sådan kan du få dit ældre iPhone-kamera til at fungere for dig

når du ikke har den nyeste iPhone, kan det nogle gange føles som om alle dine tekniske værktøjer er forældede. For eksempel er portrættilstand blevet så allestedsnærværende, at det næsten virker som en mangel, hvis du ikke har det. Af den grund er det ret forståeligt at håbe, at der er en måde at forbedre din iPhone-kamerakvalitet uden at købe en ny iPhone. Når det kommer til stykket, er der gode nyheder og dårlige nyheder.

den dårlige nyhed er, at der ikke er nogen måde at fuldt ud redegøre for den overlegne kamerakvalitet på de nyeste iPhones, medmindre du har dem — der er visse aspekter af iPhone ‘ s kameraudvikling, der bare ikke kan matches. For eksempel førte introduktionen af en dual-camera sensor samt en 2 gange optisk forstørrelse på iPhone 7 til enorme forbedringer i den samlede kvalitet af fotos, kablede rapporter. I mellemtiden, iPhone 8 bygget på disse funktioner ved at forbedre farve og mætning af fotos, sammen med mere kraftfulde billedpunkter, ifølge pålidelige anmeldelser. Desuden forventes den nye iPhone at være den første model, der har et tredobbelt kameralinssystem pr. Hvad angår megapikserne i hver iPhone-model, er de steget dramatisk over tid; iPhone har 12 megapikser, mens iPhone 6 har otte megapikser pr.

Lachlan Cunningham / Getty Images Sport / Getty Images

så hvis du har en ældre iPhone-model, er det uundgåeligt, at dine fotos måske ikke ender med at se så fancy ud som dine venners fotos ved første øjekast. Men den gode nyhed er, at der er et par nyttige indstillingsmuligheder til rådighed for at hjælpe dig med at bygge bro over dette hul, for ikke at nævne et væld af fantastiske fotoapps.

hvis du har iPhone 4-modellen eller nyere, har du mulighed for at vælge HDR-indstillingen øverst på skærmen, når kameraappen er åben. HDR står for” High Def Resolution”; det er kamera-tale for at kombinere flere eksponeringer for at fange mere farve i scener. Det er især nyttigt til fotos af landskaber, ifølge iPhone Photography School, men du kan bruge det til ethvert foto.

hvis du prøver at fange et actionbillede, og du har iPhone 5S eller nyere, har du muligheden for at bruge burst-tilstand. Per iPhone Photography School, alt hvad du skal gøre er at holde udløserknappen nede (AKA den store hvide cirkel, du trykker på for at tage billedet). Det vil føre til en “burst” af fotos, som er en samling af mange billeder taget hurtigt. Dette værktøj kan hjælpe dig med at fange et vanskeligt actionbillede, som et foto af nogen, der hopper i luften.

Sascha Steinbach / Getty Images Underholdning / Getty Images

der er også en række utrolige iPhone-apps, der hjælper dig med at tage fantastiske fotos, mens du venter på din næste telefonopgradering. Endnu bedre, mange af dem er gratis at hente. VSCO er en super populær fotoapp, der har en gratis version. Ikke kun giver det fremragende redigeringsmuligheder for fotografier, men det giver dig også mulighed for at justere dit fokus og eksponering manuelt blandt andre smarte tricks.

Snapseed er en anden populær fotoapp med over 29 værktøjer og filtre, som du kan lege med. Ligesom VSCO, Snapseed er gratis at hente.

hvis du er interesseret i at prøve et par nye apps for at blive den bedste fotograf i din gruppe af venner eller familie, kan du tjekke denne liste over fotoredigeringsapps, der hjælper dig på din rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Min søns fod er vendt indad. Har han brug for ortotik?
Next post en lokal Guide til Honolulu // restauranter, barer og Shopping