årets ord ideer med Udskrivbar liste over inspirerende ord

 • Del på Facebook1
 • Gem til Pinterest3059
 • e-mail

Vælg et “årets ord” for at forblive motiveret og holde dig på vej til succes i 2021 med denne udskrivbare liste over positive, motiverende og inspirerende ord.

Brug vores gratis udskrivbare liste over positive, motiverende og inspirerende ord til at hjælpe dig med at vælge dit “årets ord” for 2021. Brug det positive ord, du vælger som et mantra eller fokuspunkt, for at hjælpe dig med at forblive motiveret til at nå dine mål!

denne liste over positive motiverende ord er ikke udtømmende. Du kan vælge mange flere inspirerende ord, der ville gøre et perfekt valg til at være din “årets ord.”Det kan endda være en kort motiverende sætning, # hashtag eller gruppe af positive ord.

inspirerende ord til 2021 årets ord

årets ord ideer 2021

har du nogensinde lavet en nytårsopløsning, som du var i stand til at holde?

Ja, heller ikke mig … jeg fandt en bedre ide!

i dag kan jeg godt lide at gøre mine beslutninger til smarte mål og derefter oprette en handlingsplan for at nå mine mål med handlingsmæssige trin.

dernæst vælger jeg et inspirerende ord for året for at hjælpe mig med at holde fokus, motiveret og på rette spor for at nå mine mål.

relateret: Sådan planlægger du din dag

årets ord 2021 ideer - liste over positive motiverende inspirerende ord
udskrivbare inspirerende ord til 2021 årets ord

Hvad er et “årets ord” og projektet “et lille ord”?

et ord af året er et ord eller en sætning, du vælger at hjælpe dig med at holde fokus, motiveret, og på sporet hele året. Det er et opløftende positivt inspirerende ord, der motiverer dig til at handle. Jeg lærte om et lille ord projekt fra Ali Edvard. Hun skriver,

i 2006 begyndte jeg en tradition for at vælge et ord for mig selv hver Januar – et ord at fokusere på, at leve med, at undersøge, at skrive om, at håndværk med, og til at reflektere over, som jeg går om mit daglige liv. Disse ord er hver især blevet en del af mit liv på en eller anden måde—en proces, jeg dokumenterer via enkle kreative månedlige meddelelser fra januar til December.

RELATERET: Sådan bruger du vanens magt til at ændre dit liv

træk vejret-et lille ord af året 2020

relateret: jeg er taknemmelig: Taknemmelighed Journal Printable regneark

Sådan vælger du et ord af året

Vælg dit ord ved hjælp af vores gratis printbare liste over positive motiverende ord. Klik på linket for at hente og udskrive denne gratis udskrivbare liste over inspirerende ord, som du kan bruge til at vælge dit årets ord for 2021.

denne udskrivbare liste over “årets ord” ideer er ikke udtømmende. Der er andre motiverende ord, du kan vælge, der også ville gøre et perfekt valg. Selvfølgelig kan ethvert af de positive ord på denne liste over ideer få deres form ændret. Hvis du for eksempel foretrækker, at dit ord er modigt i stedet for MOD, skal du på alle måder ændre det! Dit” et lille ord ” kan endda være en kort sætning, #hashtag eller gruppe af ord, hvis du ønsker det. Det er trods alt dit ord. Vælg noget meningsfuldt for dig og forbered dig på at blive forbløffet!

når du overvejer det ord, du gerne vil bruge, skal du tage et øjeblik til at overveje dine mål og eventuelle udfordringer, du måtte stå over for i dit liv.

hvad går godt, og hvad kan du forbedre?

hvis du stadig har brug for at beslutte dine mål for året, skal du gå over for at se på vores tip til, hvordan du sætter smarte mål. Vi har endda en gratis mål indstilling regneark du kan hente-bare klik på linket!

