Chelsea vs. Morecambe LIVE STREAM (1/10/21): kijk English FA Cup online | Time, TV, channel

Chelsea wordt geconfronteerd met Morecambe in een Engelse FA Cup wedstrijd op Stamford Bridge in Londen, Engeland, op zondag 10 januari 2021 (1/10/21).

Fans kunnen de wedstrijd exclusief bekijken met ESPN+.

***

Manchester City verliet Chelsea in wanorde door te vegen naar een 3-1 overwinning op zondag met een meedogenloze aanvallende display dat verzonden Frank Lampard ‘ s team naar een vierde verlies in de afgelopen zes Premier League games.Ilkay Gündoğan, Phil Foden en Kevin De Bruyne scoorden in een 16 minuten durende periode van de eerste helft toen City vijfde werd in het klassement ondanks het coronavirus.Chelsea ligt slechts drie punten achter City, maar heeft nog twee wedstrijden gespeeld en de manier waarop deze nederlaag zal alarmerend zijn voor de notoir ongeduldige eigenaar Roman Abramovich.

“iedereen zei een maand geleden dat we de competitie kunnen winnen,” zei Lampard. “Ik was vrij zeker in het feit dat waar we op, in termen van een wederopbouw, het verbod, nieuwe spelers in het team, de jeugd, dat er perioden van pijn waren we zouden gaan door als een club en individuen. Het was een pijnlijke eerste helft voor de spelers.”

de afwezigheid van een menigte als gevolg van coronavirus beperkingen behoedde Lampard ten minste voor enige negativiteit van zijn eigen fans.

City had vijf spelers gemist als gevolg van coronavirusinfecties en er was off-field tumult in de opbouw van het spel veroorzaakt door verdediger Benjamin Mendy overtreden pandemische beperkingen op Inter-huishouden mengen door het houden van een New Year ‘ s Eve party.Met Ederson in isolatie herstellende van COVID-19, Keeper Zack Steffen begon zijn eerste Eredivisie wedstrijd. Het was een nerveuze start voor de 25-jarige Amerikaan, het verdienen van een boeking voor het afhandelen buiten de strafzone na vijf minuten.Maar dankzij City ’s sprankelende forays forward en Chelsea’ s aanvallende tekortkomingen werd Steffen niet getest.

in plaats daarvan was het tegengetal Edouard Mendy die de bal drie keer uit zijn net plukte.In de 18e minuut kreeg Foden een pass van De Bruyne en teed Gündoğan op de turn om zijn derde doelpunt in vier wedstrijden te pakken.De stad was in verwoestende vorm, zoals zo vaak georkestreerd door De Bruyne met minder dan drie minuten tussen de openingsdoelen.Een eerste kruising van de Belgische playmaker werd onderschept door Thiago Silva, maar hij herwon de bal om Foden op te zetten voor de tweede. Het was een gladde final touch van Foden die hem in staat stelde om Mendy te verslaan op zijn nabijgelegen post.

“We gaven twee echt slechte doelen terug naar terug in het spel,” Lampard zei. “Ik voelde dat het klopte ons, en dat we niet zo goed reageren als ik zou willen. Serieuze lessen in de eerste helft. Goed karakter in de tweede helft maar het spel was gedaan.”

de derde werd gestart en voltooid door De Bruyne. Hij ging naar Sterling om een kopgroep naar beneden te lanceren de helft van de lengte van het veld onbetwist voordat het raken van het doelframe met een schot. Tegen die tijd was De Bruyne aangekomen om de rebound te halen in de 34e minuut, scoren op de dag dat de playmaker werd ingezet als de centrale spits.”A little bizarre in the beginning-I’ ve done it a fever of times in my career, ” zei hij. “Natuurlijk zijn er veel stakers, forward spelers die uit zijn. De coach vroeg me om dit werk te doen dus ik probeerde het zo goed mogelijk te doen, en het is goed dat we op deze manier hebben gewonnen.”

alleen Mendy ‘ s snelle reactie in het Chelsea doel voorkomen dat een close-range header van Rodri naar de bovenste hoek bij het begin van de tweede helft.Zelden was City zo onbezorgd in een wedstrijd tegen Chelsea, die weer een tegenvallende wedstrijd moest doorstaan voor het doelpunt van spits Timo Werner.

er was troost in de stilstand tijd met Callum Hudson-Odoi netting van Kai Havertz ‘ s cross.

(The Associated Press droeg bij aan dit rapport.)