adskillelse af Tvillingeflamme-smerte og sygdom – hvorfor gør det så ondt?

før eller senere skal vi alle beskæftige os med adskillelse i vores forhold. Uanset om det er gennem døden, livets omstændigheder eller uforenelighed, er adskillelse en del af den menneskelige oplevelse. Desværre er adskillelse normalt knyttet til smerte, men vi lærer til sidst, hvordan vi håndterer det, når vi bliver ældre, og ender med at acceptere det som noget, der hjælper os med at vokse. Når det kommer til det romantiske forhold med Tvillingeflamme, adskillelse er ikke som den typiske sammenbrud. Dette er et af de sværeste Tvillingeflamme-stadier, du kan opleve.

i denne artikel vil vi diskutere separationsstadiet med tvilling flamme; hvor længe varer det; tvillingflammesynkroniteter under adskillelse; tvillingflammeseparationssmerter, og hvorfor er tvillingflammeseparation så smertefuld; tvillingflammeseparationssyge og depression; og hvordan håndterer du en tvillingflammeseparation.

adskillelse af Tvillingeflamme

at møde en Tvillingeflamme og være romantisk involveret i et forhold er en af de mest specielle og smukke oplevelser. Tvillingeflamme-forhold starter med en indledende tilstand af lyksalighed. Det er som en eventyrhistorie, hvor alt ser perfekt og smukt ud. Den mest almindelige sætning, som tvillingeflammer bruger til at beskrive følelsen af at være i et Tvillingeflamme-forhold, er “at være hjemme”. Det føles som om vi er, hvor vi hører hjemme, som om vi har kendt dem hele vores liv. Det får alle vores tidligere forhold til at føle sig meningsløse, som om vi altid har ventet på vores tvilling, vores “ene”.

k

uheldigvis, i et Tvillingeflamme-forhold, den indledende salige forbindelse efterfølges normalt af adskillelse og ødelæggelse. Da tvillingeflammer konstant spejler og udløser hinanden, egoer begynder at kollidere, og dybe sår begynder at komme til overfladen. Som resultat, næsten hvert Tvillingeflamme-forhold ender med at gå gennem Tvillingeflamme-separationsfasen, også kendt som “runner and chaser” – fasen. Dette er et af de mest almindelige stadier i forholdet mellem to flammer.

k

under tvillingeflammen separationsfasen bliver en af tvillingerne (normalt den overvejende maskuline) overvældet af den stærke forbindelse og pludselig “løber væk”. Dette efterlader den anden tvilling i en tilstand af fuldstændig ødelæggelse og forvirring. Det er en dyb og livsændrende begivenhed.

k

hvorfor adskiller to flammer sig?

et Tvillingeflamme-forhold er ikke en let vej, og der er så mange spørgsmål som “Hvorfor skader tvillingeflammer hinanden?”eller” hvorfor er Tvillingeflamme-forhold så smertefulde?”det er ikke let at svare på. Imidlertid tiltrækker vores sjæl en tvillingflamme for at understøtte vores bevidsthedsudviklingsrejse. Tvillingflammen er en af de mest smertefulde, men også mest givende og vækstfremmende oplevelser. Tvillingeflammer spejler vores dybeste usikkerhed og traumer, bringe dem til overfladen, så de kan identificeres og heles.

k

hvis du er adskilt fra en tvillingflamme, betyder det, at du ikke var klar til at være i forening. De fleste gange, “chaser” mener, at deres tvilling er dem, der ikke var klar til forbindelsen, men faktisk, ingen af dem var. Som perfekte spejle afspejler tvillinger hinanden.

hvis din tvilling kæmper i et bestemt område, vil du også på en eller anden måde stå over for det samme problem, men bare ikke være opmærksom på det. Ubevidst er der altid noget, der gemmer sig i dig selv, det er en nøjagtig afspejling af din tvilling.

lad os sige, at din tvilling har usikkerhedsproblemer, har du nogensinde spekuleret på, om du dybt inde kæmper med at være selvsikker? Har du nogensinde spekuleret på, om du måske har frygt for intimitet eller manglende selvtillid?

hvis du er i adskillelse, og det ser ud til, at situationen mellem dig og din tvilling ikke forbedres, betyder det, at der stadig er mange ting, der skal heles. Begge bliver nødt til at gå på deres rejser hver for sig og arbejde hen imod at føle sig hel og komplet uden hinanden. Først når begge er i stand til at arbejde på deres selvkærlighed, slip ethvert potentielt resultat af forholdet og helbrede deres sår, de vil være i overensstemmelse. Når dette sker, kan tvillingeflammer komme i forening. Imidlertid, ikke alle Tvillingeflamme-forhold formodes at være i forening i 3D. Mange af dem har til formål at vække os og hjælpe os med at vokse.

dette er hvad der skete med mig personligt og nogle af mine venner. Efter en lang og smertefuld periode med helbredelse, vi endte med at tiltrække soulmates ind i vores liv, og oplever en ny smuk og mere moden forbindelse. Vi ville ikke have været i stand til at opleve dette, hvis vi ikke var vokset og udviklet os i vores bevidsthedsudviklingsrejse.

hvor lang tid varer tvillingflammeseparation?

