Hvad er “spejling”? (Narcissistisk & Borderline Personality Disorder Relationships)

det føles så perfekt. Som om de var dit perfekte match. Dine sjælevenner.

du kan lide de samme ting. De er interesserede i, hvad du er interesseret i.

det føles for godt til at være sandt. Som om du ramte jackpotten.

de finder ud af, hvad du kan lide, har brug for og ønsker.

så opfører de sig som de kan lide det samme.

de vil dele deres sårbarheder og sår så hurtigt. Dårlig eks-partner, problemer med venner og familie. De viser sig som et offer og har mange problemer med mange mennesker.

mange korte forhold, der ikke fungerede, fordi deres eks var så “dårlig”….

de viser meget mere interesse for dit liv end andre mennesker har gjort før. Det føles godt rigtigt?

de får dig til at åbne op om dine sårbarheder, og de vil senere bruge disse mod dig, når de splittes og går fra afgudsdyrkelse til devaluering af dig.

spejling svarende til kærlighedsbombning og fremtidig forfalskning det er en del af den overordnede strategi at tilslutte dig.

du begynder at føle, at det er dit perfekte match og så investere mere. Dette får dem til at føle sig mere sikre og i kontrol.

for grænsen er det ofte også forbundet med manglende identitet. De har ikke en stærk følelse af selv, så deres interesser, hobbyer og mål kan ændre sig ofte og hurtigt, når de tilpasser deres identitet fra menneskerne omkring dem.

Sådan finder du det

  1. de viser meget mere interesse for dit liv og interesser end de fleste andre mennesker. Da jeg forlod min BPD, ledte jeg fortsat efter nogen, der ville vise det niveau af interesse for det, jeg gør, og ingen gjorde det, fordi de fleste mennesker har deres egen identitet og interesser og ikke bliver fortæret af min. Så dette er et advarselsskilt.
  1. de er i alle de ting, du er i. Igen, nogle fællestræk er normale, men det handler om ekstremer for en grænse, de er i næsten alle de ting, du er i.
  1. de spiller offeret og er blevet forurettet af mange mennesker i deres liv, og de deler dette med dig meget tidligt i forholdet.
  1. de har problemer med mange mennesker og få tætte relationer. De afskærer let folk i deres liv, når de bliver forstyrrede i stedet for at prøve at finde ud af tingene.
  1. kortvarige forhold. Har de et mønster af mange kortsigtede relationer?

sådan heles

accepter, at det ikke var rigtigt. Den person, du blev afhængig af, foregav også at være din perfekte person. Du mistede ikke den perfekte person.

du elskede dem ikke. Du elskede, hvordan de fik dig til at føle. Fordi de fik dig til at føle dig Sådan, føler du dig accepteret, valideret og elsket med dem.

hvordan du følte var alle en kemisk reaktion inde i din hjerne, de var bare den eksterne stimulering.

det betyder, at hvis du kan identificere dine behov, kan du finde andre måder at opfylde dem på.

selvkærlighed er det første sted at starte, og det er et stort emne for en anden video.

tjek det giftige relationsgendannelsesprogram

få en times gratis internetinar, fyldt med praktiske videnskabelige forholdstips, der fungerer

glem ikke at abonnere på denne kanal og dele den med dine venner og få gratis ugentlige samtaler med topforholds-og kønseksperter for at følge vores podcast på iTunes

eller på Spotify

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Hvad er Ash-hvordan man dyrker Ash træ
Next post fra eksperterne