Svinger lingo defineret:” Fodboldmors ” perspektiv

passivt biseksuel: mand eller kvinde, der vil acceptere opmærksomhed fra samme køn, men vil ikke gengælde. Personligt er jeg en taker og ikke en giver.

Bi-nysgerrig: mand eller kvinde, der ikke har meget erfaring eller nogen erfaring seksuelt med det modsatte køn, men åben for muligheden. Det er altid godt at prøve noget nyt!

homoseksuel: mand eller kvinde strengt tiltrukket af dem af samme køn. Jeg har ikke mødt nogen strengt homoseksuelle svingere, men det er ikke at sige, at ingen i denne livsstil er homoseksuel.

%{}%lige: mand eller kvinde tiltrækkes udelukkende af det modsatte køn. De fleste svingende mænd er mærket “lige”, men kun en håndfuld kvinder er.

fuld bytte: par vil handle partnere til mundtlig køn og samleje. Ja!

blød bytte: par vil handle partnere og engagere sig i mundtlig køn kun. Nogle af disse par vil handle ægtefæller / partnere til mundtlig køn og derefter have køn med deres egen partner i samme rum.

pige-pige: piger leger med hinanden, mens mændene ser på. Synes at være meget populær blandt både mænd og kvinder.

Voyeur: ure Andre par/mennesker. Jeg gætter nogle bare gerne se!

fordomsfri: ønsker ikke at mærke sig selv, så de forbliver neutrale på alle områder. Jeg har virkelig ingen anden forklaring på, hvorfor nogen ville mærke sig selv som “fordomsfri”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Essential Tools for Machinists
Next post de bedste must-see komedier på komedier