Hvad skal man lægge i en hundekasse

vi har dækket de bedste Hundekasser, og vi har også skrevet en hurtig guide til, hvor hundekassen skal placeres, og i denne guide vil vi diskutere, hvad vi skal lægge i hundekassen.

for at få kassetræningsarbejde skal du lave kassen et sted, hvor de vil føle sig varme, sikre og glade. Du voksen hund eller hvalp kan tilbringe en masse tid i kassen og som sådan det bør gøres for at være så behageligt som muligt og ved at sikre du får de rigtige ting at sætte i kassen dette kan gøres meget lettere.

men hvad skal man sætte i en hundekasse nøjagtigt? Hvad er nogle af de bedste ting at lægge derinde, og hvilke ting skal du prøve at undgå? Jug Dog-forfatterne er her for at hjælpe dig med at finde de rigtige ting til din hund, det være sig voksen eller hvalp.

denne vejledning dækker sengetøj, legetøj (Legetøj til aggressive tyggere), mad og vand samt et dæksel (hvis du har brug for det). Dette er en guide og nogle råd, og du skal altid sørge for at gøre, hvad der passer til din hund og din situation, Brug din bedste vurdering!

hundekasse strøelse

typisk har Hundekasser et solidt gulv og leveres muligvis ikke med sengetøj – hvis dette er tilfældet, skal du købe noget sengetøj for at lægge i hundekassen. Der er mange typer hundekasse sengetøj derude, og mange er måske ikke rigtige for dig, mens andre vil være den perfekte løsning.

klassisk hundekasse sengetøj

hvis din kasse er rummelig nok, kan du passe i en ‘normal’ hundeseng inde i kassen. De er designet til at være behagelige og er formet på en sådan måde, at hunden kan passe tæt ind. Dette er en alsidig mulighed, da du nemt kan tage den ind og ud og kan bruges inden i og uden for kassen. Dette er en dyrere mulighed end nogle af de andre, måske, men de fungerer godt. Hvis du har en hvalp, kan de tygge denne seng og rive den i stykker, hvis du har en hvalp overveje en anden mulighed nævnt senere.

Tæpper og håndklæder

Tæpper og håndklæder bør overvejes, hvis du har en velopdragen hund, der ikke er destruktiv. Hundetæpper og håndklæder kan rives i stykker af støjende, tyggeglade hunde og hvalpe, men er en billig mulighed, hvis du ikke har en af disse typer hunde. En af de bedste egenskaber ved hundetæpper og håndklæder er, at de er lette at rengøre og kan være et meget omkostningseffektivt valg af, hvad man skal lægge i en hundeseng.

Bestseller No. 1 Pure Country 3308-t Papillon Pet tæppe, forskellige blandede farveveje, 53 af 70-tommer

SaleBestseller Nej. 2 HUNDESOLDATER DVD

HUNDESOLDATER DVD

(2117)

Bestseller No. 3 Fluffy lynlås Lås skærm

Crate Mat

en crate mat er et populært valg, da det er en krydsning mellem den klassiske seng og tæpper og håndklæder. Ofte kan hundemåtter måles til at være den nøjagtige størrelse på bunden af kassen. Bare sørg for ikke at få en blød eller udstoppet kassemåtte til spændende tyggere, da den vil blive ødelagt, før du ved af det, en holdbar og vaskbar kassemåtte skal overvejes som f.eks.

dyrlæge seng hund kasse mat

47 anmeldelser

Vet seng hundekasse mat

 • hjælper med at opretholde konstant kropstemperatur

hundekasse legetøj

Ok, så du har lagt kassen et fantastisk sted, lagt i en dejlig behagelig seng, og nu vil du sikre dig, at din hund ikke keder sig. Den bedste måde at sikre, at hunden ikke keder sig, er med masser af mental og fysisk stimulering uden for kassen og noget for at holde dem travlt inde i kassen, især hvis de kun bliver vant til kassetræning, og de er unge. Imidlertid, vær advaret om, at mens de er i kassen, er de muligvis ikke under konstant overvågning af dig eller en værge, og ikke alt legetøj er egnet til at blive lagt i kassen.

fyldte Kong legetøj

du har måske set vores resident kande med en kong legetøj. Et kong-legetøj er et meget holdbart legetøj, der kan bruges til at ‘skjule’ mad og godbidder indeni, legetøjet fungerer som et puslespil, da hunden ikke let kan få indholdet ud, i nogle tilfælde kan det tage timer for hunden at afslutte. I denne tid vil hunden blive fuldstændig distraheret og nødt til at bruge deres Forstand til at få alt ud. Kong-legetøjet anbefales stærkt og sikkert at lægge i kassen, de vil enten bruge aldre på at arbejde på det eller falde i søvn ved at prøve. Perfekt!

KONG-klassisk Hundelegetøj-Slidstærk naturgummi-sjovt at tygge, jage og hente - til mellemstore hunde

20,468 anmeldelser

KONG-klassisk Hundelegetøj-Slidstærk naturgummi-sjovt at tygge, jage og hente – til mellemstore hunde

 • instinktive behov: KONG Classic red rubber toy hjælper med at tilfredsstille hundes instinktive behov og giver mental stimulering. Sund leg er vigtig for hundens fysiske og mentale udvikling, følelser og adfærd. Ved at tilskynde til sund leg og tilfredsstille instinktive behov hjælper dette legetøj med at løse tygge, separationsangst, tænder, kedsomhed, vægtstyring, kassetræning, grave, gøen og mere!

hvorfor sætte en kong i en hundekasse?

