Drunk Driving Bac grænser i Michigan under Gennemgangfatal Drunk Driving Accident numre på Nedganghvordan BAC påvirker Drunk DrivingMichigan ‘ s 0,08% grænse er under gennemgang

Fatal Drunk Driving Accident numre på faldet

i 2015 rapporterede National Motorvejstrafiksikkerhedsadministration (NHTSA), at 10.265 Amerikanere døde i alkoholrelaterede bilulykker. Det tegner sig for en tredjedel af alle dødsulykker i året. Dette tal omfattede 303 berusede køredødsfald i Michigan. Spritkørsel nedbrud har været faldende konsekvent siden 2004, hvor der var næsten 14.500 alkoholrelaterede ulykker. I 2017 var tallet 9.769. Dødsulykker faldt til 271 i 2016.

hvordan BAC påvirker spirituskørsel

en del af årsagen til dette fald er lavere grænser for alkoholindhold i blodet (BAC). Før 2003 var det lovligt at køre op til 0,10% BAC. Ved 0,10% rapporterer NHTSA, at en beruset chauffør vil opleve klart reduceret reaktionstid, manglende motorstyring, sløret tale, dårlig koordinering og langsom tænkning. Tilsammen kan disse symptomer væsentligt forringe en førers evne til at forblive i den rigtige bane eller bremse for at undgå forhindringer i kørebanen.

derefter sænkede Michigan-lovgiveren i 2003 den lovlige grænse til 0,08%. Det kan ikke virke som en væsentlig ændring. For en 160 pund mand kan det kun være en 12 ounce øl. Men mens 0,08% stadig påvirker balance, motorstyring, tale og syn, udgør det ikke en så væsentlig risiko for andre chauffører på vejen.

sidste år foreslog National Traffic Safety Board at reducere BAC – grænsen yderligere-til 0, 05%. Målet med forslaget var yderligere at reducere antallet af dødelige spirituskørselsulykker over hele landet. En person med en BAC på 0,08% er tre gange mere tilbøjelig til at gå ned end en chauffør med en 0,05% BAC.

imidlertid lægger andre fortalere, herunder Mødre mod berusede chauffører (MADD), mere vægt på, hvad der sker, efter at en person er dømt for beruset kørsel. De går ind for brugen af åndedrætsværn i bilen og håndhævelse med høj synlighed snarere end at reducere BAC-grænsen yderligere.

Michigan ‘ s 0.08% grænse er under gennemgang

Da Michigan-lovgiveren ændrede BAC-grænsen i 2003, var det kun i en bestemt periode. Loven havde en specifik “solnedgangsbestemmelse”, når BAC-grænsen ville vende tilbage til 0,10%. Mens lovgivere allerede har forlænget denne solnedgangsbestemmelse to gange, nærmer fristen sig nu igen. Hvis lovgiveren ikke handler, udløber loven den 1. oktober 2018.

for at forhindre dette sponsorerede kongresmedlemmerne Klint Kesto (R-Oakland County) og Patrick Green (D-Macomb County) den 12.juni 2017, hb4547 og HB4548, et par regninger, der ville fjerne solnedgangsbestemmelsen og gøre 0,08% til den permanente BAC-grænse. Før disse regninger blev vedtaget af Repræsentanternes Hus, var denne solnedgangsbestemmelse imidlertid vendt tilbage. De ændrede lovforslag, som i øjeblikket er under behandling af Senatets Retsudvalg, udvider nu blot 0.08% BAC-grænsen til 2023.

lavere BAC-grænser har vist sig at reducere dødelige alkoholulykker. Hvis Michigan-lovgiveren ikke handler snart for at forny, udvide, eller eliminere solnedgangsbestemmelsen om statens lov om beruset kørsel, beboere kunne se mere berusede chauffører på vejen i de kommende år.

Cronin Advokatfirma har oplevet advokater til at hjælpe med uanset juridiske spørgsmål, du står over for. Hvis du er blevet alvorligt såret af en beruset chauffør, eller er blevet tiltalt for at have fungeret, mens du er beruset, kontakt Cronin advokatfirma i dag for at planlægge en konsultation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Nate dias veganske diæt styrker endnu en UFC-sejr
Next post Amber Alert udstedt i Alabama for 2 drenge bortført af kvinde i Pascagoula