de 15 bedste fast ejendom Investor hjemmesider for 2019

der er mange blogs, fora og hjemmesider til rådighed for investorer. Nogle af de bedste hjemmesider for investorer er Biggerpockets, Clever Real Estate, investere fire mere, og Fundrise. Tjek disse ud og meget mere!

Opdateret 10. maj 2019

dykning i ejendomsinvestering er hårdt arbejde—hvoraf mange indebærer at få dine hænder beskidte og lære af dine fejl. Men du behøver ikke at lære på egen hånd! Her er en liste over de top 15 fast ejendom investor hjemmesider for 2019. Det bliver dit år!

bedste fast ejendom Investor hjemmesider for nye investorer

Biggerpockets

Forestil dig et sted, hvor nye og erfarne investorer samles for at diskutere deres tilbud. Ejendomsinvestoren med 20 års erfaring besvarer spørgsmålet om den nye investor, der ønsker at vende huse. Andre investorer kombinerer kræfter og går ind på tilbud sammen.

det lyder som en utopi. Men det er Biggerpockets, forum / blog/podcast / YouTube-kanal.

mens du skal vade gennem en række indlæg, kan du få svar på spørgsmål, interagere med andre investorer og høre fra eksperterne alle på en platform.

Landlordology

hvis du er ny til en verden af udlejningsejendomme, dette er en hjemmeside, du ønsker at tjekke ud. Det har alt fra statslige love og regler, udlejerens livscyklus og en masse ressourcer, der er specifikke for at være udlejer (selvfølgelig).

du kan endda screene potentielle lejere og indsamle husleje, alle på samme sted. Absolut et sted, der er værd at opbevare i dit værktøjsbælte!

Clever Real Estate

stedet for nybegyndere real estate investorer til erfarne dem—dette site er en guldgrube (ikke at toot vores egen horn!). Tjek vores investorarkiver, fuld af guider til at vende dit første hus, hvordan man begynder at opbygge din lejeportefølje, og hvordan man finder investeringsejendomme.

det opdateres dagligt, så hvis du har et spørgsmål, der ikke er besvaret Endnu, skal du fortsætte med at vende tilbage! Chancerne er det kommer snart.

bedste fast ejendom Investor hjemmesider: Blogs

i 2019, du kan finde næsten alt i en blog. Mens der er mange blogs derude for investorer som dig selv, her er et par af de øverste fast ejendom investor blogs.

Porchlight

de fleste mennesker kender Silence som stedet at få en (ofte oppustet) estimeret værdi af dit hjem. Det forbinder også direkte til MLS, hvilket betyder, at du kan finde hvert hus notering i dit område der.

men en af dens mest fremtrædende træk er dens blog. Det dykker ned i alt fra at købe og sælge dine investeringsejendomme til at vælge den bedste placering til dine investeringer.

så vidt ressourcer går, er dette en, du vil bogmærke.

Aktiv regn

ligesom Facebook, men kun for fast ejendom fagfolk. Dette sociale medienetværk forbinder Ejendomsfolk over hele USA for at hjælpe dem med at netværke og arbejde mere effektivt sammen.

sig, at du ønsker at investere ud af staten og have en leje, der har brug for lidt arbejde. I stedet for at Google for en entreprenør i området, kan du komme videre her og finde en direkte.

Ejendomsmægler.com

hvis du leder efter marked nyheder og indsigt, så er dette site for dig. De fleste af de store nyhedskilder kredit Realtor.com for deres stykker, der indeholder ejendomsmarkedsundersøgelser-og med god grund. Statistikken, nyheder, og insiderviden, der findes her, er stort set uden fortilfælde.

dette er også et godt sted at gå se markedstendenser ske. Har du brug for at vide, om du er i en køber eller sælgers marked? Denne side har også data om det.

