Chelsea vs. Morecambe LIVE STREAM (1/10/21): se engelsk FA Cup online | tid, TV, kanal

Chelsea står over for Morecambe i en engelsk FA Cup-kamp på Stamford Bridge i London, England, søndag den 10.januar 2021 (1/10/21).

Fans kan se kampen udelukkende med ESPN+.

hvor: Stamford Bridge

TV: Ikke relevant

Live stream: ESPN+

***

Manchester City forlod Chelsea i uorden ved at feje til en 3-1 sejr søndag med en hensynsløs angribende skærm, der sendte Frank Lampards hold til et fjerde tab i de sidste seks Premier League-spil.

Ilkay g Larsndo, Phil Foden og Kevin De Bruyne scorede i en ødelæggende 16-minutters periode i første halvleg, da City steg til femte i stillingen på trods af coronavirus-tilfælde, der udtømte holdet.

Chelsea er kun tre point bag City, men har spillet to kampe mere, og måden af dette nederlag vil være alarmerende for notorisk utålmodig ejer Roman Abramovich.

“alle for en måned siden sagde, at vi kan vinde ligaen,” sagde Lampard. “Jeg var temmelig sikker på, at hvor vi er i form af en genopbygning, forbuddet, nye spillere i holdet, ungdommen, at der var perioder med smerte, vi skulle gennemgå som en klub og enkeltpersoner. Det var en smertefuld første halvleg for spillerne.”

fraværet af nogen skare på grund af koronavirusbegrænsninger skånede Lampard i det mindste for enhver negativitet fra sine egne fans.

City havde savnet fem spillere på grund af coronavirusinfektioner, og der var tumult uden for banen i opbygningen til spillet forårsaget af forsvareren Benjamin Mendy, der overtrådte pandemiske begrænsninger for blanding mellem husholdninger ved at afholde en nytårsaften.

da Ederson isoleret kom sig efter COVID-19, startede målmand Steffen sit første Premier League-spil. Det var en nervøs start for den 25-årige amerikaner, der tjente en reservation til håndtering uden for straffesparksfeltet efter fem minutter.

men takket være Citys funklende strejftog frem og Chelseas angribende mangler, Steffen blev ikke testet.

i stedet var det modsatte nummer Edouard Mendy plukke bolden ud af sit net tre gange.

i det 18.minut modtog Foden en aflevering fra De Bruyne og teed op G.

City var i ødelæggende form, orkestreret som så ofte af De Bruyne med mindre end tre minutter mellem de to indledende mål.

et indledende kryds fra den belgiske playmaker blev opfanget af Thiago Silva, men han genvandt bolden for at oprette Foden til det andet. Det var en glat sidste touch fra Foden, der gjorde det muligt for ham at slå Mendy på sin nærmeste post.

“vi indrømmede to virkelig dårlige mål ryg mod ryg i spillet,” sagde Lampard. “Jeg følte, at det bankede os, og at vi ikke reagerede så godt, som jeg ville have. Alvorlige lektioner i første halvdel. God karakter i anden halvdel, men spillet blev gjort.”

den tredje blev startet og afsluttet af De Bruyne. Han satte kursen mod Sterling for at starte et udbrud ned halvdelen af tonehøjden ubestridt, før han ramte målrammen med et skud. På det tidspunkt var De Bruyne ankommet for at møde rebound i det 34.minut og scorede den dag, playmakeren blev indsat som den centrale angriber.

“lidt bisarr i starten — Jeg har gjort det et par gange i min karriere,” sagde han. “Det er klart, at der er mange angribere, fremadspillere, der er ude. Træneren bad mig om at gøre dette job, så jeg forsøgte at gøre det så godt som muligt, og det er godt, at vi vandt på denne måde.”

kun Mendys hurtige reaktion i Chelsea-målet forhindrede, at Rodri gik ind i øverste hjørne i starten af anden halvdel.

sjældent har City været så urokkelig i en kamp mod Chelsea, som udholdt endnu et skuffende spil foran mål fra angriberen Timo Varner.

der var trøst i standsning tid med Callum Hudson-Odoi netting fra Kai Havertts Kors.

(Associated Press bidrog til denne rapport.)