Hvor skal man bo i Cappadocia: bedste Cave hoteller og steder

*dette indlæg indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb via disse links, vi tjener en provision uden ekstra omkostninger for dig.

Tyrkiets mest berømte Region, Kappadokien, ligger i det centrale Anatolien, halvvejs mellem Ankara og Middelhavet. Kendt for sit spektakulære landskab, med tusinder af fe skorstene spredt over dale og bjerge, hulekirker og underjordiske byer, det er et førsteklasses turistmål, der er populært året rundt. Selv om vi taler om et stort område, er der kun en relativt stor by: Nevrius. På grund af sin størrelse og den brede vifte af hulehoteller er det meget vigtigt at vælge godt, hvor man skal bo i Cappadocia. Ved at gøre det, vil du være i stand til at undgå folkemængderne og fuldt ud nyde denne smukke region.

Sådan kommer du til Cappadocia

Cappadocia er let tilgængelig. At komme dertil fra Ankara eller Istanbul med fly er hurtigt og billigt. Flybilletter kan være så overkommelige, at rejse med bus bogstaveligt talt ikke giver mening. Der er to lufthavne. En time fra hovedområdet er Kayseri Lufthavn den største, mens Nevrius-lufthavnen med færre fly er bekvemt placeret i nærheden af de største byer. Du kan flyve til Kayseri fra mange indenlandske og flere internationale destinationer. Nevrihir Lufthavn tilbyder kun fly fra Istanbul, Ankara og Antalya. Du kan også rejse med tog til Kayseri. Fra Ankara er der tre daglige tog, og rejsen varer lidt over 6 timer. Der er også et dagligt tog fra Adana, og det tager mindre end 6 timer. Eitan vil sige, at det giver mening at rejse med bus af miljømæssige årsager. Han gik med bus for første gang fra Istanbul i 2004. Men han gjorde det aldrig igen.

hvor skal man bo i Kappadokien

midtpunktet og det bedste sted at bo i Kappadokien, er G-Nationalparken, en af de bedste nationalparker i verden. De fleste hoteller er i tre byer, Kurrrg kurrp, g Kurrreme, og u Kurrhisar. Du kan bestille daglige udflugter til alle interessante steder fra nogen af disse tre Byer, bare spørg rundt. Byen er den største by, der betjenes af mange lokale og regionale busser. De fleste af de massive turistfaciliteter er her. G kurstreme er centralt beliggende, med god rejse infrastruktur. De fleste cave hoteller og gæstehuse er her. U kurhisar er den mindste, med relativt begrænset offentlig transport. Det er placeret på klippen med udsigt over G. Alle tre er smukke Byer, med lækker anatolsk mad, butikker, kaffehuse og aktiviteter.

g-krem

g-krem er epicentret for nationalparken g-krem. Selvom historisk kendt som Korama, ændrede de lokale myndigheder sit navn af praktiske grunde. Byen ligger bogstaveligt talt ved siden af flere interessante attraktioner. Således kan du gå eller cykle mellem dem. Med et bredt udvalg af hulehoteller, restauranter, barer og butikker er Goremes infrastruktur blandt de bedste i Capadoccia. Hele stedet er en perfekt symbiose af natur og arkitektur. Flere bakker omgiver Goreme, og der er hulehoteller for enhver smag og budget. Smuk udsigt er overalt, og du kan nyde dem fra forskellige vinkler.

Grottehoteller i G Karrreme

vi har været i Kappadokien flere gange, og vi bliver ved med at bo i G Karrreme på det vidunderlige Caravanserai Cave Hotel. Det er en af de bedste cave hoteller i Cappadocia. Beliggende tæt på centrum af dejlige by, det blander perfekt med landskabet. De fleste af deres værelser ligger i en hule, og der er en stor udendørs terrasse med fantastisk udsigt. Hvis du er på udkig efter noget andet, tjek Aren Cave Hotel and Art Gallery. Udover smagfuldt indrettede værelser og udsigt er de også vært for et kunstgalleri. Hvis du kan lide overdådige grønne haver, så er dit sted Roc Of Cappadocia. Deres værelser er pæne, og haven har udsigt over dalen.

U Larchisar

U Larchisar ligger omkring 4 kilometer sydvest for Goreme, inden for nationalparken. I modsætning til G-Larsen, der sidder i dalen, ligger U-Larsen højt oppe på en klippe. Det mest interessante område er den gamle bydel tæt på klippen. Du vil finde tre slotte her, herunder den imponerende U Larchisar Slot. Udsigten fra det finurlige slot er uforglemmelig. Resten af byen er moderne og ikke særlig interessant. Mange pakkerejser stopper her, giver byen lidt af en turistmæssig fornemmelse. Den gode ting er, at den berømte Pigeon Valley kun er et skridt væk, og du kan gå til den.

