Transit Venus on natal Chiron

Transit Venus konjunkt natal Chiron

dine tidligere sår bringes til overfladen nu gennem dine forhold til andre og gennem lektioner, der involverer selvværdi og selvværd. Du kan blive kaldt til at undersøge den værdi, du lægger på dig selv og din unikke vision og gaver.
du vil sandsynligvis finde større helbredelse og perspektiv gennem et forhold eller ved empati med andre. Du vil sandsynligvis også finde større skønhed og påskønnelse af værdien af dine gaver og ressourcer nu, og dette hjælper dig med at løse tidligere sår og traumer.
dette er et vigtigt tidspunkt at tilpasse dine værdier og handlinger, og du kan let tiltrække allierede, mentorer og kære, der hjælper dig med at genvinde din følelse af skønhed og medfølelse.

transit af Venus sekstil natal Chiron

du har flere allierede, end du er klar over nu. Dette er en tid til potentielt at arbejde gennem sår til selvværd og validering og finde opløsning fra tidligere hjerteslag.
du er måske mere populær, end du er klar over, og andre er let tiltrukket af dig, fordi de værdsætter dit unikke perspektiv. Din følelse af selvværd kan delvis påvirkes af tidligere traumer, men dette vil også give din empati og evne til at validere andre.
du er i stand til at finde komfort, skønhed og sikkerhed på trods af strabadser eller tidligere traumer nu. Du kan muligvis transformere smertefulde oplevelser gennem kunst eller andre udtryksformer.

Transiting Venus kvadrat natal Chiron

dit kærlighedsliv og forhold generelt kan være en kilde til smerte og stress nu, fordi nuværende forhold udløser gamle sår. Hjertesorg og uløste tab og traumer fra fortiden udløses af nuværende forhold til mennesker, du værdsætter.
du kan føle, at alle, du holder af, undergraver dine fremskridt, men det er lige det modsatte. De, der holder af dig, ser dit potentiale og presser dig til at leve op til dette. Hvad andre ønsker for dig, og hvad du føler, du fortjener, kan kollidere nu, og ligeledes kan du føle, at du skubber dine kære til at overholde det, du ønsker for dem.
dette er et vigtigt tidspunkt at få klarhed om dine egne prioriteter, men også at tillade relationer at være et køretøj for dig at få større påskønnelse for dit værd nu.

Transiting Venus trine natal Chiron

dette er en vigtig tid for dig at tiltrække den kærlighed og overflod, der vil hjælpe dig med at overvinde tidligere sår og traumer.
dine tidligere usikkerheder relateret til selvværd og dine indre værdier er bragt i spidsen nu. Du har den unikke mulighed for at trives og gøre dine tidligere smerter til lektioner, der kan hjælpe dig med at udtrykke kærlighed til andre.
dine nuværende forhold er faktisk hjulpet og styrket nu. Du får muligheder for at transformere tab og følelser af utilstrækkelighed på grund af den kærlighed og validering, du finder i forbindelse med dem, der er tættest på dig nu. Dette kan være et afgørende tidspunkt for relationer til at udvikle især Karmiske helbredende relationer med soulmates og betydelige mennesker i dit liv.
medfølelse, kærlighed og romantik kan indgå i din helingsproces og kan også blive den platform, hvorfra du begynder at hjælpe med at løfte og styrke andre.

transit af Venus overfor natal Chiron

dine ønsker og længsel efter et tæt romantisk forhold stemmer måske ikke let overens med det, du skal gøre for at helbrede tidligere sår. Du bliver muligvis nødt til at møde dybere frygt og usikkerhed omkring romantik og forhold for at overvinde tidligere sår.
du kan kæmpe med besiddertrang eller jalousi eller kigge efter andre for at bevise, at de værdsætter dig nu. I stedet er det bedst for dig at møde dine tidligere uopfyldte behov og sår relateret til opgivelse.
dine relationer kan helbredes og styrkes nu, men du bliver nødt til at arbejde igennem konflikter mellem hvad du vil have for dig selv og hvad der er bedst for dine partnerskaber eller relationer.

Transiting Venus natal Chiron

du kæmper for at acceptere dit værd nu, fordi tidligere sår og traumer genopstår. Du kæmper måske for at finde en solid følelse af selvværd og skønhed nu. På trods af eller på grund af dine tidligere traumer og følelser af opgivelse har du unik visdom og magt.
din evne til at omfavne dine tidligere sår og elske dig selv vil hjælpe dig med at helbrede og inspirere andre nu. Du kan skille sig ud for dem, der deler såret af selvbillede eller selvværd, og du er i stand til at justere dine synspunkter nu.
du vil få muligheder for at få bemyndigelse og tillid med din unikke skønhed, stil og værdi nu. Uden at have til hensigt at tiltrække dig kan det tiltrække mentorer og hjælpere, men det vil være op til dig at få mest muligt ud af disse udfordrende lektioner og vove dig ud af dit komfortområde.
for at vide, hvordan planetariske transitter påvirker dit fødselshoroskop lige nu eller for en hvilken som helst dato, skal du gå til siden Astro Reports, vælge Prognosefeltet og klikke på Beregn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Reglerne om moms for Madudtagning og levering
Next post 9 sjove fakta om killinger