Trulia

vil du vide mere om et område end strømpe det på Google Maps kan tilbyde? Det er her Trulia kommer ind. Trulia giver dig et dybtgående kig på kvarterer, herunder kriminalitetsrate, indkomst, gangbarhedsscore, og skolerne.

endnu bedre, beboerne i disse kvarterer kime i at dele deres personlige erfaringer. Ingen sugarcoating det-ren information.

balancen

balancens blog er skrevet af ejendomsmæglere—hvilket betyder, at du får virkelige eksempler i hvert indlæg. En stor ressource for fast ejendom investering, udlån og køb og salg strategi, denne blog “har det hele”, og det er fremragende.

interesseret i fast ejendom investere?

en smart Partneragent kan hjælpe dig med at spejde de bedste tilbud.

bedste Real Estate Investor hjemmesider: House Flipping og renovering

House flipping er meget tiltalende for investorer, der ønsker at komme ind, få arbejdet gjort, og komme ud af handlen. Intet arbejde med lejere, ingen bekymring for ting, der har brug for reparationer længere nede ad vejen, de er i aftalen mindre end et år og derefter BOOM. De laver en lønseddel.

hvis dette lyder som noget, du ønsker at få dine hænder i, her er et par hjemmesider, du har brug for at tjekke ud.

Invest fire mere

grundlagt af Mark Ferguson, deler han sine personlige erfaringer og viden om sine egne investeringsejendomme. Fra gratis værktøjer til at hjælpe dig med at identificere en hel del, til nogle fantastiske spejlvende ressourcer, Dette er et sted, der hjælper dine spejlvende drømme med at blive en realitet.

the Flipping Junkie

en blog og podcast skabt af Danny Johnson—en udvikler vendte house flipper og grossist. Danny deler, hvordan han gik fra en 9 til 5 karriere til at vende huse og blive økonomisk uafhængig.

lyd for godt til at være sandt? Tjek det ud, hvis du er på en lignende rejse.

dette gamle hus

har du et renoverings-eller ombygningsprojekt, som du tager på? I så fald er denne blog noget for dig.

dette gamle hus er manualen til DIY-ers, der kan lide at lære om hele ejendomsprocessen. De har instruktioner om opdatering af historiske hjem, håndtering af dine hurtige løsninger og ideer til næsten alle rum og inventar i huset (komplet med før og efter fotos!).

Best Real Estate Investor hjemmesider: funding

Funding er blevet meget lettere i de sidste par år. Her er et par funding-sider, som vi er sikre på, at du ikke vil gå glip af.

Fundrise

Har $500? Derefter kan du investere i ejendomme ved hjælp af Fundrise-platformen. Ved hjælp af dette funding site, kan du komme ind i erhvervsejendomme tilbud via eREITs og eFunds. Den store ting om Fundrise er, at du har adgang til tilbud, top fast ejendom fagfolk normalt holde indbyrdes.

du kan enten investere i lejeindtægter eller påskønnelse. Begge har risiko involveret, men begge har potentialet for nogle gode afkast.

rige onkler

ved at kombinere triple net lease (NNN) strategier og det unikke marked for studieboliger giver Rich onkler dig mulighed for at købe ind i disse investeringer for så lidt som $5.

studenterboliger er en fast ejendom niche helt alene—og en ret lukrativ en på det. Hvert semester, studerende klynge til universiteterne og har brug for boliger, og rige onkler giver det for dem.

og nu Kan du også! Du behøver ikke engang at være en akkrediteret investor til at deltage.

Dave Ramsey

kongen af finansiel uafhængighed selv er også en fast ejendom investor, og han har fået nogle temmelig store ressourcer til at hjælpe dig ud, så godt!

mens mange investeringssteder fokuserer på at udnytte gæld til at tjene penge, Lærer Dave Ramsey dig, hvordan du køber med kontanter og får kontanter til at vokse. Hele ideen er at komme ud af långiverens tommelfinger—og forblive på den måde.

uanset om du køber ind i hans metoder, eller den rige far, dårlig far mentalitet—Daves hjemmeside har nogle rigtig gode ejendomsressourcer til den seriøse investor.

Bonus: LoopNet (erhvervsejendomme)

erhvervsejendomme tilbud er ofte svært at finde uden for dit område. LoopNet gør hele processen meget lettere. Ikke alene kan du tage et kig på tidligere og nuværende lister, men du kan også hente udskrive hele databaser til at hjælpe dig med at finde dine tilbud, selv når trådløst internet er ikke en mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post meddelelse til ejer Issues
Next post Thurgood Marshall College Fund