9 bedste vedligeholdelsestilstand & kommer snart Plugins til (2021)

kommer snart plugins

Leder du efter de bedste kommer snart side plugins? Når din blog eller hjemmeside er i udviklingsprocessen, skal du vise en professionel kommer snart side til dine besøgende. På den måde ved de at komme tilbage og besøge din hjemmeside, når den er klar.

i denne artikel deler vi nogle af de bedste vedligeholdelsestilstand og kommer snart side plugins.

før vi dykker ind, er det værd at tage et øjeblik at undersøge, hvilken vedligeholdelsestilstand og kommer snart sider er.

 • kommer snart Plugin til – hvad er det, og hvorfor du har brug for det?
 • Hvad Er Vedligeholdelsestilstand?
 • Hvordan sætter jeg ordtryk i vedligeholdelsestilstand?
 • bedste Kommer snart Plugins til

kommer snart Plugin til – Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?

et coming soon-plugin gør det nemt for dig at opbygge en coming soon-side uden at skulle røre ved en enkelt kodelinje. Dette plugin er praktisk til at oprette en kommende side for at få brugerne begejstrede for lanceringen, hvad enten det er et sted, en blog eller et produkt.

fordelen er, at det hjælper dig med at begynde at indsamle e-mail-adresser til de potentielle kunder og få en start på SEO fra første dag.

Hvad Er Vedligeholdelsestilstand?

vedligeholdelsestilstand er en tilstand, som du kan aktivere på din hjemmeside, når du lægger den ned til vedligeholdelse. Denne tilstand er praktisk, når du har brug for at tage sig af et par administrative opgaver på din side, såsom implementering af en ny funktion, aktivering af et plugin, opdatering af . osv. det vil påvirke hjemmesidens ydeevne.

aktivering af vedligeholdelsestilstand

ved at sætte vedligeholdelsestilstand kan du fortælle dit publikum, at din side ikke er brudt, men midlertidigt ned til planlagt vedligeholdelse. På den måde kan du holde dit omdømme flydende og endda underrette søgemaskiner om, at din side i øjeblikket er nede for planlagt vedligeholdelse, så det ikke påvirker din SEO negativt.

Hvordan sætter jeg ordtryk i vedligeholdelsestilstand?

leveres med en indbygget vedligeholdelsesfunktionsfunktion, der aktiveres automatisk, når du udfører administrative opgaver, f.eks.

meddelelse om vedligeholdelsestilstand

standardmeddelelsen om vedligeholdelsestilstand ser kedelig ud, som siger “kort utilgængelig til planlagt vedligeholdelse. Kom tilbage om et øjeblik.”

hvis du ønsker at sætte ordtryk i vedligeholdelsestilstand i et par timer eller bare skal udskifte standardmeddelelsen til vedligeholdelsestilstand med en brugerdefineret side, anbefales det stærkt at bruge et plugin til vedligeholdelsestilstand.

9 Best Coming Soon Plugins

 1. SeedProd
 2. under Construction Page
 3. Coming Soon
 4. IgniteUp
 5. let kommer snart
 6. kommer snart
 7. vedligeholdelsestilstand

lad os se på nogle af de bedste plugins til coming soon og vedligeholdelsestilstand.

SeedProd

Seedprod Landing Page Builder

SeedProd er den bedste træk og slip landing Page builder, der kommer med nem kommer snart side og vedligeholdelse mode funktionalitet. Det tilbyder professionelle kommende sideskabeloner, og takket være sin utroligt nemme grænseflade og realtidsbygger kan du fuldt ud tilpasse sidens design uden at redigere kode.

den leveres med næsten en halv million gratis baggrundsbilleder, over 750 Google-skrifttyper og masser af kommende sidetemaer. Du kan endda oprette en side med fuldskærmsvideobaggrund.

dette plugin integreres med de mest populære e-mail-tjenester, herunder Constant Contact, MailChimp, Averber, Drip, ActiveCampaign osv. for at indsamle e-mail-adresser fra dine besøgende og auto-reagere dem til at begynde at opbygge et forhold før din hjemmeside officielle lancering. Det integreres også med Google Analytics, så du kan spore dine besøgendes adfærd.

den har også en adgangskodebeskyttelsesindstilling, så du kan begrænse adgangen til dine kunder, så de kun kan se, hvad du vil have dem til.

seedprod kommer snart side for <url>

SeedProd har en simpel social delingsfunktion, der giver dine besøgende mulighed for at dele din hjemmeside på Facebook, Kvidre, Pinterest osv. Det har flersproget support og GDPR-overholdelse, så du nemt kan oprette din egen privatlivspolitik.

pris: der er en gratis version med grundlæggende funktioner og en premium version med mere avancerede funktioner, der starter ved $29,60 pr.

ESP kommer snart

ESP kommer snart

ESP kommer snart er en simpel ordtryk kommer snart side plugin. Det indsamler e-mails fra dine besøgende via integration med MailChimp, konstant kontakt osv. Det understøtter fuldskærmsvideoer, Google-skrifttyper, professionelle baggrunde og meget mere.

ligesom andre coming soon page plugins hjælper det dig med at begrænse adgangen til klienter til dine beta-lanceringer. Plus, det har en nedtællingsur til at lade dine brugere vide præcis, hvornår din hjemmeside vil være tilgængelig. Dine brugere kan også dele din hjemmeside på sociale medieplatforme.

