5 måder klaverundervisning gavner børn

er forældre for nøjeregnende, når de vil “pålægge” kærligheden til musik på deres børn? Mange er bange for, at hvis de skubber deres børn til at tage klaverundervisning, tvinger de dem til at gøre noget, de ikke ønsker at gøre.

hvis vi begynder at tale om forældre, der forventer for meget af deres børn, ville diskussionen være uendelig. Men er det tilfældet, når du tilmelder dit barn til klaverundervisning? Ikke nødvendigvis. Du vil ikke skubbe dem til at være den næste Rachmaninoff. Du sammenligner dem ikke med andre børn, og du forventer ikke, at de imponerer. Du vil bare motivere dem til at øve, og du vil se dem blive forelsket i musik.

børn nyder meget af klaverundervisning. Hvis du er afslappet om aktiviteten, og du ikke pålægger det som et pres på dit barn, vil de få enorm værdi.

undrer du dig over, hvad disse fordele er?

dit barn vil få mere “musikalsk”

gennem neuroimaging opdagede forskere, at hjernen hos mesterlige pianister er bedre egnet til at være musikalsk. Ikke desto mindre er dette en talentfærdighed, der til en vis grad kan udvikles ved praksis. Dit barn behøver ikke at vokse til en stor pianist. De bliver stadig mere musikalske, end de er i øjeblikket, hvis du lader dem tage klaverundervisning.

i det mindste vil de lære, hvad god musik er. Det fører til god smag i musik, som varer i livet.

klaverundervisning hjælper dem med at fokusere

selv den enkleste musik kræver fokus, når den spilles. Dit barn bliver nødt til at holde deres opmærksomhed på hver enkelt note og opretholde den krævede rytme på samme tid. Men når de kommer ind i praksis, er fokus ikke en belastning. Det er en tilstand af væren, der fortærer dem.

en god klaverlærer vil inspirere dit barn til at holde fokus fra begyndelsen til slutningen af kompositionen. Det er en færdighed, der kan oversættes til alt andet, dit barn gør.

øvelse af klaver forbedrer deres motoriske færdigheder

for at spille en komposition på klaveret vil dit barn se på noter og spille dem med deres hænder. For at gøre dette vil de først se på deres hænder. Men med praksis lærer deres krop, hvor de rigtige nøgler er. Så de ser bare på noterne, og hænderne spiller uden hjælp fra øjnene.

begge hænder spiller forskellige toner, så de skal arbejde selvstændigt. Øjnene ser på noterne for begge hænder på samme tid, og hjernen distribuerer den rigtige rækkefølge til hver hånd. Det lyder så kompliceret, når du skriver om det. Men vi taler om enkle motoriske færdigheder, som et barns hjerne intuitivt kan udvikle sig med en vis praksis.

klaverspil reducerer Stress

der er en komposition til alle slags stemninger. Hvis dit barn føler sig trist, kan de spille en langsom, melankolsk sammensætning. Hvis de er afslappede, kan de spille Chopins Forårsvals. Hvis de føler sig ængstelige, de kan spille noget “vredere.”

klaveret er et udløb for følelser. Forskere fandt ud af, at klaverpraksis forbedrede stemningen og livskvaliteten hos ældre voksne. Men det er også tilfældet med børn. Når du får musik til at ske med dine egne to hænder, kan du ikke lade være med at føle dig godt tilpas. Det betyder ikke noget, hvor ung eller hvor gammel du er!

at spille musik gør børnene smartere

vi siger ikke, at forældre skal skubbe deres børn til at være mere intelligente og udtrykke utilfredshed med gennemsnitlige resultater. Vi siger bare, at dit barn kan udvikle bedre intelligens, hvis du inspirerer dem til at spille musik. Nøglen er i ” inspirere.”Husk: de skal ikke føle sig presset.

forskere fandt, at det at spille et instrument kan øge ik hos både voksne og børn. Ethvert instrument fungerer, men klaveret er så fantastisk, at enhver, der spiller det, vil fortælle dig det samme: der er ikke noget instrument, der kan sammenlignes med det. Plus, det er et af de nemmeste instrumenter for begyndere at spille. De trykker bare på en tast, og den returnerer en lyd.

Find en god klaverlærer; du vil ikke fortryde det

med en tålmodig og dygtig lærer til at tage dem gennem denne rejse, vil dit barn forelske sig i klaveret. De vil forelske sig i klassisk musik, og det er den slags kærlighed, der forbliver for livet.

men det handler ikke kun om at udvikle en kunstnerisk personlighed. Det handler også om hjernefunktionerne, som denne praksis forbedrer. Dit barn vil udvikle bedre motorfunktioner, intelligens og fokus. Det er godt, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Tæppefest
Next post Sådan får du Bradley Cooper ‘ s fejet tilbage, åh-så-cool frisør