vores Blog

når din hund bliver ældre, bliver det sværere og sværere at komme sig efter operationen, men endnu yngre hvalpe kan have svært ved at overvinde vanskelige operationer. Blandt hunde, ben og fod traumer tendens til at være de mest almindelige lidelser, der kræver en længere restitutionstid. Vi ved, at de fleste mennesker ser deres kæledyr som en del af familien, derfor har vi dedikeret år til at undersøge de bedste, naturlige måder at fremme helbredelse og lang levetid under din hunds bedring.

det er vigtigt altid at følge din dyrlæge anvisninger til brevet, når du hjælper din hund med at komme sig efter operationen. Og du bør altid tjekke med din dyrlæge, før du foretager nogen diæt eller supplerende ændringer i din hunds daglige rutine.

når du har bragt din hund hjem fra dyrlægen, vil hans pleje være i dine hænder. Vi er sikre på, at du vil have din hvalp til at komme sig så hurtigt og smertefrit som muligt, derfor har vi oprettet denne liste over anbefalinger om pleje efter op. Hundepleje efter operationen behøver ikke at være vanskelig, følg disse enkle trin nedenfor for at hjælpe med at fremskynde din hunds bedring efter operationen.

Hold dit kæledyr væk fra hans fødder

et af de sværeste aspekter af din hunds opsving er at holde dem stille, mens de er ved at komme sig. I de første par timer efter din hunds operation vil din hvalp sandsynligvis være for træt getup og bevæge sig rundt. Men når resten af hans anæstesi er forsvundet, kan du have svært ved at overbevise din hund om at tage det roligt. Mens deres skadede lem stadig kan genere dem, er hunde berygtede for at bære gennem deres smerte. De fleste dyrlæger anbefaler, at kæledyr forbliver inaktive i omkring 3-7 dage efter en større operation. Så hvordan kan du holde din aktive hund liggende stille?

 • når du tillader dit kæledyr at gå udenfor for at lindre sig selv, skal du altid holde ham i kort snor. Udtrækkelige snore vil være et problem, fordi de stadig giver mulighed for, at din hvalp advares, og at gå uden snor, selv i et indhegnet område, giver dig ikke nok kontrol.
 • undgå lange gåture eller lange træningsudbrud. Uanset om det er at spille hente eller gå en lang gåtur, så prøv at holde din hunds træning på et minimum. Det kan være svært, men din hund vil være bedre i det lange løb for denne beslutning.
 • prøv at forhindre dit kæledyr i at hoppe på og af møblerne, da denne handling kan forværre deres sår.
 • Hold dit kæledyr i en kasse, når du ikke er hjemme. Dette vil hjælpe med at forhindre ham i at vandre rundt, når du ikke er i stand til at se ham.
 • hvis dit kæledyr er lille nok, bære dem op og ned ad trappen.

overtal dit kæledyr til at spise

lige efter operationen vil mange kæledyr undgå at spise ud af ubehag. Det vil være Dit job at få dit kæledyr til at spise igen. Mange kæledyr for at undgå at spise med det samme efter operationen, især hvis deres regelmæssige diæt er tør kibble. Hvis dette er tilfældet, kan du prøve at fodre dit kæledyr et kogt måltid bestående af et 1:1-forhold mellem både kogt protein og en carb. En af de mest almindelige kombinationer for denne diæt er kogt formalet kalkun med ris. Det er vigtigt at finde et fedtfattigt kød, der ikke forstyrrer dit kæledyrs mave. Nogle alternativer til carb-indstillingen kan også omfatte kogt pasta og kartofler.

hvis dit kæledyr begynder at kaste op efter at have spist dette nye måltid, anbefaler vi at fodre dit kæledyr med en mindre portion ved deres næste måltidstid. Fortsæt med at opbygge tilbage til hans typiske madgodtgørelse, da dit kæledyrs system lærer at tilpasse sig denne nye diæt.

Giv Komfort

når det kommer til helbredelse, kan lidt komfort gå langt. Undervurder ikke kraften i en fluffet pude eller ekstra fem minutters snuggle tid. Ligesom mennesker nyder komfort, så gør kæledyr. Når dit kæledyr er ved at komme sig, opfordrer vi dig til at bruge så meget tid sammen med dem som muligt. Og nogle bekvemmeligheder kan hjælpe dit kæledyr mere end bare at tilbyde støtte. For eksempel, når dit kæledyr først kommer hjem efter operationen, kan han have problemer med at regulere sin temperatur. At give ham et ekstra tæppe vil ikke kun få ham til at føle sig bedre, men det vil også hjælpe med at holde ham varm.

brug kosttilskud til at fremme genopretning

på vapiti Labs har vi dedikeret år til at skabe de bedste naturlige kosttilskud til kæledyr, og vores Recuperate formel er ingen undtagelse. Vi brugte ingredienser som Pseudoginseng Root, “Dragon Blood” harpiks og Carthamus blomst til at lave et supplement, der ikke kun hjælper dit kæledyr med at komme sig efter operationer og skader, men også understøtter naturlig helbredelse.

takket være vores sunde ingredienser er vores Recuperate formel i stand til at:

 • Administrer hundens ubehag og vævsskade efter skade eller medicinsk intervention
 • hjælp med at støtte den naturlige helingsproces
 • styrke og flytte blodet for at understøtte dit kæledyrs normale inflammatoriske respons
 • hjælp med at støtte den naturlige helingsproces og den normale genopretningstid
 • Oprethold en normal disposition
 • spred blod stagnation

hvorfor recuperate er rigtigt for din hund

at finde kosttilskud til hunde til at hjælpe med deres post-op opsving kan være en udfordring. Vi har taget gætteriet ud af ligningen. Vores videnskabsdrevne Recuperate supplement blev lavet med kun et mål i tankerne: at hjælpe din hund med genopretningsstøtte. Uanset om din hund er ved at komme sig efter vævsskade eller knoglerelateret traume, kan både arbejdshunde og ledsagere drage fordel af at komme sig under deres genopretningsproces. Og når dit kæledyr er stærkt igen, kan du overveje forebyggende kosttilskud som vores mobilitet, styrke, GI-kanal eller Brystformler. Når det drejer sig tid til recovery support, nå for at komme sig og hjælpe dem med at komme sig ordentligt første gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post forstå din forlovelsesring Drøm Betydning
Next post Konnossement vs Shipping Manifest-Global logistik vide, hvordan