Seks måder at gnaver Bevis dit hus til vinter

vi har altid elsket digtet “Et besøg fra St. Nicholas”, men det er ikke kun på grund af strømperne “hængt ved skorstenen med omhu.”Og det handler ikke engang om julemanden, med hans” kinder som roser, hans næse som et kirsebær.”I kender alle den søde lille linje:

‘det var natten før jul, da hele huset
ikke et væsen omrørte, ikke engang en mus.

… ikke engang en mus?! Kald os skøre, men vi kan godt lide at tro, at huset i Clement Clarke Moores ikoniske feriedigt bare kunne have været gnaverproofet med Victor Kurt-produkter. På den anden side, måske mamma i hendes ‘tørklæde vidste nogle temmelig store gnaver angreb tips.

gnaver bevis for vinter jul mus

som temperaturen dips, gnavere elsker at varme op i dit hjem krinkelkroge lige så meget som du gør. Men der er gode nyheder! Du kan holde disse uønskede angribere ud med et par enkle husholdning praksis.

Opbevar dine godbidder…inklusive Fidos

undgå at give en fest for sultne gnavere ved at holde dine bordplader og andre overflader fri for mad og rester. Overvåg for krummer under tællere, køleskabet og andre apparater. Derudover skal du sikre dig, at al din mad opbevares i lukkede beholdere for at forhindre let adgang. En ofte overset tiltrækkende er hund og kat mad, en fælles træk for mus og rotter. Husk at holde kæledyrsfoder forseglet, ligesom du gør med din families mad.

forsegl indgangssteder

for effektivt at holde gnavere ude af dit hjem er det vigtigt at forsegle ethvert sted, der gør det muligt for dem at få adgang. Mus og rotter er ekstremt dygtige til at klemme gennem meget små huller. En god tommelfingerregel, der skal følges, er at lukke enhver åbning, der er større end Polar-inch. Tjek vinduet skærme for eventuelle tårer og reparere dem. Forsegl eventuelle revner i vægge eller fundamentet med trådnet. Undersøg pletter, hvor rør kommer ind i dit hjem – hvis der er huller, skal du fylde dem med mesh og caulk. Endelig, hvis du har en skorsten, skal du tilføje en hætte; gnavere er fremragende klatrere!

løft dit brænde

brænder du Træ om vinteren for at holde din gård toasty varm? Hvis du gør det, holder du sandsynligvis et lager af tømmer klar. Desværre er brænde et yndet skjulested for mus og rotter. For at fjerne gnavervenlige forhold skal du hæve dine logfiler mindst 18 tommer fra jorden. Sørg også for at gemme det væk fra dit hus.

installer en Børstestrimmel

tilføjelse af en feje-eller børstestrimmel til dine udvendige døre er en anden god måde at forhindre gnavere i at komme ind i dit hjem. Ved at blokere de små huller i bunden, som er særligt almindelige med ældre døre, vil mus have færre måder at komme ind på. For lettere installation skal du vælge en med en klæbebånd i stedet for skruer. Som en ekstra bonus vil denne manøvre også spare dig penge denne vinter ved at holde varmen inde!

Fjern rodet

gnaversikker vinter fjern rod avis Mus og rotter trives i områder med rod, der giver masser af praktiske skjulesteder – især i dele af hjemmet, der ikke fungerer som primært boligareal såsom kældre, lofter og garager. Nogle hurtige oprydning kan gøre disse områder mindre fristende. Start med at rydde stakke af gamle aviser og andet junk. Hent også bunker af vasketøj fra gulvene. Kasser grupperet sammen kan også være indbydende, så sørg for, at dine gemte genstande er organiseret og hævet fra jorden.

vedligehold Landskabspleje

før vejret bliver for koldt, udføre passende værftet vedligeholdelse. Trim eventuelle grene, der hænger tæt på dit hus, da de kan give rotter let adgang til dit tag eller loft. Ryd op i enhver tilgroet vegetation, og fjern ukrudt og bladbunker for at sikre, at lurende gnavere har færre skjulesteder.

hvilke skridt har du taget for at gnaver Bevis dit hjem til vinter? Stop ved vores Facebook-side for at fortælle os om det og dele dine billeder! For andre enkle, effektive tip til beskyttelse af specifikke områder i dit hjem, Tilmeld dig vores e-nyhedsbrev. Ud over gode råd, vil du også modtage eksklusive opdateringer om Victor Kurt gnaver kontrol produkter.

god ferie til alle, og til alle en godnat!

har du et skadedyrsproblem? Tjek nogle af vores løsninger nedenfor!
 • Victor Larsen Metal Pedal Mus Fælde-24 Pack

  Victor Larsen Metal Pedal Mus Fælde – 24 Pack

  $18.99
  læg i kurv

 • Victor Kristian hurtig-Dræb Kristian Brand genopfyldelig rottegift Bait Station

  Victor Kristian hurtig-Dræb Kristian Brand genopfyldelig rottegift Bait Station

  $14.99

  (0)

  Tilføj til kurv

 • Victor - Kill-2 stk

  Victor – Kill-2 stk

  $8.99

  (69)

  Tilføj til kurv

 • vp-us-M805-1

  Victor Karrus duft-væk Karrus naturlige gnaver Repeller Packs Karrus-5 pakke

  så lavt som $8.09

  (8)

  Tilføj til kurv

 • Victor - fangst Hold - 4-Pakke

  Victor – fangst & Hold-fælde-4-Pakke

  (65)

  Tilføj til kurv

 • Victor-3 Pack

  Victor – 3 Pack

  (5)

  Tilføj til kurv

 • Victor Larsen elektronisk mus Fælde med disponibel mus Refill Chambers

  Victor list elektronisk mus fælde med engangs mus Refill Chambers

  $29.99

  (6)

  Tilføj til kurv

 • Victor - traditionelle mus forsvar Kit

  Victor-traditionelle mus forsvar Kit

  (0)

  Tilføj til kurv

 • Victor Kristian Smart-Dræb Kristian elektronisk musefælde Refill Chambers

  Victor Kristian Smart-Dræb Kristian elektronisk musefælde Refill Chambers

  $16.99

  (0)

  Tilføj til kurv

 • Victor - kat-kat-12-fælder

  Victor-kat-kat-mus-fælde-12-fælder

  (18)

  Tilføj til kurv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Verdens bedste steder at svømme med hvaler
Next post Det menneskelige cerebellum har næsten 80% af overfladearealet af neokorteksen