Vender tilbage til College: myten om at starte forfra

en omfattende Guide til, hvad der kræves for at gå tilbage til College

fordelene ved en universitetsgrad er klare, men at få den grad er ikke let, med høje omkostninger til uddannelse og personlige forpligtelser, der ofte kommer i vejen. Som et resultat er mange, der ønsker en universitetsgrad, ikke i stand til at begynde på college eller er nødt til at droppe ud. Men senere i livet fornyer mange deres ønske om at få en universitetsgrad. Det er grunden til, at de har mange spørgsmål, er skræmt med udsigten til at gå tilbage til skolen eller ikke ved, hvor de skal starte. Vi tager fat på disse bekymringer og forklarer de gode nyheder: at gå tilbage til skolen ikke altid kræver, at du “starter forfra” og tager hele to eller fire år for at få en grad.

reklame AffordableCollegesOnline.org er en reklame-understøttet site. Udvalgte eller betroede partnerprogrammer og al skolesøgning, finder, eller matchresultater er til skoler, der kompenserer os. Denne kompensation påvirker ikke vores skoleplaceringer, ressourceguider eller andre redaktionelt uafhængige oplysninger, der er offentliggjort på denne side.

udvalgte Onlineprogrammer

Find et program, der opfylder dine overkommelige priser, fleksibilitet og uddannelsesbehov gennem en akkrediteret online skole.

realiteterne ved at vende tilbage til College

at vende tilbage til college er en betydelig forpligtelse, der kræver en stor investering af tid og penge. Men hvor meget af en investering? Lad os debunk nogle af myterne om at gå tilbage til college.

Skjul alle Udvid alle

 • myte: at gå tilbage til skolen ville starte forfra.

  Virkelighed: dette er en myte, fordi det sjældent er sandt. JA, afhængigt af dit valgte studieområde og niveau af baggrundsviden, skal du muligvis tage afhjælpende kurser for at styrke det fundament, du byggede i gymnasiet. Men meget af tiden kan eventuelle tidligere college-kreditter, du har optjent, eller erhvervserfaring, du har fået, krediteres din nye college-grad.

 • myte: det er for svært at afbalancere arbejde, skole og andre tidsforpligtelser.

  virkelighed: selvom det kan være svært for en voksen med et fuldtidsjob og familieansvar at gå tilbage på college, er det ikke umuligt. Der er mange college-programmer, der tilbyder deltids-og onlinekurser for enorm fleksibilitet, som giver eleverne mulighed for at opfylde deres faglige, familie-og akademiske forpligtelser.

 • myte: Jeg har ikke råd til at gå tilbage til college.

  virkelighed: næsten enhver, der beder om økonomisk støtte, er berettiget til mindst nogle priser. Det kan ikke være et tilskud eller stipendium, men snarere et lån, der skal betales tilbage. Men det vil ofte være nok til at hjælpe med at betale for udgifterne til skolegang.

 • myte: en universitetsgrad vil alligevel ikke gøre en forskel.

  Virkelighed: en universitetsgrad gør en enorm forskel! For mange stillinger er det at have en universitetsgrad en forudsætning for at ansøge. Selvom du er den mest kvalificerede ansøger til en stilling, bortset fra det faktum, at du ikke opfylder minimumskravet til en universitetsgrad, kan du blive nægtet et jobtilbud. Det er ikke fair, men det sker hele tiden.

 • myte: Jeg er for gammel til at vende tilbage til college.

  virkelighed: hvordan påvirker det at være 25, 35 eller 55 din evne til at lære? Faktisk kan det at gå på college efter at have tilbragt tid i arbejdslivet faktisk være en fordel, da det giver et perspektiv og en kontekst for det (ofte teoretiske) materiale, du lærer i klassen.

 • Myte: Hvis jeg ændrer min major, vil jeg ikke kunne anvende mine gamle kreditter mod et nyt program.

  Virkelighed: intet universitetsuddannelsesprogram består kun af kurser for de store. Der er en række grundlæggende, valgfrie og generelle uddannelseskursuskrav, der følger med større kurser. I det mindste skal du være i stand til at overføre gamle college-kurser til valgfrie kreditter.

reklame AffordableCollegesOnline.org er en reklame-understøttet site. Udvalgte eller betroede partnerprogrammer og al skolesøgning, finder, eller matchresultater er til skoler, der kompenserer os. Denne kompensation påvirker ikke vores skoleplaceringer, ressourceguider eller andre redaktionelt uafhængige oplysninger, der er offentliggjort på denne side.

Udforsk online uddannelser

vender tilbage til skolen tjekliste

så du har besluttet at hovedet tilbage til college, men hvor skal du starte? Det begynder med at sikre, at den tid og penge, det tager at få en universitetsgrad, er det værd.