Pris: $14.95 per år.

under Construction Page

Under Construction Page

som navnet antyder, er under Construction Page en hjemmeside, der kommer snart, destinationssider og under construction page plugin. Det giver dig mulighed for hurtigt at starte din kommende Side eller destinationssider ved hjælp af dens nemme grænseflade. Det har over 150 sideskabeloner til at designe din kommende snart side.

siden under konstruktion leveres med en begyndervenlig træk-og-slip-builder til at oprette sider. Derudover inkluderer det en tilknyttet og trafiksporingsfunktion til at overvåge kilden til din trafik.

Pris: $69 for levetid.

kommer snart

kommer snart

kommer snart. Det har smukke temaer for Kommer snart sider for at spare dig tid, når det kommer til det overordnede design. Du kan tilpasse disse temaer til at matche din virksomheds brand, så besøgende ikke vil føle sig forvirret efter din hjemmeside er lanceret. Den leveres med masser af gratis billeder, professionelle temaer, intuitive designelementer og meget mere.

det giver dig mulighed for at begrænse din hjemmeside adgang til kunder kun. Vi understøtter auto-responders, CRM-programmer og andre marketingprogrammer. Det er nemt at bruge og optimeret til at indlæse hurtigere på din hjemmeside.

Pris: $29 per år.

IgniteUp

Ignite Up

IgniteUp er et gratis plugin til vedligeholdelsestilstand. Det har ubegrænset design og arbejder med eksterne skabeloner til at tage din kommende snart side til det næste niveau. Du kan oprette din coming soon-side med blot et par klik takket være den nemme grænseflade og indbyggede temaer.

det integreres med populære e-mail-marketingtjenester for at indsamle e-mail-adresser fra dine besøgende. Det giver dig også mulighed for at tilføje en brugerdefineret velkomstbesked med en nedtællingsur, så brugerne vil vide, hvornår din hjemmeside vil blive lanceret.

Pris: Gratis!

vedligeholdelsestilstand

vedligeholdelsestilstand

vedligeholdelsestilstand er en kraftfuld, gratis plugin til vedligeholdelsestilstand. Det kommer med Kommer snart sideskabeloner, så du nemt kan informere brugerne om dit nye produkt eller hjemmeside lancering. Det inkluderer også landingssideskabeloner til at omdirigere dine brugere til bestemte sider.

andre funktioner omfatter en nedtællingsur, kontaktformular, abonnementsformular, multisite support og sociale medier ikoner. Det er optimeret til SEO, fungerer med ethvert tema og kan tilpasses fuldt ud, så du kan ændre farver, skrifttyper, baggrunde osv.

Pris: Gratis!

Easy Coming Soon

Easy Coming Soon

Easy Coming Soon er et gratis plugin. Det kan bruges til hurtigt at tilføje en kommende snart side på din hjemmeside med titel og nedtællingsur. Det betyder ikke noget, hvilket tema du beslutter dig for at bruge, Easy Coming Soon-pluginet fungerer med det.

det viser din kommende snart side til standard besøgende, mens logget ind brugere kan få adgang til hjemmesiden i baggrunden. Det har en indbygget editor til at trække og slippe elementer. Du har ikke brug for nogen professionelle kodningsevner for at oprette din kommende side, hvis du bruger dette plugin.

Pris: Gratis!

kommer snart

kommer snart

kommer snart er et professionelt plugin til Kommer snart sider. Det tilføjer en coming soon side på din hjemmeside, indsamler e-mail-adresser fra besøgende, får sociale likes og aktier, og viser en nedtællingsur til at opdatere besøgende om din hjemmeside lancering.

det har præ-bygget skabeloner til Kommer snart sider. Du kan bruge træk og slip builder til at tilføje elementer og designe din side. Det er fuldt lydhør og understøtter omdirigeringstilstand for brugere at se den kommende snart side fra andre URL ‘ er.

pris: $39 per år.

Maintenance Mode

Maintenance Mode

Maintenance Mode er et premium plugin til at tilføje maintenance mode sider på din hjemmeside. Det giver dig mulighed for at arbejde på din hjemmeside privat på backend, mens du viser smukke kommer snart sider til de besøgende på forhånd. Du kan også tilføje en nedtællingsur for at lade dine besøgende vide, hvornår din hjemmeside vil være klar.

det har 6 responsive skabeloner til Kommer snart sider. Den er udstyret med stilfuld typografi og Google Fonts integration til at tiltrække dine brugere. Det integrerer også med flere sociale netværk, så de kan dele din hjemmeside.

Pris: $23 om året for premium-versionen.

vi håber, at denne artikel hjalp dig med at finde den bedste vedligeholdelsestilstand og kommer snart side plugins. Du kan også tjekke vores liste over de bedste plugins til kundesupport.

Facebooksødlinkedinpinshares5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post hvilke stjernetegn har psykiske kræfter, rangeret fra mest til mindst mystiske
Next post Andet bulgarske imperium