Grotte hoteller i U Larghisar

hoteller i U Larghisar er lidt dyrere. Da der er færre muligheder end i G Pristreme, kan det føles lidt mere eksklusivt. Et dejligt hotel tæt på slottet er Caldera Cave Hotel. De har store værelser og en stor terrasse med udsigt over slottet og skorstene. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere fornemme, bo på Petra Inn Cappadocia. Deres værelser er rummelige, og der er en dejlig terrasse med udsigt. For luksus dronninger, anbefaler vi den smukke Taskonaklar. De fleste af værelserne har balkon med udsigt over landskabet, og nogle har endda badekar. Er det ikke rart?

hjem til næsten 20.000 indbyggere, er den største by i nationalparken G. Faktisk er det den eneste rigtige by. Det ligger omkring 8 kilometer øst for G. Kr. i et fladt monotont terræn. Ikke desto mindre er byens centrum rart med flere klippeformationer og hulehuse. Du vil finde den gamle bydel i centrum. Dens midtpunkt er Temeeni Hill med graven af Aslan Gasi. Selvom det måske tilbyder de bedste shoppingfaciliteter, mangler Karrrg Karrp charmen fra både g Karrreme og u Karrhisar. På en positiv side kan du gå til de smukke Three Graces Fairy skorstene.

Grottehoteller i Kurrrg kurrp

området omkring kurrrg kurrp er, hvor grupper bor, så det er her de store hoteller er. Når det er sagt, er den gamle bydel hjemsted for nogle af de bedste hulehoteller i Cappadocia. Kemerhan Cave Suites ligger lige ved siden af den gamle bydel og er et perfekt sted at hvile sig. De fleste værelser er inde i en hule, og der er en dejlig have. Hvis du ønsker at spendere lidt, bo på den dejlige Dere Suites Cappadocia. De tilbyder elegante, rummelige værelser og nogle af de flotteste udsigter i Urrg. Hvis du er til historisk arkitektur, bo på den kølige Aya Kapadokya. Dette hus fra det 19. århundrede har hulerum, buede værelser, et kapel og to vingårde!

andre gode steder at bo i Kappadokien

der er flere landsbyer og byer med anstændige indkvarteringsmuligheder inde i nationalparken G. Omkring 3 kilometer nord for G. Du vil finde flere attraktioner her, herunder den berømte Fairy Chimneys Valley. Det bedste hotel her er The Village Cave Hotel.

kun 5 kilometer sydøst for G-Kurstrem finder vi en anden charmerende by: Ortahisar. Den lille by omgiver det imponerende Ortahisar Slot. Vi anbefaler at bo på den nærliggende Elika Cave Suites.

7 kilometer sydøst fra Ortahisar, vil du elske den gamle græske landsby Mustafapa. Atmosfæren i hele byen er unik, og det er ikke alt for turistet. Vores absolutte favorit i Mustafapa Kurra er Seraphim Cave Hotel.

hvis du tænker på, hvor du skal bo i Kappadokien for at undgå folkemængderne, skal du ikke tænke mere og blive i G. Denne lille by er langt fra stress og jag, men det er kun et skridt væk fra Ihlara Valley og Derinkuyu Underjordiske By. Man kan bo på det antikke Gelveri Cave Hotel.

bedste luksushoteller i Kappadokien

i Kappadokien er de fleste luksushoteller enten i U Larshisar eller i Larrg Larpp. Ikke desto mindre er der nogle få i G. Sultan Cave Suites er nok det mest fantasifulde hulehotel i G. Dette overdådige hotel har elegante værelser, terrasse med panoramaudsigt, vinkældre og kulturcenter. I U Larghisar er det svært at vælge det bedste hotel, da der er masser af gode muligheder. Imidlertid, hvad der adskiller Argos In Cappadocia Hotel er, hvordan dens arkitektur passer perfekt sammen med landskabet. Hotellet er vært for top design værelser og andre faciliteter. Vores klare favorit i Kurrrg er det hellige Hus, en fremragende 250 år gammel græsk villa, vinder af titlen design af hoteller for 2014.