Vælg et positivt inspirerende ord, der hjælper dig med at afbalancere alt og få det til at ske… valgene er ubegrænsede! Gør krav på ethvert ord, der holder hjerte og mening at bruge som dit årets ord.

bare rolig, hvis ingen råber for at være dit årets ord i starten. Meditere, reflektere og lade dit Ord komme til dig.

 inspirerende årets ord ideer til 2021

relateret: opnåelse af mål: Opret en handlingsplan for at nå mål

5 sjove måder at bruge dit 2021 årets ord

nogle mennesker hævder at skrive dine mål er den hurtigste måde at nå dem på. At vælge et ord for 2012 kan hjælpe dig med at blive fokuseret og forblive motiveret. Bring det ord, du vælger ind i dit liv med nogen af de sjove “årets ord” ideer nedenfor.

Doodle dit “årets ord”

brug lidt tid på at skrive og doodle det motiverende ord, du vælger til dit årets ord 2021. Dette vil hjælpe dig med at legemliggøre det positive ord og gøre det til dit for året. Lav sticky notes og læg dem rundt i huset.

når du er færdig, skal du indramme dit inspirerende ord og sætte det et sted, hvor du vil se det hver dag. Hvis du fører en bullet journal, skal du placere dit inspirerende ord for 2021 på forsiden eller forsiden.

Mal en sten med dit inspirerende ord

Mal først en sten eller flere klipper med dit inspirerende ord for 2021. Placer dem derefter et sted, hvor du vil se dem dagligt. Inspirerende ord klipper gøre en stor brevpresser til et skrivebord og se dejlig i gården eller haven. Pop over at have et kig på disse sjove rock maleri tips og ideer til at komme i gang på din inspirerende ord rock.

lav et “årets ord” armbånd eller halskæde

lav et beaded armbånd eller halskæde med dit “årets ord” på det. Denne tutorial til smykkefremstilling deler, hvordan man laver et navnehalskæde. Udskift dit positive ” årets ord “i stedet for et” navn ” og dit gode at gå!

Alternativt kan du bruge denne tutorial til at gøre en beaded halskæde og perle en inspirerende ord charme ind i det. Hvis du ikke ønsker at lave din egen halskæde, skal du købe en dejlig sterling sølvkuglekæde

og sætte et ord charmepå det!

Mal en lysestage med din Positive motiverende ord valg

Brug vores personlige lysestage tutorial til at male et hjerte med din motiverende ord af året på det. Disse smukke håndmalede lysestager kaster smukke hjerter på væggen, når de tændes!

lysestage med ordet fokus skrevet midt i et hjerte

relaterede: Sådan starter og afslutter du en Beaded halskæde eller armbånd

køb positivt inspirerende ord tyvekoster

få dit inspirerende ord for året til at fungere for dig med sjov tyvekoster, du kan købe med dit motiverende ord på det for at hjælpe dig med at holde fokus på dine mål hele året.

 • T-shirts
 • malebog
 • kunsttryk
 • Ordskilte
 • Ordpuder
 • tasker
 • smykker
 • Ordringe
 • vedhæng

relaterede: få organiseret for god: 10 grunde til at gøre rytme til en vane

årets ord 2021 ideer

når du har besluttet dit ord for 2021, skal du bruge det til at oprette nogen af de ideer, der er anført ovenfor, for at hjælpe med at oplive det og bringe dine drømme og mål til virkelighed.

det næste trin i processen er at gøre dine mål til positive bekræftelser for at hjælpe dig med at nå dem. Klik på linket for at lære hvordan!

Læs mere om rytmer af leg her!

flere nyttige artikler

 • Sådan rejser du en hjælper
 • målindstilling: Sådan indstilles Smarte mål
 • opnåelse af mål: Sådan laver du en handlingsplan for at nå mål
 • Sådan planlægger du din daglige rutine for succes
 • DIY-projekter til gør det selv familier
 • Taknemmelighedsjournal beder om udskrivning
liste over inspirerende ord til 2021 årets ord ideer
 • Del på Facebook1
 • Gem til Pinterest3059
 • e-mail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post hvor er de nu: RHOBHS Dana Vilkey
Next post Den bedste Rock klatring Rack og Gear liste