kunstner siger, at brug af hendes periodeblod som ansigtsmaske efterlader hendes hud glødende

Gabrielle afbilledet viser perioden blod spredt over hendes ansigt
Gabrielle gør en månedlig ansigtsmaske med hendes menstruationsblod (billede: Mdvfunktioner / @rosiemoons)
Forfatterbillede

Ellen ScottFriday 14 Jun 2019 8:28 er

da Gabrielle Schlegel, 22, først fik sin periode, blev hun dybt flov og så sin månedlige menstruation som en byrde.

det er bestemt ikke tilfældet nu.

i disse dage er Gabrielle en kunstner, der maler med sit menstruationsblod og endda anvender det på hendes ansigt som ansigtsmaske.

hun siger, at brug af hendes periodeblod til kunst og selvpleje er en måde at få fuld forbindelse til hendes krop og værdsætte denne ‘hellige væske’.

kunstneren deler nu fotos af sit arbejde online for at tilskynde andre til at omfavne deres månedlige cyklus.

hun ser frem til sin periode snarere end at frygte den.

det er en stor ændring fra for et par år siden, da smertefulde PMS fik Gabrielle til at frygte den tid på måneden.

da hun startede sin periode klokken 13, var Gabrielle bange for at fortælle sin mor. I sine sene teenageår oplevede hun utrolige smerter i løbet af menstruationen.

Gabrielle afbildet med en rose og periodeblod smurt på hendes ansigt. Denne kunstner plejede at føle ???fuldstændig afsky??? hvis hun ved et uheld fik menstruationsblod på hænderne, mens hun skiftede en tampon, men nu maler hun med det hver måned og bruger endda sit menstruationsblod som ansigtsmaske, som hun siger efterlader hendes hud glødende. Som de fleste kvinder, da kunstner Gabrielle Schlegel (22) fra Alberta, Canada, først fik sin periode, da hun var 13, var hun bange for at fortælle sin mor, hvem hun tidligere havde hørt trøste sin ældre søster under menstruationen, og da hun gjorde det, følte hun sig flov og voksede til at se sin månedlige blødning som en byrde. Da hun blev seksuelt aktiv i sine sene teenageår, Gabrielle???månedens tid blev mere og mere smertefuld, og det blev til noget, hun tilbragte sine dage med at frygte. Ting begyndte at ændre sig i Oktober 2014, da Gabrielle opdagede yoga og spiritualitet, og efter at have set en kvinde bruge sit menstruationsblod til at male med på Instagram i februar 2018, troede Gabrielle, der elskede at male som barn, hun???d prøv det også efter at have samlet hendes blod i en menstruationskop. Nu forsøger Gabrielle at male med sin periode hver måned og bruge den som en mulighed for fuldt ud at få forbindelse med sin krop???S ønsker og behov. Kunstneren skaber smukke Yoni malerier og nyder at investere tid i at gøre noget smukt ud af, hvad samfundet har konditioneret os til at tro er det modsatte. Ud over dette tager Gabrielle tid til at slappe af med ansigtsmasker med periodeblod, som hun siger hjælper med at forhindre udbrud og efterlader hendes hud strålende. I stedet for at frygte hendes månedlige blødning, det er nu noget, som Gabrielle ser frem til og ser disse dage som en chance for at forkæle sig selvpleje og fejre at være kvinde, og hun???s begyndte at dele billeder af hende, der omfavnede sin periode på sociale medier for at bryde stigmatiseringen forbundet med perioder. Rosiemoons
hun deler fotos af sit blod online for at slippe af med skammen omkring perioder (billede: Rosiemoons / @rosiemoons)

ting begyndte at ændre sig i Oktober 2014, da Gabrielle fandt yoga og følte sig mere i overensstemmelse med spiritualitet. Efter at have set en kvinde på Instagram bruge sit menstruationsblod til at male, Gabrielle besluttede at give det en chance, også.

hver måned samler hun sine væsker ved hjælp af en menstruationskop og bruger den derefter til at male noget smukt. Gabrielle bruger denne gang som en chance for at fejre sin krop og alle dens vidundere.

Gabrielle siger: ‘mange skammer sig og skammer sig, simpelthen fordi de blev lært at føle sig sådan. Vi opfordres så tilfældigt til at indhylle og være diskrete om vores mest medfødte, menneskelige livgivende processer. Det kommer ikke naturligt.

‘i tusinder af år er samfund blevet styret af mænd og mere maskuline idealer, hvor menstruation ikke var den mest omfavnede eller af kritisk betydning for at acceptere. Hvilket resulterede i generationer af skammelige mødre, der utilsigtet lærte deres døtre at føle den samme skam, som deres mor lærte dem at føle med hensyn til deres månedlige blødning.

Gabrielle afbildet maleri med periodeblod
Gabrielle maler også med sit periodeblodbillede: Rosiemoons / @ rosiemoons)

‘jeg følte engang fuldstændig afsky, da mit blod ved et uheld ville komme på mine hænder, mens jeg skiftede mine tamponer som teenager. Fysiske følelser af kvalme ville bogstaveligt talt komme over mig.

