterende m120a1-systemet innen 2026. Det kan være nesten 100 pounds tyngre enn den nåværende varianten, men den må brenne nesten 2000 meter lenger, eller en maksimal avstand på 9 kilometer.

Det Fremtidige Indirekte Branntårnet plukker opp damp litt tidligere, Med Hæren forventer at industrien skal produsere det nye tårnet innen 2021.

Det vil gi beskyttelse mot fiendtlige counter batterisystemer og fra støy og blast overtrykk. Tårnet må skyte lenger enn dagens Bataljon Mørtel System og Rekyl Mørtel System.

og det må masse branner fra en enkelt plattform, traff mål med både direkte ild og bruk pågår våpen som Dødelig Miniatyr Antenne Missile System eller Enkelt Multi-rakett Angrep Munition, i henhold til oppslaget.

turret vil være automatisert og i stand til å montere På Stryker, Pansrede Multi-Purpose Kjøretøy Og Neste Generasjon Kamp Kjøretøy. Tårnet må nå mye lenger enn det som nå er normen, og skyver runder ut til maks rekkevidde på 20 kilometer, eller mer enn 12 miles.

systemet vil også øke hastigheten på målrettingen.

Registrer Deg For Army Times Daily News Roundup

ikke gå glipp av De beste Hærhistoriene, levert hver ettermiddag

Takk for at du registrerte deg!

for flere nyhetsbrev klikk her

×

Registrer Deg For Army Times Daily News Roundup å motta de beste Army historier hver ettermiddag.

Takk for at du registrerte deg.

ved å gi oss din e-post, du velger I Til Army Times Daily News Roundup.

Army Times Logo

Computing targeting må kjøre minst semi-autonomt, med et mål om autonom målretting, å kunne brenne og bevege seg innen 90 sekunder etter å identifisere en fiende. Målet vil være å » skyte på farten.»

Troopers Fra Feltet Artilleri Støtte Skvadron, 3rd Cavalry Regiment, støtte Irakiske hæren operasjoner med artilleri branner fra SINE M777a2 Howitzers. 2. Løytnant Jamie Douglas)
Return of fires: Hvordan Hæren kommer tilbake til sine store våpen når Den forbereder seg til nær-peer-kampen

Fra våpen til formasjoner til soldater, Hæren finner gamle og nye måter å bringe tilbake stor ildkraft.

Todd Sør

August 22, 2018

raskere avfyring.

Det må skyte seks runder på fire sekunder på mål med et mål om å nå 12 runder på fire sekunder.

Tjenestemenn vil at Den skal sende 16 runder ned i første minutt av avfyring og opprettholde seks runder i minuttet på ubestemt tid til å begynne med. Men de håper å nå 24 runder per minutt i to minutter etterfulgt av 12 runder i minuttet på ubestemt tid.

den automatiserte fjernfunksjonen gjelder for to systemer, både 81mm og 120mm mørtel, ifølge innlegget.

hovedtrekkene av interesse for dette prosjektet skyver 81mm ut til 15 kilometer og åpner for autolading av 20 runder mellom menneskelige assisterte laster.

for begge kaliber må systemet skyte 20 runder i minuttet maks, med et mål om å nå 30 runder i minuttet.