 • Bekræft, hvorfor du har brug for en universitetsgrad.Vil graden forbedre dine chancer for professionel udvikling betydeligt? Er det for en karriereændring, du virkelig ønsker? Hvilken slags stigning i indkomst kan du forvente, når du er færdig med din grad? Afhængigt af dine svar kan det være bedst ikke at vende tilbage til college endnu eller måske ændre dit planlagte studieområde for at gøre det mere værd at bruge tid.
 • vurdere din tid.Hvis du er en VOKSEN, der skal arbejde på fuld tid eller tage sig af et lille barn på college, skal du overveje skoler med deltids-eller Onlineprogrammer, der giver fleksibilitet til at afbalancere dit ikke-akademiske ansvar.
 • Beregn eventuelle college kreditter, du allerede har.En af de største misforståelser om at vende tilbage til college efter en udvidet pause er, at du bliver nødt til at starte uden college-kreditter, der allerede er under dit bælte. Du kan undgå dette ved at få college kredit for tidligere college klasser og erhvervserfaring.
 • forskningskollegier, du gerne vil deltage i.En række faktorer skal overvejes, såsom placering, programtilgængelighed, deltagelsesomkostninger, tilgængelighed af skolespecifik økonomisk støtte, akademisk omdømme, professorernes kvalitet, jobmuligheder efter eksamen og campusfølelse.
 • Identificer applikationskrav.Når du har valgt de skoler, du har til hensigt at ansøge om, skal du finde ud af, hvad der kræves for at ansøge. Den typiske ansøgning vil omfatte en formular, udskrifter, standardiserede testresultater, Et essay og anbefalingsbreve. Nogle skoler vil også kræve en samtale.
 • komplet standardiseret test, hvis det er nødvendigt.Hvis du allerede har været på college og vender tilbage efter en relativt kort periode (mindre end fem år), kan du muligvis genbruge dine tidligere SAT-eller ACT-testresultater. Hvis du har brug for at genoptage en af disse tests, skal du planlægge at få dine scoringer sendt til de skoler, du ansøger om.
 • få dine udskrifter klar.Du skal bruge en officiel kopi af din high school-udskrift, der følger med din college-ansøgning. Og hvis du har gået på et andet college eller universitet, skal du også få dem til at sende en kopi af dit udskrift, især hvis du ønsker at få nogle tidligere college-kreditter overført til din nye skole.
 • Find folk til at skrive anbefalingsbreve.De fleste college-applikationer kræver anbefalingsbrev. Afhængigt af din situation kan det tage et stykke tid at finde nogen, der er egnet til denne opgave. Og når du gør det, skal du give dem rigelig tid til at skrive dit anbefalingsbrev og stadig give dig mulighed for at indsende din ansøgning til tiden.
 • Ansøg til gymnasier.Nu skal du sætte dig ned og udfylde disse applikationer. Mange skoler giver dig mulighed for at ansøge online. Der er også den fælles applikation, en universel applikation, der fungerer til flere skoler, hvilket sparer dig tid. Hvis du vender tilbage til den samme skole, som du tidligere har gået på, skal du mødes med en akademisk rådgiver for at diskutere din ansøgningsproces.
 • Ansøg om finansiel aid.To vær berettiget til føderal økonomisk støtte, såvel som mest statslig og skolebaseret hjælp, skal du udfylde FAFSA eller gratis ansøgning om føderal studiehjælp. Der er også private stipendier og tilskud til rådighed gennem en række virksomheder og non-profit organisationer.

uddannelse og levetid indtjening sammenligning

ifølge College Board, i 2015, medianindkomsten for en fuldtidsansat i alderen 25 år eller ældre med en bachelorgrad var $24,600 højere end den samme VOKSEN, der kun havde en high school grad. Statistikken gør det meget klart: jo mere uddannelse du har, jo flere penge tjener du. Dette diagram viser tydeligt sammenhængen mellem det opnåede uddannelsesniveau og medianindtjeningen.

uddannelsesniveau median ugentlig indtjening
associeret grad $819
Bachelorgrad $1,156
doktorgrad $1,664
High School Diploma $692
mindre end gymnasiet $504

Vis mere

reklame AffordableCollegesOnline.org er en reklame-understøttet site. Udvalgte eller betroede partnerprogrammer og al skolesøgning, finder, eller matchresultater er til skoler, der kompenserer os. Denne kompensation påvirker ikke vores skoleplaceringer, ressourceguider eller andre redaktionelt uafhængige oplysninger, der er offentliggjort på denne side.

Udforsk online uddannelser

kom videre: anvendelse af kreditter og erfaring mod en grad

når du starter forfra med college, betyder det ikke, at du automatisk skal genstarte dine college-kreditter. Gennem overførselsprofess såvel som College Board ‘ s College-niveau eksamensprogram, indtastning af studerende kan potentielt starte deres første klassedag med flere college-kreditter, der allerede er på deres udskrift.