‘når jeg overvandt de skammelige følelser af afsky, var jeg betinget af at føle med hensyn til disse handlinger, følelser af frihed, bemyndigelse og en kærlighed til min krop erstattede dem yndefuldt. Noget, der havde sådanne negative følelser forbundet med det, følte sig pludselig så godt.’

Gabrielle håber, at hun ved at dele sine ritualer også vil hjælpe andre mennesker med at omfavne deres perioder.

‘at se mig selv i spejlet, med mit blod smurt over hele mit ansigt, tillod mig virkelig at indse, at der absolut ikke er noget modbydeligt eller forkert ved menstruationsblod,’ forklarer hun. ‘Faktisk er det fuldstændig harmløst og manifesterer sig uden et sår på kroppen af nogen art.

‘hvis noget, er det den mest hellige væske, som menneskekroppen er i stand til at udskille. Den bogstavelige udgydelse af livmoderforet, der forberedte sig på at dyrke en menneskelig krop, skulle et befrugtet æg være blevet implanteret.’

plus, hun hævder, at en periode blod Ansigtsbehandling gør underværker for hendes hud.

Gabrielle afbildet med lidt blod på panden. Denne kunstner plejede at føle ???fuldstændig afsky??? hvis hun ved et uheld fik menstruationsblod på hænderne, mens hun skiftede en tampon, men nu maler hun med det hver måned og bruger endda sit menstruationsblod som ansigtsmaske, som hun siger efterlader hendes hud glødende. Som de fleste kvinder, da kunstner Gabrielle Schlegel (22) fra Alberta, Canada, først fik sin periode, da hun var 13, var hun bange for at fortælle sin mor, hvem hun tidligere havde hørt trøste sin ældre søster under menstruationen, og da hun gjorde det, følte hun sig flov og voksede til at se sin månedlige blødning som en byrde. Da hun blev seksuelt aktiv i sine sene teenageår, Gabrielle???månedens tid blev mere og mere smertefuld, og det blev til noget, hun tilbragte sine dage med at frygte. Ting begyndte at ændre sig i Oktober 2014, da Gabrielle opdagede yoga og spiritualitet, og efter at have set en kvinde bruge sit menstruationsblod til at male med på Instagram i februar 2018, troede Gabrielle, der elskede at male som barn, hun???d prøv det også efter at have samlet hendes blod i en menstruationskop. Nu forsøger Gabrielle at male med sin periode hver måned og bruge den som en mulighed for fuldt ud at få forbindelse med sin krop???S ønsker og behov. Kunstneren skaber smukke Yoni malerier og nyder at investere tid i at gøre noget smukt ud af, hvad samfundet har konditioneret os til at tro er det modsatte. Ud over dette tager Gabrielle tid til at slappe af med ansigtsmasker med periodeblod, som hun siger hjælper med at forhindre udbrud og efterlader hendes hud strålende. I stedet for at frygte hendes månedlige blødning, det er nu noget, som Gabrielle ser frem til og ser disse dage som en chance for at forkæle sig selvpleje og fejre at være kvinde, og hun???s begyndte at dele billeder af hende, der omfavnede sin periode på sociale medier for at bryde stigmatiseringen forbundet med perioder. / @Rosiemoons
hun hævder, at periodeblod udgør fordele for huden (billede: Rosiemoons / @rosiemoons)

‘det efterlader ikke kun min hud helt glødende, efter min erfaring fungerer den aktivt til behandling af udbrud, da der er stamceller og mange næringsstoffer, der er beregnet til at hjælpe med at vokse en baby, hvis den er gravid, og livmoderslimhinden ikke skulle kaste,’ siger Gabrielle.

‘det har hjulpet mig med at forstå, hvorfor jeg bløder, hvilke processer blodet faktisk er et resultat af at hjælpe mig med at forstå hele min månedlige cyklus, såvel som de mange effekter og ændringer, som min krop holder ud, mens den ikke bløder, hele resten af måneden.

‘det har også hjulpet mig med at forstå og forholde mig til naturens cyklusser, såsom jordens årstider og faser af Månen, og hvordan det korrelerer og påvirker min egen krop.’

der er i øjeblikket ingen videnskabelige beviser, der tyder på, at menstruationsvæsker kan udgøre nogen hudplejefordel.

men hvis det får Gabrielle til at føle sig godt, hvorfor skulle hun ikke gå videre? Der er ingen antydning om, at sætte periode blod på din hud kan være skadeligt enten.

på trods af dette får Gabrielle noget tilbageslag online.