det bedste sted at bo i Kappadokien: g Kurtreme

efter vores mening er det bedste sted at bo i Kappadokien g Kurtreme. Både Larrg larp og U Larchisar har et relativt lille antal interessante steder inden for gåafstand, mens g larchreme byder på masser. G pristreme har en fremragende turistinfrastruktur, fantastiske hulehoteller og serveres af alle mulige udflugter. De fleste uafhængige rejsende bo her, mens andre steder appellerer mere til pakke turisme. Dens tætte omgivelser er de mest dramatiske: fe skorstene og vidunderlig udsigt rundt omkring. Endelig er der et stort udvalg af restauranter, der tilbyder lækker tyrkisk og international mad. Lad os ikke glemme kaffe-og tehuse med masser af slik!

steder at besøge i Kappadokien

selvom den nøjagtige udvidelse af Kappadokien ikke er klar, taler vi om et relativt stort område krydret med fascinerende steder at besøge. Når det er sagt, er størstedelen af attraktionerne i og omkring den ovennævnte g Larrem National Park. Inden for parken, vil du finde g-og grønnes Friluftsmuseer, U-og Urhisar-slottene, Borgene i de røde og Rosa Dale, Pasabag-Munkedalen og Devrent-dalen. Du kan besøge de fleste af disse steder til fods eller på cykel. De andre højdepunkter er syd for nationalparken og omfatter to underjordiske byer, Kaymakli og Derinkuyu. Selime-klosteret og Ihlara-dalen ligger også i nærheden.

flytter rundt

hvis du ankommer til Cappadocia med fly, skal du tage en bus fra lufthavnen til den by, hvor du bor. Du kan bestille din billet her, eller bede dit hotel om at gøre det for at sikre et sæde i bussen. Når du er i området, kan du gå og cykle til forskellige steder. I G Krostreme er der masser af cykeludlejning. For at rejse mellem forskellige byer skal du tage den lokale minibus Dolmu Karrus. De afgår hver time, og tilslut steder som Göreme, Uçhisar, Ürgüp, Çavuşin, og Ortahisar. For at komme til de underjordiske byer og Ihlara-dalen på en offentlig bus, skal du overføre i NEV Kurstehir, hvilket gør en lang rejse. Naturligvis kan du også tage en organiseret tur, leje en privat chauffør eller køre selv.

Cappadocia Tours

de fleste agenturer og hoteller tilbyder tre typiske udflugter: grøn, rød og blå. Den grønne tur er den længste og mest interessante, herunder steder som Pigeon Valley, Ihlara Valley, Derinkuyu Underground City og Selime Cave Monastery. Den Røde tur inkluderer steder, der kan nås på cykel fra G Kristreme, så det er bedre at gøre det alene. Det dækker området nord for G-Larsen, herunder Pasabag Monks Valley, Devrent Valley og G-Larsen Open-Air Museum. Den Blå tur er rart, hvis du har mere fritid. Det tager dig til Kaymakli Undergound City, Soganli Valley of Churches, Sobesos Ancient City og Mustafapa Turta Village.

det bedste tidspunkt at besøge Kappadokien på

selvom du kan besøge Kappadokien året rundt, er nogle måneder bedre end andre. Vejret om sommeren kan være for varmt og tørt, og der er bare for mange turister, så vi anbefaler at undgå Kappadokien i juli og August. April, maj og juni, ligesom September og oktober er gode måneder at besøge. Vejret er varmt, men ikke for varmt, og der er ikke for mange turister. For os er vinteren i Kappadokien en af de bedste årstider at besøge. Der er meget få turister, priserne er lave, og vejret kan være mere end anstændigt (det bliver sjældent for koldt i Cappadocia). Derudover, hvis du er heldig, kan du nyde dette eventyrlandskab dækket af sne. Sikke en fantastisk oplevelse!

hvorfor skal du besøge Cappadocia nu

Cappadocia er uden tvivl et af de smukkeste steder på jorden. Turistantallet stiger kraftigt, og det kan være irriterende overfyldt i højsæsonen. Men på grund af sin størrelse og det store antal interessante steder kan du nemt undslippe folkemængderne og udforske regionen alene. Langt den mest interessante måde er at gå eller cykle, men at ansætte en luftballon er også en sjov måde (hvis du har råd til det). Myndighederne har ikke gidet at beskytte området, så der foregår en masse byggeaktivitet. Det truer alvorligt både natur og arkitektonisk arv. Så vent ikke til det er for sent, besøg Kappadokien nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Tag smerten ud af at skrive med ergonomi
Next post 15 klassiske og elegante traditionelle soveværelsesdesign, der passer til ethvert hjem