Slut med os!

indrøm det: opdræt af kyllinger er sjovt, men rengøring af coop kan være en besvær. Det er dog en nødvendig del af kyllingeholderens job, der forhindrer sundhedsmæssige problemer og nedsat produktion i flokken. Fordi jeg arbejder et par sidejob ud over et fuldtids landbrugs-og avlsprogram, har jeg brug for en coop-rengøringsmetode, der er hurtig og effektiv. Heldigvis er der mange måder at rengøre et hønsegård på, baseret på din placering, bolig og antallet af fugle, du holder. Her er nogle metoder, du kan prøve på din gård.

1. Hø

selvom mange kyllingekopper i Florida, hvor jeg bor, har snavsgulve, kan jeg godt lide at dække snavs med staldkalk for at tørre jorden og dræbe bakterier og derefter tilføje et lag hø overtop for at minimere sundhedsmæssige problemer. Hø er lettere at håndtere end halm og er rent og støvfrit, i modsætning til fyrspåner. Plus, hø er økonomisk og let at få. Selvom du bliver nødt til at ændre det Ugentligt, kan det dumpes direkte i kompostbakken.

Diatomaceous earth bruges ofte i coops for at holde mider i skak, men jeg foretrækker ladekalk. Fjerkræeksperter anbefaler mod DE, fordi det forårsager luftvejssygdom hos kyllinger og er skadeligt for deres lunger. Staldkalk er derimod lavet af knust kalksten eller calciumcarbonat, som hjælper med dannelsen af æggeskaller. Husk, staldkalk er forskellig fra hydreret kalk; hydreret kalk bør ikke bruges til dyr.

for at rense coop ‘ en raker vi jorden og flytter det gamle hø til komposteringsbakken, derefter rebed med staldkalk og frisk hø. Vi rengør coop hver anden uge i varmt, tørt vejr og en gang om ugen i den våde sæson. For et hønsegård på 100 kyllinger tager det os cirka 1 time at gå i seng igen.

Dropping Boards

kyllinger går naturligvis til coop om natten for at roost, så du vil typisk finde et stort antal dråber, der venter på dig om morgenen. Minimer dit morgenarbejde ved at placere faldende brædder under roosts. Droppebrædder er plastbakker eller træplader, der let kan installeres i dit hønsegård ved at sømme, skrue eller bare placere dem på jorden. Du bliver nødt til at måle din coop passer den passende størrelse droppe bestyrelser. Som et alternativ bygger nogle kyllingeholdere deres coops med faldende pander, trækasser under roost for at hjælpe med nem oprydning.

du kan finde gødningsskrabere på markedet for at rengøre droppebrædderne, men en ekstra tapekniv eller spatel kan bruges i stedet. For at rengøre skal du bruge skraberen til at trække alt affald i en spand. Voila! Du har renset coop! Kompost gødningen og brug den som en naturlig gødning i haven.

 Abonner nu

aftagelige Roosts

mange coops er konstrueret med indbyggede roosts, men du kan vælge aftagelige for lettere rengøring og desinfektion. Brug ufortyndet destilleret eddike eller Oksin, et dyresikkert produkt, der er effektivt mod bakterier, svampe og vira, til desinfektion af roosts og inde i coop.

4. Dyb strøelse metode

for koldere klimaer er dyb strøelse metode en vidunderlig måde at holde din coop varm og nem at administrere. Som navnet antyder, er deep kuld-metoden en måde at give dit kuld mulighed for at opbygge og kompostere over en periode, fra et par måneder til en hel sæson. Da kuldet og gødningskomposterne i pennen giver det varme til kyllingerne. For de koldere stater kan kuldet opbygge hele vinteren. For at starte metoden med dyb strøelse skal du drysse ladekalk for at hjælpe med lugt og flyvekontrol. Top med 4 til 6 tommer fyrspåner eller hø. Hvert par uger omrøres kuldet, tilsættes mere staldkalk og friske spåner eller hø til blandingen. Til naturlig mide-og lusekontrol kan du blande aske en gang om måneden.

Tarp-metode

min ven Hope E. Tolda, ejer af Fancy Feathers Farm, bruger tarp-metoden på sin gård og er i stand til at rense 15 coops på mindre end 1 liter timer. Læg en presenning på coop-gulvet og top med halm. Når halmen skal skiftes, skal du folde presenningen og dumpe gødningen og halmen i kompostbunken. Tryk vask presenningen og desinficer den med eddike eller Oksin, inden du sætter coop igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post John Cameron Mitchell kom ud, efter at han mødte en dansemekaniker på Polk Street
Next post Brug Chrome Remote Desktop til at få adgang til din Computer hvor som helst