en af Gabrielle???s yoni malerier. Denne kunstner plejede at føle ???fuldstændig afsky??? hvis hun ved et uheld fik menstruationsblod på hænderne, mens hun skiftede en tampon, men nu maler hun med det hver måned og bruger endda sit menstruationsblod som ansigtsmaske, som hun siger efterlader hendes hud glødende. Som de fleste kvinder, da kunstner Gabrielle Schlegel (22) fra Alberta, Canada, først fik sin periode, da hun var 13, var hun bange for at fortælle sin mor, hvem hun tidligere havde hørt trøste sin ældre søster under menstruationen, og da hun gjorde det, følte hun sig flov og voksede til at se sin månedlige blødning som en byrde. Da hun blev seksuelt aktiv i sine sene teenageår, Gabrielle???månedens tid blev mere og mere smertefuld, og det blev til noget, hun tilbragte sine dage med at frygte. Ting begyndte at ændre sig i Oktober 2014, da Gabrielle opdagede yoga og spiritualitet, og efter at have set en kvinde bruge sit menstruationsblod til at male med på Instagram i februar 2018, troede Gabrielle, der elskede at male som barn, hun???d prøv det også efter at have samlet hendes blod i en menstruationskop. Nu forsøger Gabrielle at male med sin periode hver måned og bruge den som en mulighed for fuldt ud at få forbindelse med sin krop???S ønsker og behov. Kunstneren skaber smukke Yoni malerier og nyder at investere tid i at gøre noget smukt ud af, hvad samfundet har konditioneret os til at tro er det modsatte. Ud over dette tager Gabrielle tid til at slappe af med ansigtsmasker med periodeblod, som hun siger hjælper med at forhindre udbrud og efterlader hendes hud strålende. I stedet for at frygte hendes månedlige blødning, det er nu noget, som Gabrielle ser frem til og ser disse dage som en chance for at forkæle sig selvpleje og fejre at være kvinde, og hun???s begyndte at dele billeder af hende, der omfavnede sin periode på sociale medier for at bryde stigmatiseringen forbundet med perioder. Rosiemoons
et af Gabrielles periodeblodmalerier (billede: Rosiemoons / @rosiemoons)

‘folk har kommenteret mange ting fra at hævde, at jeg er en modbydelig ‘feminasi’, at beskylde mig for at praktisere hekseri og forsøge at starte en kult såvel som alt og alt imellem, sagde hun.

‘jeg var fuldt ud klar over det tilbageslag, der ville opstå som et resultat af at dele så følsomt og atypisk indhold, da det er internettet, og folk kan frit sige, hvad de vil bag deres skærm.

‘alt, hvad de siger, har fortjeneste, for jeg ville sandsynligvis have haft de samme ting at sige på et tidspunkt i mit liv. Virkeligheden, imidlertid, er, at en anden kun kan møde dig så langt som hvor de har mødt sig selv, uanset hvilke ord de skal dele.

‘ jeg ved, at der er mange mennesker, der ikke vil acceptere dette som sandhed eller finde nogen inspiration i dette overhovedet, og det er helt okay med mig.’

maleren er motiveret af de mennesker, der finder hendes fotos nyttige, og af alle, der siger, at hun arbejder på at nedbryde skammen omkring perioder.

hun siger: ‘jeg har modtaget mange positive kommentarer fra dem, der bløder over hele verden, og fortæller mig, at de har prøvet at bruge deres menstruationsblod som maling eller som ansigtsmaske, inspireret af mine indlæg.

en menstruationskop med Gabrielles periodeblod i det
en skål med Gabrielles periodeblod, som hun bruger til at skabe yoni-malerier (billede: Mdvfunktioner / @rosiemoons)

‘der er intet, der gør mig lykkeligere end at vide, at noget, jeg deler, har opmuntret nogen til at acceptere og elske sig selv og deres krop mere, især med hensyn til noget så tabu i vores samfund.

‘ingen mængde negativitet vil nogensinde overvinde de følelser, der følger et andet menneskes bemyndigelse som et resultat af at dele min sandhed.

‘jeg ved, at du er blevet ført til at tro, at dit blod er alt andet end smukt, magisk og helligt, men jeg vil gerne understrege, hvor virkelig hellig og speciel det er at bløde dette blod hver måned.

‘dette blod fungerer som et væv, der forbinder os med enhver mor, der blødte foran os. Ikke kun inden for vores egen herkomst, men inden for os alle mennesker, da vi alle er født af livmoder af ‘livmoder’, der blødte hver eneste måned for at kunne vokse den næste generation.

‘det er det, der forener os alle, så det er ikke underligt, at de problemer, vi har med at acceptere lighed inden for hinanden, muligvis svarer til den manglende accept, vi har med hensyn til menstruation. Uden vores perioder ville menneskeheden ikke eksistere.

Udvid

‘jeg er godt klar over, at det nogle gange ikke er den mest behagelige, smukke og magiske oplevelse, men det kan det helt være.

‘ og jeg, så meget som nogen, behøver ikke at give dig tilladelse til at være sådan, men jeg vil sige dette: hvad venter du på? Hvorfor omfavner du ikke din periode som noget, du er begavet med at opleve hver eneste måned?’

mere : vær venlig ikke at støvsuge din vagina for at prøve at afslutte din periode hurtigere

mere: Student designs’ seksy periode-bevis ‘ lingeri, som tilsyneladende forbliver lækagefri i 18 måneder

mere: hvorfor du ikke skal farve dit hår i dagene lige før din periode

rettelsen

den daglige livsstils-e-mail fra Metro.co.uk.

Find ud af mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Blueberry Cream Cheese Danishes
Next post baby navn guiden