Detroit Free Press Marathon, halvmaraton & 5K

fredag 16. oktober 2020-søndag 18.oktober 2020 • Detroit, MI • Banekort

Bemærk: 2020-løbet er en virtuel begivenhed. Registreringsoplysninger er inkluderet nedenfor.

et af nogle få udvalgte løb rundt om i verden, der virkelig kan kaldes et internationalt løb — dets løb tager virkelig løbere over to nationer — Detroit Free Press Talmer Bank Marathon & halvmaraton har en rute, der tager løbere gennem gaderne i Motor City og over til Ontario, Canada, for en løb langs bredden af Detroit-floden.

løbet tager endda løbere under jorden i en kilometer lang strækning af løbet, mellem den syvende og ottende miles gennem Detroit-Vindsor Tunnel under floden.

Bemærk: Info nedenfor beskriver løbets internationale halvmaraton, der løber gennem både USA og Canada. Løbet tilbyder også en kun halvmaratonbane i USA; rutekort til begge findes på banekort-siden.

for det meste hurtigt og fladt og kører på asfalterede overflader overalt, starter løbet i Detroit centrum i krydset mellem Vest Fort Street og 2nd Avenue ved siden af Detroit Media Partnership building. Derfra følger banen en noget kredsløbsrute gennem byen, der løber en lang strækning langs Vestfortet efterfulgt af over Ambassador Bridge og gennem Detroit-Vindsortunnelen under vandet.

selvom det for det meste er niveau, oplever løbet op ad bakke lige før løbere krydser Ambassadørbroen over i Ontario mellem miles 2 og 3, og når de kommer ud af tunnelen omkring mile 8-markøren.

efter at have krydset broen og opgivet den højde, de lige har fået på ned ad bakke, løber løberne derefter ind på campus i Ontario ‘ s Universitet. Det ud-og-tilbage løb gennem campus giver derefter plads til en cirka to kilometer lang straks løb langs bredden af floden, langs Riverside Drive gennem den canadiske by Vindsor.

når de når Goyeau Street, begynder løbere derefter at dreje, der fører dem gennem tunnelen og tilbage til USA de resterende par miles af løbet.

målstregen ligger tæt på startlinjen langs Vest Fort Street ved siden af DMP-bygningen, som også er hjemsted for Detroit Free Press avis. Alt i løbet af kurset vil bands være undervejs for at give musik og pumpe deltagerne op, hvis felt vil være åbent for løbere, vandrere og kørestolsdeltagere.

og der er masser at se af det genoplivede centrum og flodbredden undervejs, herunder Campus Martius Park nær hjertet af Detroits centrum, lige før løbere krydser målstregen.

Race vejr & klima

beliggende i det sydlige Michigan på bredden af floden, der deler samme navn, ser byen Detroit typisk mildt til moderat køligt vejr i de første uger af efteråret. I oktober har rekordtemperaturer her nået så lavt som 24 liter f (i 1988) og så højt som 92 liter F (i 1963).

på løbsdagen (okt. 18), Den gennemsnitlige lave er 43 kr. og den gennemsnitlige høje er 60 kr.

Banekort

se rutekort for Detroit Free Press halvmaraton her.

registrering

for at reservere din plads i løbet 2020 virtuel kørsel af Detroit Free Press-Talmer bank marathon, international half marathon, us half marathon eller 5K race, Tilmeld dig online på Enmotive.com her.