Clint Bowyer wint 2020 All-Star Race Fan Vote

Clint Bowyer werd woensdagavond aangekondigd als winnaar van de All-Star Race Fan Vote voor de laatste plaats in de NASCAR All-Star Race op Bristol Motor Speedway.

Bowyer was de belangrijkste stemacteur onder de coureurs die nog niet gekwalificeerd waren voor het main event. De fans ‘ choice zette zijn Nummer 14 Stewart-Haas Racing Ford in het veld als de 20e en laatste inzending.

gerelateerd: Fans stemmen winnaars in All-Star geschiedenis / All-Star Open resultaten

Bowyer ’s Fan stemmen winnen breekt Hendrick Motorsports’ hold op de plek voor de afgelopen vier jaar. Alex Bowman won vorig jaar de Fan stem en Chase Elliott won de drie jaar daarvoor. Beide coureurs kwalificeerden zich sinds 2019 met race-overwinningen. Met Bowyer ‘ s deelname, alle vier Stewart-Haas racewagens — Bowyer, Kevin Harvick, Aric Almirola (die een etappe won in de All-Star Open) en Cole Custer — zullen in de hoofdrace. Bowyers beste finish in de All-Star Race kwam in 2014 — met een zevende plaats. Misschien zal dat verbeteren met de race van dit jaar in Bristol, waar Bowyer is geëindigd als de runner-up in twee van de laatste vier voorjaar races op de 0.533-mijl spoor.Kasey Kahne is de enige winnaar van de vorige Fanstem die het main event won. Dat deed hij in 2008.

de top 10 in de Fan stemming zoals onthuld op NASCAR.com vorige week waren Bubba Wallace, Bowyer, Matt DiBenedetto, William Byron, Corey LaJoie, Tyler Reddick, Christopher Bell, Timmy Hill, Aric Almirola en Austin Dillon.