8 af de bedste online Bogabonnementer

online bogabonnementer

så ofte finder jeg mig selv ønsker for Netfleks… men for bøger. Jeg vil have masser af lækre titler lige ved hånden, når stemningen rammer. Når det kommer til læsning, er jeg meget humørsyg. Jeg kan godt lide at have et bibliotek med valg, så jeg kan vælge den bog, der passer til mig i det øjeblik. Ikke kun det, men jeg kan godt lide at få bøger anbefalet til mig, så jeg kan blive udsat for flere titler og forfattere, end jeg allerede er bekendt med. I det væsentlige, jeg vil have fantastiske online bogabonnementer. Når det kommer til online bogabonnementer, der er masser af muligheder derude. Hvis du leder efter det bedste ebook-abonnement 2019 har at tilbyde, er der en masse information derude at vade igennem. Ikke sikker på, hvilken service der passer til dig? Bare rolig-vi har fået dig dækket. Her er de bedste online bogabonnementer i 2019.

TBR: skræddersyede Boganbefalinger

mange af os bognørder har alle en uendelig TBR-bunke. Der kan være så mange bøger og så lidt tid, men det kan gøre det svært at vælge den rigtige. Andre sider kan have computergenererede lister baseret på titler, du har læst tidligere, men det kan være ret hit eller miss. Det er her TBR kommer ind-KUN denne gang står TBR for skræddersyede Boganbefalinger. Book Riot har et team af kvalificerede bibliologer, der, baseret på din profil, Vælg titler, der vil være perfekte til dig. Når du tilmelder dig, du opbygger en profil baseret på bøger, du har læst og elsket, og dine yndlingsgenrer. Baseret på hvad du elsker, du bliver parret med en professionel bognerd. Der er to TBR-niveauer-indbundet og anbefalinger. Det kun anbefalede niveau er tilgængeligt over hele verden og perfekt til biblioteksbrugere, paperback, e-bog og lydbogslæsere. Hvert kvartal vil din bibliolog give dig tre personligt kuraterede anbefalinger til bøger, som du vil elske. Hvis du bor i USA og vælger indbundet mulighed, vil du modtage dig en kasse med din 3 indbundet bøger og anbefaling brev forklarer dine picks!

Kindle Unlimited

Kindle Unlimited er en af de tungvægte i ebook abonnementstjenester. Det er den digitale monolit, og det kommer med sine fordele og ulemper. En af de største fordele er Amasons allestedsnærværende, og derfor er mængden af titler og brugervenlighed ret god. Ikke kun kan du få adgang til e-bøger, men du kan også få lydbøger og magasiner med dit abonnement. Mens Kindle Unlimited har over en million titler at vælge imellem, vil du sandsynligvis ikke finde den bestseller, du leder efter. De fleste af de tilgængelige titler er udgivet via og / eller er eksklusive, så du ikke vil finde nyere bøger eller titler fra The big five i udgivelse. Dette er ret godt for indie og selvudgivne forfattere!

Scrib ‘d

teknisk Scrib’ d har et mindre udvalg end Kindle Unlimited, men det er helt sikkert lige så godt. Scrib ‘ d tilbyder også andet indhold med sine abonnementer såsom magasiner, Nyheder og lydbøger. Mens du ikke finder alt, hvad du leder efter (som nye udgivelser), kan du finde masser af bestsellere og backlist fra større udgivere samt dokumenter og titler uploadet af samfundet. For et år siden forsøgte de at skifte model, så du kun kunne læse tre titler om måneden. Hvis det var en afskrækkende virkning for dig, skal du ikke bekymre dig! De indså heldigvis fejlen på deres måder og er gået tilbage til ubegrænset!

Playster

Playster er lidt anderledes end andre ebook abonnementstjenester. Playster er ikke fokuseret på nogen form for medier, men giver snarere abonnementer, der dækker musik, film, TV, bøger, lydbøger og meget mere. På grund af de mange typer medier, de tilbyder, er der et par forskellige abonnementsmuligheder. Book only-abonnementet har et ret anstændigt udvalg på over 200.000 titler. Udvalget er ikke så bredt som mange af de andre abonnementer, men hvis du elsker at samle tjenester, er dette måske bare valget for dig!

24symboler

denne online bog abonnement par som en social media site. Du kan gøre selv og dele dem med venner og holde styr på, hvad du læser. Baseret på dine hylder, 24symbols tilbyder også anbefalinger af titler, de tror, du vil kunne lide. Deres abonnement giver dig adgang til over en million titler, som du kan hente til enhver enhed. De tilbyder et stort udvalg og deres hjemmeside er brugervenlig. Baseret på service og udvælgelse kan de sammenlignes med de store parykker som Scrib ‘ D og Kindle Unlimited. Imidlertid, deres app kan være lidt buggy.

BookBub

BookBub er lidt anderledes end de fleste af disse andre online bogabonnementer. Den største forskel? Det er gratis! BookBub giver dig ikke et katalog over bøger, du kan læse, men de tilbyder gode anbefalinger. Hvordan virker det? Du tilmelder dig en konto, Udfyld dine præferencer, og tilmeld dig deres nyhedsbrev. BookBub vil anbefale titler til dig, der passer til dine interesser og er til salg! Du kan vælge, hvilken udbyder du foretrækker at foretage dine køb gennem, f.eks. Der er ingen risiko for at give det en chance, og det kan give dig nogle nye (billige!) favoritter!

BookMate

BookMate svarer for det meste til andre abonnementstjenester—du betaler et månedligt gebyr og får adgang til deres bibliotek. De tilbyder over 850.00 titler-herunder lydbøger og tegneserier! En af mine yndlingsdele af BookMate er deres tegneserier. Nogle af de andre tjenester har også tegneserier, men hvad der adskiller BookMate i denne henseende er deres valg. De har måske ikke de nyeste problemer, men de tilbyder nogle af de bedste og mest populære tegneserier (hvis du spørger mig) som Sagaand Lumberjanes. Hvis du ønsker at få adgang til tegneserier som disse sammen med e-bøger og lydbøger, er BookMate et godt valg.

Manybooks

ligesom BookBub er Manybooks et gratis abonnement! De har samlet Project Gutenberg-titler (titler i det offentlige domæne) og er et hjem for mange indie-og selvudgivne forfattere. Svarende til BookBub, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, de vil sende dig anbefalinger af bøger om salg baseret på dine interesser. Hvis du er interesseret i klassikere og selvudgivne titler, og kan lide dem alle et sted, kan dette være det for dig. Desuden tilbyder de overførsler i flere forskellige formater, så du kan vælge den, der bedst passer til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post California HHA krav
Next post Gravhund (Vårhunde) Raceinformation: langhåret, korthåret & mere