 • Kong kan distrahere hunde og trætte dem ud i timevis
 • hjælp stimulere en hund sind
 • er en ikke destruktiv hund legetøj
 • holdbar, kan bruges igen og igen og igen

Nylabone

Nylabone er en anden sikker hund løsning til hvad man skal lægge i en hundekasse. Nylabones er aromatiserede tyggeben, der ikke splinter som mange hundetygger og kommer fra hinanden. Nylabones er også lavet til at være ganske hård og vil tage dage eller endda uger til at gøre en bule i dem. Nylabones kommer i hvalp venlige form og for voksne, så sørg for at bro.ser og vælge rigtige.

salg

Nylabone crate tyggetøj

21,187 anmeldelser

Nylabone crate tyggetøj

 • lavet med en hård, holdbar nylon dette legetøj blev lavet med kraftige tyggere i tankerne

hvorfor lægge en nylabone i en hundekasse?

 • meget holdbar, vil holde dem beskæftiget i timevis
 • vil ikke bryde fra hinanden og skade din hund
 • holder tænderne pæne og rene

Snugglepuppy

en snuggle puppy er et blødt, holdbart legetøj, der kan hjælpe meget unge hvalpe med at vænne sig til deres nye hjem. De kan simulere at være sammen med deres kuldkammerater, da det har en indbygget ‘hjerteslag’, og det kan opvarmes. Snugglepuppy kan være en fantastisk måde at berolige en ny ankomst, der bliver kassetrænet. Vær opmærksom på, at dette er et legetøj, der skal bruges med meget unge hvalpe, der ikke har stærke nok kæber og tænder til at makulere det fra hinanden. Dette er ikke et ideelt køb for en voksen eller en stærk tygger overhovedet.

SmartPetLove Snuggle hvalp Behavioral Aid legetøj, brun Mutt

18,480 anmeldelser

SmartPetLove Snuggle hvalp Behavioral Aid legetøj, brun Mutt

 • reducerer negativ adfærd som følge af angst, herunder klynker og gøen

hvorfor sætte en snuggle hvalp i en hundekasse?

 • beroliger meget unge hvalpe
 • holder hunden varm

toilet træningshjælpemidler

nu er denne mulighed ikke for alle hundeejere, da det at have toilet træningshjælpemidler i hundekassen ikke lærer dem at ikke jord kassen. Faktisk kan det gøre det modsatte, da hunden vil lære, at det er ok at lave en poo eller en smule i kassen – hvis du er som os, vil du gerne bruge kassen som et sikkert sted, og de skal stadig gøre deres forretning udenfor eller et andet sted. Husk, hunde er hule dyr og tilsmudsning deres egen hule er ikke noget, de ønsker at gøre. Du kan læse mere om dette på vores træningsside. Men hvis en eller anden grund har et lille område i kassen til deres virksomhed er, hvad du vil så kan du ikke gå galt med hvalp pads.

Crate Toilet Pads

11,059 anmeldelser

Crate Toilet Pads

 • hurtig tørring overflade forhindrer sporing

mad-og drikkeskåle

i lighed med toilettræningshjælpemidler er mad-og drikkeskåle inde i en kasse muligvis ikke den bedste mulighed, især for hvalpe. Det ideelle scenario er at ikke sætte en hund inde i en kasse, der er sulten eller tørstig, og som ikke har været i deres forretning i et stykke tid. At give dem en grund til at ønske at gå efter en lille eller en poo inde i kassen er et dårligt scenario for både dig og hunden. Men hvis du har en voksen, housebroken hund dette kan ikke være et problem.

hvis du kender din hund godt, og dette er den rute, du vil tage, anbefaler vi kassedesignede hunde-og madskåle, der fastgøres til siderne og reducerer risikoen for spild, kan spild være et mareridt for en hund, der muligvis skal lide på en fugtig seng i lang tid. Tag dette i betragtning. Hvis du har en plastik af stofkasse, vil vi slet ikke anbefale en mad-og drikkeskål.

hundekasse mad og drikke skål

431 anmeldelser

hundekasse mad og drikke skål

 • hængende

konklusion

der er masser af forskellige muligheder derude for at fylde din hunds kasse med fantastiske produkter for at gøre den behagelig og varm og vigtigst af alt, sikker. Bare husk, at ikke alle de produkter, vi har valgt, passer til alle hunde, i sidste ende er det op til dig at vælge, hvad der passer til din hund.

 • bedste Hvalpehund behandler
 • Tyggesikre hundesenge
 • behandle udlevering af Hundelegetøj
 • bedste Hundekølemåtte
 • bedste loppebehandlinger til hunde

sidste opdatering den 2021-03-26 / tilknyttede links / billeder fra produkt reklame API

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post North Dakota State University
Next post Hiltons bedste prisgaranti har lige fået en stor opgradering!