Hotel spørgsmål og svar

oprettet af ‘ s team af juridiske forfattere og redaktører| sidst opdateret Juni 20, 2016

mens du er på ferie, kan et dårligt hotelværelse virkelig ødelægge din oplevelse, så det er vigtigt at kende dine rettigheder, før du tjekker ind. Mens svarene på dine spørgsmål kan variere afhængigt af omstændighederne, nedenfor er nogle af de mest almindelige hotel spørgsmål og deres svar.

hvad er forskellen mellem en garanteret reservation og en bekræftet reservation?

en garanteret reservation betyder, at du har betalt for din reservation på forhånd, og hotellet skal holde plads til dig. En bekræftet reservation betyder, at du endnu ikke har betalt, men Hotellet accepterer at holde et værelse til dig baseret på en eller anden betingelse. For eksempel kan hotellet i en typisk bekræftet reservation acceptere at “holde plads til dig indtil 8 pm” på en bestemt dag. Hvis du møder op før 8 pm., så skal hotellet give dig et værelse, men hvis du ikke opfylder en betingelse, behøver hotellet ikke at tilbyde dig et værelse.

jeg har forudbetalt mit værelse (en garanteret reservation), kan et hotel nægte at give mig et værelse?

hvis du har forudbetalt dit værelse, er det garanteret, og hotellet skal give dig det værelse, du har betalt for, selvom du dukker op sent. Hvis hotellet ikke har et værelse til dig, har det overtrådt din kontrakt og skal give dig en rimelig erstatning. Det betyder, at de kan ende med at skulle sende dig til et andet hotel, selvom det er dyrere, og betale for transporten – selv telefonopkaldet for at lade folk vide, at du har skiftet hoteller.

jeg ønskede et bestemt rum, har jeg ret til et bestemt rum?

typisk har du ikke ret til et bestemt værelse, medmindre du har angivet dette værelse under din reservation (for eksempel penthouse-suiten). Derfor, hvis du virkelig ønsker et bestemt rum, skal du gøre det meget klart, når du booker dit værelse. Sørg for at få en skriftlig bekræftelse på, at du har reserveret det specifikke værelse. Hvis hotellet ikke giver dig det specifikke rum, har det sandsynligvis brudt sin kontrakt med dig, og du kan muligvis inddrive en form for begrænset skade.

dette værelse er ikke, hvad jeg forventede, er der noget jeg kan gøre ved det?

det hotelværelse, du ender med, ligner muligvis ikke det behagelige værelse, der blev afbildet på deres hjemmeside eller i deres brochure. Mens en vis mængde overdrivelse er tilladt i reklamer, selvom, forsætligt bedrager kunder betragtes som svig.

hvis det rum, du fik, er væsentligt under det, du forventede baseret på en annonce, skal du straks tale med manageren. Dette gælder også, hvis rummet ikke er blevet rengjort ordentligt, eller hvis rummet er ekstremt støjende. Du bør anmode om et bedre værelse, en rabat eller, hvis intet andet er tilstrækkeligt, derefter en refusion. Du kan muligvis sagsøge hotellet i små krav for besværet med at skulle flytte, men dette er muligvis ikke muligt eller endda værd at udgiften i praksis.

kan et hotel opkræve mig, hvad det vil for et værelse?

hotelpriser afhænger af parti af sæsonvarians og kan svinge vildt og koster dobbelt eller tredobbelt den normale sats i nogle tider af året. Hoteller kan dog ikke bare opkræve dig, hvad de vil. Mange stater mandat, at hoteller bogføre en maksimal afgift i et iøjnefaldende sted (ofte på bagsiden af døren).

varer såsom et besøgsgebyr eller sengeskat kan være mandat i henhold til statslig eller lokal lovgivning. Andre gebyrer, såsom forsynings-eller servicegebyrer, er muligvis ikke legitime, imidlertid. Et hotel har ikke lov til at opkræve mere end den pris, det citerede til dig, da du foretog reservationen, medmindre du godkender gebyret på forhånd.

er der ret til privatliv på mit hotelværelse?

generelt har du ret til at forvente privatliv på dit hotelværelse, så længe du bruger hotelværelset på en normal, ansvarlig måde. Men hvis du deltager i noget ulovligt eller forstyrrer andre gæster, kan hotelforvaltningen komme ind på dit værelse uden din tilladelse.

Bemærk, at hotelforvaltning, ikke politiet, kan komme ind i lokalet uden din tilladelse, og hotelforvaltningen kan ikke give politiet tilladelse til at søge på dit værelse. Politiet skal gennemgå den sædvanlige proces, hvilket normalt betyder at få en kendelse, før de får lov til at søge på dit værelse.

en endelig undtagelse fra din ret til privatliv er til rengøring og vedligeholdelse. Hotellets ledelse har ret til at komme ind på dit værelse for at rengøre eller udføre den nødvendige vedligeholdelse.

