Houstons bedste bloggere afslører deres foretrukne byvalg

Houstons topbloggere arbejder hårdt og prøver mangfoldigheden af byens nyeste og bedste restauranter og søger de bedste butikker og attraktioner, der er værd at ramme, så deres loyale læsere kan følge med til inspiration til ugedag og helgen.

vi spurgte Houstons bloggere, hvad der ville være på deres H-by bucket liste. Overvej dette den stilfulde insiderguide til Amerikas fjerde største by:

” hvis jeg skulle vælge min yndlings ting i Houston, er det sandsynligvis vores Museumsdistrikt. Der er i alt 19 forskellige kulturinstitutioner — fra Museum of Fine Arts Houston og Health Museum til Houston dyreparken og Rothko Chapel — beliggende i det gåbare område.

“jeg elsker at tage min lillesøster fra Big Brothers Big Sisters Lone Star-programmet for at udforske hmn’ er eller tage nogle øl og tæpper på en fredag aften for at nyde en gratis udstilling på Miller Outdoor Theatre.”
— Natalie Harms fra det er ikke Hou det er mig

“mit yndlingssted i Houston er Buffalo Bayou. Træning til Houston Marathon, jeg har sandsynligvis kørt hundreder af miles langs bayou-stierne og forelsket mig undervejs. Jeg er besat af udsigten til centrum, og det er ret sejt at fange flagermusene, der kommer ud af broen ved solnedgang.

“i ugedage kan jeg godt lide at få brunch i køkkenet på Dunlavy-lysekronerne er så finurlige, og avocado toast er min favorit! Også mange mennesker ved ikke, at du kan leje kajakker eller SUP boards for at padle ned i bayou. Når du er på vandet, kan du ikke høre nogen trafik eller se nogen bygninger, og det transporterer dig helt til en helt anden verden. Det er så sjovt at se byen fra den vinkel!”
— Anastasia Harms fra det er ikke Hou det er mig

Kata Robata
Kata Robata ‘ s golden eye snapper roe and unagi. (Foto af Julie Soefer.)

“min mand og jeg er både indfødte Houstonians og foodies. Vi elsker at finde steder at tilføje til vores voksende liste over de bedste af de bedste mad i Houston! Denne liste er, hvad jeg betragter som must-do (eller skal jeg sige, must-eats) i Houston.

“for de bedste brød, muslinger, og pommes frites, Cafeterius Rabelais i Rice Village. For de bedste filet oksekød fajitas og margaritas, El Tiempo. For de bedste fald-off-the-bone ribben og brunie a la mode, Houstons. for den bedste sushi, Kata Robata. For de bedste svinekød morgenmad tacos, Buffalo Grille på Bissonett. For de bedste grillet kylling pita og smoothies, Island Grill. For den bedste ceviche, Goode Co. Skaldyr. For den bedste bord side guacamole, Escalante er på Vestheimer.

” pludselig er jeg meget sulten. Jeg spekulerer på, hvorfor… ”

“Emmaline er det perfekte sted at møde en ven til frokost, plus de har det bedste flade brød. Jeg elsker også at tage mine drenge til Museum of Natural Science i Sugar Land, og vi besøger også regelmæssigt Kemah strandpromenade. Som familie er et af vores foretrukne hul i vægrestauranterne Good ole Boys i Katy.

“de har de bedste deviled æg og drengene elsker deres grillet ost.”

— Amanda fra Luksusmommy

” vores foretrukne date night spot er Coltivare i højderne. Maden er så fantastisk, at det er ventetiden værd – som nogle gange kan være en time eller længere. Coltivare har et fantastisk udendørs haveområde, hvor du kan nippe til en drink, mens du venter – eller hvis du kommer derhen, når den åbner, vil du sandsynligvis sidde med det samme. Vi kan godt lide, at det er en mindre restaurant, og menuen er utrolig. Vi elsker den sorte peberspaghetti, ristede blomkål forretter og selvfølgelig den.

“vi havde også for nylig vores jubilæumsmiddag på Emmaline, og maden var fantastisk, og jeg elskede det overdækkede verandaområde, hvor vi sad med gulv til loft-vinduer-Det skabte en fantastisk atmosfære.

” vores foretrukne børnevenlige sted at spise er lokale fødevarer i højder Mercantile – vi spiser der hver uge! Det er på tværs af gaden fra Donovan park, så børnene kan få lidt spilletid inden du krydser gaden for at nyde frokost eller middag. Deres høst salat er en favorit, som er den sprøde kylling smørrebrød og Posole suppe.

forårssalat på lokale fødevarer

“Pro tip: deres grillede ost er lavet med deres berømte kringlebrød og er en favorit blandt vores børn, og om sommeren serveres den med en lækker side af frisk vandmelon! Der er også en Sky 10 Creamery overfor lokale fødevarer til en godbid efter måltidet, hvis du ikke er for fuld!

“et yndlingsbrunchsted er Backstreet Cafekrus i River Oaks. Jeg elsker deres æg Benedict og atmosfæren er så fantastisk. Tonsvis af lys oversvømmelser i 30 ‘ erne-æra hus-vendte-restaurant, og de har sådan en smuk udendørs spiseplads (men vores foretrukne område at spise er deres anden sal!)

“en favorit af vores til brunch med børnene er søde Paris Cr. De har en placering i Rice Village, men deres by og land placering er lige ved områdets store grønne gårdhave, hvor børnene elsker at lege. Alt på den søde Paris-menu er utroligt, men vores favoritter er den klassiske Nutella og jordbær, Bonne Maman, Houstonian og La Canadienne – passende, da det er her jeg oprindeligt er fra.

” jeg er ikke meget af et indkøbscenter shopper disse dage, da jeg bestiller næsten alt online, men sidst vi har elsket at tjekke de forskellige butikker og antikvitetsforretninger på 19th street i højderne. Der er en fantastisk legetøjsbutik til børn, der hedder Big Blue hval Toys & kuriositeter, og de har altid sjove aktiviteter for børn i ugen. Vi tager til Torchy ‘ s Tacos til frokost, svinger forbi Steel City Pops på 20th street (blodorange, vandmelon og jordbærcreme er favoritter) og stopper derefter ind i Boomby-kaffe til iskaffe eller lattes (de har den bedste mandelmælk!)

” om efteråret, når det ikke svirrer ud, elsker vi at tage børnene med til Houston dyreparken. De bader elefanterne omkring 10 hver morgen, og det er noget af en godbid at se på – især babyelefanterne! Vi elsker også teaterdistriktet – jeg plejede at arbejde på TUTS, og vi ser stadig regelmæssigt forestillinger-vores sidste var Hamilton! Houston har et utroligt teaterdistrikt, og vores ballet er topnotch.

” hvis du besøger Houston, vil jeg bestemt overveje at se en forestilling efter middagen en nat, mens du er i byen.”

— Veronika Javor-Romeis fra Veronikas rødme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post 5 tillidsskabende øvelser for at øge selvværd
Next post elsker du mig mere end dine ejendele? Kan du bevise det?