Skjul alle Udvid alle

 • College Board ‘ s College-niveau eksamen Program (CLEP)

  College-niveau eksamensprogram, eller CLEP, er et specielt program, der drives af College Board (kendt for administration af SAT). CLEP accepteres af 2.900 gymnasier og universiteter og giver eleverne mulighed for at teste ud af indledende college fagområder.

  Hvem bruger CLEP?
  enhver, der går på et college eller universitet, der accepterer CLEP, kan modtage college-kreditter gennem CLEP. CLEP er populær blandt studerende, der ønsker at få en grad hurtigere, især voksne studerende, der vender tilbage til college.

  Hvorfor kan CLEP være en god mulighed?
  i stedet for at tage en klasse over et semester, kan du få kredit for det i et par timers test. Dette er især nyttigt for emner, du allerede kender og forstår, men har brug for at tage et kursus for at imødekomme din skoles programkrav.

  hvordan virker det?
  du begynder med at tilmelde dig en CLEP eksamen online. Derefter kan du vælge et nærliggende testcenter og planlægge din eksamen. Endelig skal du sørge for at få dine CLEP testresultater sendt til din nuværende skole.

  hvad koster det?
  en CLEP-eksamen koster $85,00, selvom nogle testcentre muligvis opkræver et ekstra administrationsgebyr.

  Hvordan ved du, om din skole accepterer CLEP?
  for at vide med sikkerhed, om din skole accepterer CLEP, skal du tale med nogen på din skole. En fakultetsrådgiver er en god person til at begynde med, ligesom en optagelsesofficer. Selv hvis en skole accepterer CLEP, de vil have deres egne unikke politikker vedrørende minimumscore, der er nødvendige for at opnå kredit og begrænsninger for, hvor mange college-kreditter der kan opnås gennem CLEP.

 • overførsel af optjente kreditter

  hvis du tidligere har taget college-kurser, er der en god chance for, at du stadig kan modtage kredit for de tidligere kurser på din nye skole. Variabler som hvilken karakter du lavede i kurset, kursusemnet og hvor længe siden du tog kurset kan afgøre, om du får kredit og i bekræftende fald, hvor meget kredit du vil modtage.

  UDKALD: Overførsel af tidligere college kursus kreditter til din nuværende institution er en af de mest almindelige måder at undgå helt at starte over din college karriere. Hvordan det fungerer og dets tilgængelighed afhænger af din nuværende skoles overførselspolitikker.

 • brug af erhvervserfaring til at tjene College Credits

  en anden mulighed for at starte college uden at starte forfra er at gøre noget af din erhvervserfaring til college-kreditter. Processen med at omdanne professionel erhvervserfaring til gradskrav vil variere på hver skoles egne politikker.

  for eksempel vil nogle skoler stadig kræve, at eleverne tilmelder sig den klasse, de har erhvervserfaring i, men giver eleverne mulighed for at tage deres eksamen, når de tror, de er klar. Dette kan give eleverne mulighed for at gennemføre et kursus om få uger.

  i andre skoler behøver de studerende ikke at tilmelde sig kurset, men i stedet formelt ansøge om at modtage college-kreditter til erhvervserfaring. De skal indsende oplysninger, der viser, hvad den studerende faktisk lærte, mens de arbejdede, og hvordan deres uddannelse på jobbet svarer til et kursus, de ville tage på college.

reklame AffordableCollegesOnline.org er en reklame-understøttet site. Udvalgte eller betroede partnerprogrammer og al skolesøgning, finder, eller matchresultater er til skoler, der kompenserer os. Denne kompensation påvirker ikke vores skoleplaceringer, ressourceguider eller andre redaktionelt uafhængige oplysninger, der er offentliggjort på denne side.

Udforsk online uddannelser

Online læring for arbejdende voksne

en af de nemmeste måder at vende tilbage til college er gennem et online program. Deltagelse college online er perfekt til at arbejde voksne, fordi det giver mulighed for at skræddersy tempoet i læring til de studerendes tidsplaner. For eksempel har de fleste college kurser foredrag, end der kan “deltage” når som helst og hvor som helst med en internetforbindelse. Online college giver også eleverne mulighed for at tage så mange (eller så få) kurser, som de vil mest effektivt balancere liv, skole og arbejde.

yderligere ressourcer

at vende tilbage til college er en stor beslutning. Heldigvis er der en række ressourcer til rådighed til at hjælpe med processen.

BigFuture

College Board ‘ s omfattende college planlægning ressource, herunder at vælge en skole og betale for college.

CLEP

kollegiets bestyrelses officielle hjemmeside for CLEP-eksamen med masser af oplysninger om, hvordan det fungerer, herunder at finde ud af, om en skole accepterer CLEP.

