Spørgsmål og Svar med den politiske korrespondent Byron York

Byron York, politisk chefkorrespondent for censoren

Byron York er politisk chefkorrespondent for censoren. Han er forfatter til ” den store venstreorienterede sammensværgelse.”Han har optrådt i adskillige publikationer, herunder The Atlantic, The ugentlig Standard og The Independent Post. York talte på Hillsdales Center for konstruktive alternativer tirsdag.

hvad tiltrak dig til journalistik?

jeg kom ind i nyhedsbranchen, fordi jeg kan lide nyheder. Hver gang du ser nogen, siger du: “Hvad sker der; hvad ved du?”Jeg tror, det er grundlaget for nyhedsbranchen. Selvom du er en spaltist, vil du finde ud af ting, der sker. Hvis du rapporterer, og du kan finde ud af en historie eller et aspekt af en historie, som andre mennesker ikke kender, og du kan rapportere det, er det en meget tilfredsstillende ting, og det er derfor, jeg kom ind i det.”

hvad angår den nuværende tilstand for både medierne og politikken, er vi virkelig så splittede, som det kan se ud? Hvis ja, hvad kan bringe os sammen igen?

vi er temmelig splittede; jeg tror, der er ingen tvivl om, at vi er markant splittede. På den anden side blev vi delt i 1998, hvilket er året for Clinton-Levinsky-skandalen, hvilket resulterede i anklagelse. Det var en frygtelig splittende tid. Nogle gange kan begivenheder bringe folk sammen igen, nogle gange vinder den ene side bare. Forestil dig, at Demokraterne vinder et stort flertal i November, og en demokrat vinder Det Hvide Hus, det kan være, at en af partierne trækker foran den anden, og det vil ikke blive så kæmpet på marginerne. Jeg ved ikke, hvornår vi ikke bliver så splittede, men det vil ende engang.

Hvad gør du for at komme væk fra den konstante nyhedscyklus og dit arbejde, der tvinger dig til at være meget opmærksom på det?

Nå, jeg gik bare på en køretur ud vest. Jeg gik til Black Hills, Badlands, Mount Rushmore, Little Bighorn, som bare er fabelagtig, bare en åbenbaring, et virkelig slående sted at være. Jeg har også været i Jackson, Jacksonville og Gulstone. Det var bare min kone og jeg, og jeg tænkte virkelig ikke meget på nyhederne. Jeg havde kun at skrive et stykke i de to uger, jeg var væk.

vi ved, hvem Byron York journalisten er, men hvem er Byron York manden?

jeg spiller guitar og mandolin. Jeg bruger en overdreven mængde tid på at se på vintage guitarer og mandoliner på internettet. Jeg spiller golf. Det er virkelig kedelige ting. Jeg skrev faktisk et stykke om Bill Clintons golfspil. Jeg kan godt lide at rejse, når jeg kan.

hvad driver dig — hvad får dig op om morgenen? Hvilken indflydelse håber du at efterlade på samfundet?

jeg tror nysgerrighed driver mig. Jeg vil bare vide, hvad der sker. Det, jeg forsøger at gøre, er at give læserne et perspektiv, at de måske ikke kommer i nogle af de andre dækninger af noget. Når jeg dækker en kampagne, prøver jeg at give dem et perspektiv, som de ikke kommer andre steder. Du kan ikke være helt unik, men hvis du ser på dækningen i de store aviser eller på netværkene, og det hele er en ting, kan du prøve at tilbyde noget andet, baseret på det faktum, at du var der, og du rapporterer om faktiske begivenheder. Så det er hvad jeg forsøger at gøre.

har du nogle råd til unge journalister og unge college-børn, der forbereder sig på at komme ind i politikens verden?

unge journalister, Jeg vil opmuntre dem — selvom de i sidste ende vil være i meningsjournalistik — jeg vil opfordre dem til at arbejde og starte med almindelige nyhedsorganisationer. Drives af reglerne og standarderne for den almindelige nyhedsorganisation. Senere, når de føler, at de har haft en vis erfaring, kan de forgrene sig til mening, hvis de har mulighed for det. Jeg synes, det er vigtigt for dem at gøre det. Med hensyn til politik er dette en meget separat verden; Jeg har aldrig arbejdet for en politisk kampagne eller et kontor eller politiker eller nogen, men vi har brug for disse mennesker. Vi har brug for folk, der er krigere og partisaner. Det er godt. Jeg vil opfordre dem til at gøre, hvad en masse studerende fra Hillsdale synes at have gjort, som er at gå til USA og se, hvad der foregår. Måske få et job i et medlem af Kongressens kontor, fordi kongressen er lidt stor og spredt, og det kan være en dyrepark nogle gange, men det er et virkelig vigtigt sted, og de gør virkelig vigtige ting, og at se det gjort er virkelig, virkelig værdifuldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Hvad er den lyserøde sky?
Next post Indstilling og frakobling af miljøvariabler