Hvad sker der, hvis jeg ikke tjekker ud inden fristen.

i modsætning til leje af lejligheder eller huse kan Hoteller udsætte dig, hvis du holder dig forbi den aftalte tid. Selvfølgelig vil de fleste hoteller forstå korte forsinkelser og rumme dig, men hotellet har ret til at udskyde dig, ændre låsene (let med elektroniske nøglekort) og flytte dine varer ud.

har jeg ret til rabat?

mange grupper har ret til hotelrabatter, her er nogle af de mest almindelige grupper:

  • seniorer
  • erhvervskunder
  • regeringskunder
  • familier med børn
  • professionelle foreninger (American Bar Association)
  • visse kreditkortmedlemmer
  • American Automotive Association (AAA) medlemmer

min ejendom er blevet stjålet fra mit hotelværelse, er hotellet ansvarligt?

historisk set var hoteller ansvarlige for din ejendom under dit ophold. I dag, imidlertid, de fleste stater begrænser betydeligt det ansvar, et hotel kan stå over for, hvis din ejendom bliver stjålet eller ødelagt, mens du er på hotellet. I de fleste stater, hoteller er forpligtet til at give dig et sikkert for dine værdifulde ejendele. Vær dog opmærksom på, at der er monetære grænser for hotelansvar, så selvom hotellet er ansvarlig for tabet af din dyre dragt, er det muligvis ikke ansvarlig for det fulde dollarbeløb på din dragt.

den største undtagelse fra denne regel er dog, hvis hotellet ikke udviste rimelig omhu med at beskytte din ejendom. For eksempel, hvis hotellet forlader pengeskabet ulåst eller ikke opfylder lokale brandkoder, kan hotellet være ansvarlig for den fulde værdi af din ejendom, hvis nogen bryder ind i dit pengeskab, eller hvis hotellet brænder ned.

min bil blev brudt ind på hotellet, er hotellet ansvarlig?

i lighed med hvordan din personlige ejendom håndteres, afhænger det af, om hotellet udviste rimelig omhu med at beskytte din bil. Hvis hotellet var uagtsomt, kan det være ansvarlig for skader på din bil.

hvis der blev taget nogen ejendom inde fra din bil, er det langt mindre sikkert, men igen vil det stort set afhænge af, om hotellet kunne have forudset og forhindret et sådant tyveri. Det har måske ikke været forudsigeligt, at en tilfældig forbipasserende ville bryde ind i din bil og stjæle dit stereoanlæg, men det kan have været forudsigeligt, at hotellets betjent muligvis stjæler mobiltelefonen i din bil.

jeg sårede mig selv, mens jeg var på hotellet, er hotellet ansvarligt?

det afhænger stort set af omstændighederne. Hvis du gled og faldt på hotellets lokaler, fordi hotellets ledelse har undladt at rydde op i et spill, eller undladt at rydde en gangbro, så hotellet kan være ansvarlig. Et andet typisk eksempel er, hvis du har en ulykke, fordi et hotel ikke lyser tilstrækkeligt et område. Hvis du kommer til skade, mens du er på et hotel, skal du kontakte en advokat for at afgøre, om du har en sag.

en forbrydelse blev begået i nærheden af hotellet, er hotellet ansvarligt?

generelt vil et hotel ikke være ansvarlig for forbrydelser begået på eller i nærheden af hotellets lokaler. Undtagelsen fra dette er, hvis hotellet skulle have forudset forbrydelsen og undladt at forhindre det. Et almindeligt eksempel på dette ville være, hvis hotellet var beliggende i et område med høj kriminalitet, men ikke satte nogen sikkerhedsforanstaltninger på plads (såsom låste vinduer og lys belysning). Hoteller skal også advare om eventuelle kendte kriminelle problemer omkring hotellet.

hvad er hotellets ansvar for vedligeholdelse af poolområdet?

hoteller ved, at folk foretrækker hoteller med svømmebassiner, men ved at tiltrække gæster med en svømmebassin bliver Hoteller også ansvarlige for deres kunders sikkerhed omkring poolen. Selvom mange hoteller sender en meddelelse, der hævder, at du svømmer på egen risiko, er det usandsynligt, at en sådan advarsel er tilstrækkelig til at redde den fra en alvorlig retssag. Ud over grundlæggende sikkerhed, hoteller skal også forudse, at børn og endda berusede voksne sandsynligvis vil bruge poolen, og de skal indføre passende sikkerhedsforanstaltninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Erklæring om formål
Next post kolesterol-forhøjet