College for voksne

denne hjemmeside indeholder planlægningsoplysninger for voksne, der ønsker at tilmelde sig college.

Dr. Mom ‘ s Guide to College

en hjemmeside med masser af råd til dem, der går på college for første gang, især på campus. Nogle af rådene gælder ikke for voksne elever, der bor uden for campus eller går i skole online, men mange af de grundlæggende principper vil stadig være gældende.

FAFSA

den officielle FAFSA hjemmeside, hvor eleverne kan begynde deres ansøgningsproces for økonomisk støtte.

Federal Student Aid

en del af det amerikanske Department of Education, denne hjemmeside giver en uvildig og detaljeret forklaring på den finansielle støtte proces for universitetsstuderende.

National Association of Student Financial Aid Administrators (NASFAA)

en professionel organisation designet til at støtte studerende finansiel bistand bistand fagfolk. Dens hjemmeside indeholder gode oplysninger om økonomisk støtte til universitetsstuderende.

Princeton anmeldelse

dette er en test prep selskab, men de har en fremragende kollegium Rådgivning sektion med nyttige oplysninger og vejledninger om, hvordan man får mest ud af college.

U. S. Institut for uddannelse-akkreditering

et online søgeværktøj fra Office of Postsecondary Education, der giver brugerne mulighed for at finde ud af, om en bestemt skole er akkrediteret.

amerikanske nyheder & verdensrapport

mest kendt for sine college-placeringer, amerikanske nyheder & verdensrapport er en fremragende kilde til college-og universitetsinformation, såsom ansøgningsgebyr, gennemsnitlige testresultater, skoleplacering, deltagelsesomkostninger osv.

Ekspert Samtale

Dr. Natalie Brun har arbejdet i videregående uddannelse i over ti år og nyder især at arbejde med studerende fra forskellige baggrunde og kulturer. Hun fører tilsyn med Academic Advisement office og International Services team på Truckee enge Community College og er forpligtet til at hjælpe studerende med at identificere deres interesser og nå deres akademiske og personlige mål.

hvad er nogle af dine bedste tips til studerende, der overvejer at gå tilbage til skolen?

når man overvejer at gå tilbage til skolen, er der en række ting, man skal overveje afhængigt af hver enkelt elevs situation. Nogle spørgsmål, som mine studerende stiller sig selv, når de tænker på at gå tilbage til skolen, er:

 1. er du i stand til at flytte, hvis det program, du vil studere, er uden for din lokalitet?
 2. tilbyder local community college det program, du leder efter? Hvert community college har et Overførselscenter, du kan oprette forbindelse til for at sikre, at alle dine kreditter overføres glat, hvis dit slutmål er en bachelorgrad.
 3. mød med en akademisk rådgiver, selv før du ansøger om at gå over trinene til anvendelse, studieprogrammer og hvad du kan forvente. De fleste akademiske rådgivningskontorer er glade for at mødes med potentielle studerende–føler ikke behov for at ansøge først!

Hvor har eleverne en tendens til at blive “udløst”, når de starter processen med at gå tilbage til skolen, og hvordan kan de undgå disse faldgruber?

jeg tror, at mange studerende får “udløst op” på de krævede kurser for almen uddannelse, specielt engelsk og matematik krav. De fleste studerende ønsker at hoppe lige ind i klasser, de er mere interesserede i, men disse portkurser i matematik og engelsk er ofte forudsætninger for andre klasser, og studerende har virkelig brug for at tænke på at tage disse klasser tidligt, så de ikke bliver hængt op på at gennemføre en grad.

generelt hører jeg om studerende, der ikke var sikre på, hvor de skulle starte, men der er altid folk, der er villige til at hjælpe. Nå ud til det akademiske Rådgivningskontor for at planlægge et tidspunkt (personligt, online eller over telefonen) for at tale om eventuelle spørgsmål, du har, og sørg for, at du ikke bliver “udløst.”Det er, hvad kontorer som mig selv er her for at gøre–få eleverne i gang på en vej til målopnåelse, uanset hvad det mål måtte være.

noget andet du måske gerne tilføje om at gå tilbage til skolen?

uddannelse åbner så mange døre. Lad ikke tøven og frygt holde dig tilbage fra i det mindste at tale med nogen om de mange muligheder, der er derude. Dette kan betyde at tale med en akademisk rådgiver, fakultetsmedlem eller finansiel Bistandsrådgiver. Få alle de oplysninger, du kan, før de beslutter, at det bare ikke er for dig! Især på lokalsamfundskollegierne tror vi på tilgængelighed på alle niveauer. Kom i kontakt med nogen i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Kansas Atletik for at tillade fans i begrænset kapacitet derhjemme begivenheder Dec. 7-14 / Tale af Tait
Next post Det 6 bedste Tabata-træning + de 2 numre, der betyder noget i enhver Tabata-træning