Tvillingflammeseparation kan vare uger, måneder og år. I de fleste tilfælde varer adskillelsen mindst et par måneder. Dette skyldes, at adskillelsesperioden er, når tvillingeflammer har mulighed for at helbrede alle de dybe sår, der blev udløst ved at møde hinanden. Mængden af helbredelse og den nødvendige tid til det vil variere for hvert tvillingeflamp. Nogle tvillingeflammer er i stand til at genkende deres problemer og begynde at arbejde på dem meget hurtigt, mens andre måske tager år bare for at indse, at de faktisk har sår, der skal løses.

så snart begge tvillinger udfører det nødvendige helbredelsesarbejde, vil de være i stand til at tilpasse sig og genforenes for at opbygge et sundere og stærkere forhold.

permanent adskillelse af tvillingflamme

i sjældne tilfælde kan permanent adskillelse af tvillingflamme forekomme. Dette er, når en eller begge tvillinger beslutter ikke at udføre det nødvendige helingsarbejde, der holder dem fast ved en lav vibration. Der er også tilfælde af tvillingeflammer, der udførte helbredelsesarbejdet, men stadig besluttede at ikke genforenes. I stedet, de fandt smukke soulmates.

der er fri vilje på planeten Jorden, og vi har altid magten til at beslutte, hvilken vej vi tager, intet er sat i sten, selv i Tvillingeflamme-forhold, uanset hvor magtfulde de er.

Tvillingeflamme-synkroniteter under adskillelse

under Tvillingeflamme-adskillelse er det almindeligt, at tvillingeflammer oplever flere synkroniteter. Her er nogle eksempler på Synkronisering med to flammer:

  • at se 11: 11 og andre gentagne tal
  • at se navnet på tvillingflammen på usædvanlige steder som onlinevideoer, nummerplader, annoncer osv.
  • tænder for radioen og lytter til deres sang
  • tænker på dem og derefter modtager en tekst
  • drømmer med dem og får svar på et specifikt spørgsmål

Tvillingflammeseparationssmerter

mange mennesker har spurgt mig, hvordan føles tvillingflammeseparation. Det dobbelte flammeseparationsstadium kan være meget vanskeligt og smertefuldt. Som en person, der har været i et Tvillingeflamme-forhold, Jeg kan personligt forholde mig til, hvordan mine klienter beskriver følelsen af at adskille sig fra en Tvillingeflamme. Det er sådan en intens og smertefuld smerte, der bliver næsten uarbejdsdygtig. Det føles, at alle vores håb og drømme er blevet knust. Vi føler os tomme, dybt såret og fortabt. Smerten ved at blive adskilt fra vores Tvillingeflamme opsluger os indefra og knuser hele vores liv. Det er et uudholdeligt tab, og det føles som om der ikke er noget i livet, der helt kan sammenlignes med denne dybe og smertefulde lidelse. Den dobbelte flammeseparationssmerter er faktisk en af de sværeste ting, mennesker kan opleve.

hvis du undrer dig over, hvordan tvillingflammeløberen føles under adskillelse, og hvis de føler den samme smerte end “chaser”, er svaret ja. “Løberen” gennemgår også en masse smerter under adskillelse, da de også har deres sår til at heles, som blev udløst af tvillingflammeforholdet.

Tvillingflammeseparationssyge

Tvillingeflammer i adskillelse rapporterer også pludselig og uforklarlig fysisk smerte og sygdom under separationsfasen. Nogle af de mest almindelige symptomer på Tvillingeflamme, som folk beskriver, er problemer i solpleksområdet og mavesmerter. Mange mennesker nævner også brystsmerter. Hvis du lider af et af disse symptomer, skal du sørge for stadig at kontakte din læge, da det kan være noget alvorligt, der kræver din opmærksomhed.

Tvillingflammeseparationsdepression

tvillingflammeseparationsdepression er også meget almindelig, og den kan opleves af begge tvillinger, ikke kun “chaser”. Da ” chaser “kæmper med at savne deres tvilling og, de fleste gange, mangel på selvkærlighed også, blandt mange andre dybe følelser,” løberen ” forsøger at undertrykke deres følelser, hvilket ofte fører til depression. Ikke at kunne acceptere deres egne følelser kan have dybe og skadelige konsekvenser for ens mentale sundhed.
hvis du oplever den dobbelte flammeseparationsdepression, skal du række ud efter hjælp og prøve nogle af de tip, som jeg deler nedenfor. Depression er meget alvorlig og bør ikke ignoreres.

overvinde smerten fra tvillingflammeseparation

under en tvillingflammeseparation bliver smerte uudholdelig, og vi spekulerer på, om den nogensinde vil forsvinde. Svaret er ja! Smerten forsvinder, så snart vi lærer de lektioner, vi skulle, på det rigtige tidspunkt. En tvillingflammeseparation er ikke slutningen på din historie, det er bare begyndelsen på en ny fase i din bevidsthedsudviklingsrejse.

intensiteten af smerten fra den dobbelte flamme fysiske adskillelse kan styres af den indre styrke, som du vil vokse indefra, når du tager din magt tilbage. Du bliver stærkere, når du begynder at lære at elske dig selv mere og mere.

