Hvordan Calvin Klein domstole kontrovers i sine marketingkampagner

Calvin Klein har erobret modeverdenen.

faktisk nåede brandets salg i 2015 $ 8, 2 milliarder !

hvordan opnåede Calvin Klein berømmelse og formue? Dels gennem kontroversielle kampagner og samarbejde med sociale Berømtheder.

omfavnet Seksting og Tinder i provokerende kampagne

marketingstrategi

i sin 2015 #mycalvins—kampagne fremmede mærket en provokerende virtuel sprogseksting. Annoncen indeholdt sultne fotos af mennesker med en række køn overlejret med beskeder om nøgenhed, trekanter, og snyd.

nær bunden af billedet var kampagnens tagline—rå tekster, virkelige historier—hvilket antyder, at meddelelserne var inspireret af virkelige begivenheder og mennesker.

” vi så en adfærd ske derude—og ikke kun den yngre generation. Det er virkelig dating via digital. Det er autentisk og tro mod, hvordan denne forbruger kommunikerer,” sagde Melisa Goldie, Calvin Kleins Chief Marketing Officer. “Vi fremhæver sandheden om dating—mødet, tilslutningen, og den frihed, du har gennem det digitale datinglandskab, og hvor øjeblikkeligt det er.”

” Mor Ny York hang ud med børn, der lever i dagens verden og hørte historier fra bedste tilslutninger til steamiest sekster. Intet var uden for grænserne, ” siger mor ecd Michael Ian Kaye. “Resultatet er en kampagne, der broaches online dating, åbne relationer og kompleks seksualitet, der bringer sandhederne om moderne kærlighed til live.”

annoncen blev vist i store LED-skærme i større byer rundt om i verden. Ikke overraskende, det vækkede en ganske kontrovers.

brugte sociale medier Influencers og sociale Berømtheder

i 2014 tappede den berygtede #mycalvins-kampagne sociale medier influencers og sociale Berømtheder for at promovere sin samling. Mærket sendte sine produkter til modebloggere som Aimee Song, Fergie, Emily Viiss blandt mange andre. Hver af disse påvirkere postede fotos af sig selv klædt i Calvin Klein undertøj i deres hjem og hotelværelser.

temmelig snart, tusindvis af mennesker fulgte trop og lagt billeder af sig selv klædt i deres egen #MyCalvins.

som et resultat opnåede #MyCalvins-kampagnen hele 4,5 millioner interaktioner i sociale medier.

udløste online forargelse med Racy Campaign

i 2016 frigav mærket fotos af seksuelt ladede annoncer til sin MyCalvins-kampagne. Den, der fik mest omtale, var skuespillerinden Klara Kristins afslørende upskirt-foto.

marketing kampagne

annoncen udløste online Harme og genereret tonsvis af negative kommentarer. Tusinder tog til kvidre, Instagram og Facebook for at bash virksomheden. For at tilføje brændstof til flammerne sluttede konservative nyhedsforretninger som Breitbart, Rævenyheder og branden sig til vognen.

som svar nægtede Calvin Klein at kommentere og trække annoncerne tilbage. Kampagnen fortsatte med at blive et populært emne på sociale medier og pressen, og mærket fik med succes den opmærksomhed, det krævede.

omfavnede sit kontroversielle ry ved løbende at frigive provokerende annoncer

calvin klein marketingkampagne

igen er Calvin Klein berømt for sine åbenlyst seksualiserede kampagner. Mærket har konsekvent frigivet trykte annoncer af se.stjerner, der kun er klædt i undertøj.

et af de mest berømte billeder af Kate Moss i hendes (næsten nøgne) 90 ‘ers annoncer.

et andet billede indeholdt Mark Vahlberg, der greb hans skrammel og sagde, at hans Calvins holdt ham tæt.

i senere kampagner fremmede Kate Moss Obsession parfume, mens hun var nøgen.

Eva Mendes tog tøjlerne i 2009 for at promovere brandets hemmelige Obsession parfume, mens han var nøgen i sengen. Ikke overraskende blev annoncen forbudt.

en anden annonce blev forbudt, fordi den indeholdt en Orgie.

i 2015 modellerede Justin Bieber i #mycalvins-kampagnen. Hans annonce udløste en masse kontroverser, fordi nogle hævdede, at hans image var alt for Photoshopped.

ved at leve op til sit kontroversielle ry er Calvin Klein i stand til at generere brummer på sociale medier og pressen.

her er en oversigt over, hvad vi har lært af Calvin Kleins succes:

  • Opret kontroversielle kampagner
  • Brug sociale påvirkere og berømtheder
  • Opret ikoniske trykte annoncer

ADD_THIS_TEKST

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post adskillelse af Tvillingeflamme-smerte og sygdom – hvorfor gør det så ondt?
Next post Top 50 HVACR distributører af 2018