Heal tvillingflammeseparationssmerter

her er nogle tip til at overvinde smerten fra tvillingflammeseparation.

udvikle selvkærlighed

husk, for at elske andre, skal du først elske dig selv. Dette betyder at acceptere dig selv som du er, en smuk sjæl, der har en menneskelig oplevelse på jorden. Vær din bedste ven, og værdsætter lidt tid alene, nyd dit eget firma.

overgivelse

overgiv dig til de sjælelektioner, som du skal lære. Overgiv dig til selvkærlighed. Overgiv dig til de nuværende omstændigheder og lad din tvilling “løbe”. Bare elsk dem for hvem de er uden dom og uanset den smerte, du føler. Accepter, at alle er på deres egen bevidsthedsudviklingsrejse og lærer deres egne lektioner på deres eget tidspunkt. Vær blid, lad dem lære og vokse uden betingelser eller forventninger.

hæv din Vibration

universet eksisterer i energi og vibrationer. Når du vibrerer ved lavere frekvenser, tiltrækker du negative begivenheder og mennesker ind i din virkelighed, dette er Loven om tiltrækning. Når du slipper obsessive tanker, heler og forbinder dig med dit højere selv, hæver du din vibration, som vil hjælpe dig med at føle dig opfyldt og glad. Dine energier med din tvilling vil også begynde at tilpasse sig, fordi der ikke vil være nogen fortvivlelsesenergier bare kærlighed. Du kan hæve din vibration ved at øve yoga, bede og meditere. Prøv denne guidede meditation til helbredelse af tvillingflammeforbindelse

har taknemmelighed

smerten fra en tvillingflammeseparation er så intens, at du holder op med at nyde alt andet i dit liv. Det er vigtigt at være taknemmelig for alt i din virkelighed, hvad enten det er stort eller lille. For det første, vær taknemmelig for at have mødt din Tvillingeflamme, da du ikke har den chance i hver livstid. Så vær taknemmelig for de gode tider, du tilbragte sammen, og for de lektioner, de lærte dig, og hvordan de har gjort dig stærkere.

Følg dine drømme og mål

et af de almindelige resultater fra et Tvillingeflamme-forhold er at vågne op til dit sjælformål. Find ud af, hvad der virkelig motiverer og driver dig. Hvad brænder du mest for? Arbejd derefter på en plan for at følge dine håb og drømme. Der er intet mere tilfredsstillende og også mere attraktivt for både dig og din Tvillingeflamme end at være på din sjæls vej.

Spis en sund og ren kost

efter en sund kost og tage sig af din krop er afgørende for din bevidsthed evolution rejse. Mad bærer også energi, der kan sænke eller hæve din vibration. Ren spisning holder din fysiske krop i den bedste tilstand til at udvikle sig og tiltrække en mere positiv virkelighed. Prøv at spise flere grøntsager, frugter og hold dig væk fra forarbejdede fødevarer. Spis mad til deres mest naturlige og hele tilstand. Tjek, hvordan du hæver din vibration med fødevarer med høj vibration.

prøv Positive bekræftelser

Positive kærlighedsbekræftelser er et godt værktøj til at hjælpe dig med at udvikle selvkærlighed og ændre negativ adfærd. De mest magtfulde bekræftelser starter med “Jeg er” som:

“jeg er elsket”

“jeg er selvsikker”

“jeg helbreder”

“jeg tiltrækker kærlighed”

“jeg er magtfuld”

“jeg er smuk”

tjek bekræftelser for helbredelse af et knust hjerte.

jeg håber, at denne artikel hjælper dig på en eller anden måde med at overvinde den enorme smerte, du oplever fra din tvillingflammeseparation. Husk, at din Tvillingeflamme ikke er ansvarlig for din lykke. Du har ikke brug for din Tvillingeflamme for at være lykkelig. Du er hel og komplet. Du er en smuk og unik sjæl på en bevidsthedsudviklingsrejse. Helhed og opfyldelse kommer indefra.

del denne besked med en kær sjæl, der beskæftiger sig med smerter med Tvillingeflamme lige nu.

Starseed T-Shirts

kærlighed og lys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Karr binita(Karr)
Next post Hvordan Calvin Klein domstole kontrovers i sine marketingkampagner