Marker dine kalendere! 2020 julebegivenheder i hele Utah

SALT LAKE CITY (ABC4) – mange mennesker har set frem til feriesæsonen efter et stressende 2020. Mens nogle julebegivenheder i Utah kan ændres eller annulleres på grund af pandemien, der er stadig masser af feriehilsen i hele staten.

tjek hvilke begivenheder der stadig foregår, som er blevet ændret, og som er blevet annulleret denne feriesæson.

Salt Lake County

Træfestivalen

en af Utahs mest berømte juleaktiviteter, Træfestivalen, der normalt afholdes på Sydbyens Udstillingscenter, afholdes stort set i år på grund af pandemien. Arrangementet fejrer sit 50.år ved at have en live-udsendelsesbegivenhed, virtuelle butikker, og giver folk mulighed for at byde online på forskellige auktionsartikler. Hvert bidrag gavner børn på Intermountain Healthcare primære Børnehospital. Arrangementet kører online fra 1. til 5. December.

Tempelpladsen

ikke kun på grund af pandemien, men også på grund af omfattende konstruktion, der finder sted på Tempelpladsen, bliver folk nødt til at nyde lysene på Tempelpladsen lidt anderledes i år. Musikalske forestillinger, der finder sted på Tempelpladsen, vil være virtuelle. Søstermissionærer, der tjener på Tempelpladsen, er vært for en virtuel begivenhed og guider seerne på en virtuel rundvisning på Tempelpladsen og julelysene. Lysene tændte aftenen efter Thanksgiving. Hvis folk vove sig i centrum for at få et glimt af lysene med deres egne øjne, lysene kan kun ses fra omgivende veje og udvendige fortove i byen, da pladsen bliver indhegnet og portene lukkes.

Hogle Dyrepark

pandemien forhindrer ikke Hogle dyrepark i at vise deres årlige Dyrepark. Julelysene i dyreparken kører hver aften fra Dec. 4 fra 5: 30 til 9 pm lysene vil være tændt indtil Jan. 3. Denne udendørs aktivitet vil være den perfekte begivenhed til at være socialt fjernt fra andre grupper, der stadig ønsker at komme ud og nyde ferieånden.

dette er stedet Heritage Park

juleaktiviteter på dette er stedet Heritage Park annulleres i år på grund af COVID-19 forholdsregler. I et forsøg på stadig at fejre sæsonen, dette er stedet, der opfordrer folk til at deltage i at deltage i St. Martins projekt. Serviceprojektet vil være til gavn for Navajo Nation.

Eccles Theatre

mange Utahns vover normalt til Eccles Theatre i centrum af Salt Lake City for at se Juleforestillinger-især ‘A Kurt Bestor Christmas’. På grund af pandemien i år er begivenhederne i teatret til jul desværre blevet udsat. Kurt Bestor har dog meddelt, at han afholder sine julekoncerter i 2020 via en live stream-begivenhed lørdag, Dec. 12.

de glemte julesange

filmversionen af de glemte julesange vil blive spillet på flere teatre i Utah. Michael McLeans produktion er blevet udført for mere end 1 million mennesker over hele landet siden 1991 og er en favorit for mange Utahns omkring feriesæsonen.

Lumase

Lumase, der ligger på Utah State Fairpark, er en udendørs lysfestival, der vil blive omdannet til en ‘Fairytale Christmas’ i år. Aktiviteten er velegnet til hele familien, da der vil være millioner af blinkende lys på skærmen med en candy cane light tunnel, større end livet oplyste skærme og magiske glødende gynger for børn at lege på. Der vil også være festlig musik, godbidder og et overdækket børneområde med en Gingerbread Castle legeplads. Arrangementet afholdes i overensstemmelse med statslige og lokale COVID-19 retningslinjer. Arrangementet er udendørs og får folk til at følge en envejssti under hele deres besøg. Grupper skal forblive sammen og forblive socialt fjernt fra andre grupper. Masker vil være påkrævet.

Hale Center Theatre

Hale Center Theatre holder stadig deres årlige opførelse af en julesang. På teatret, der vil være begrænset plads til at forblive i overensstemmelse med statslige og amtslige COVID-begrænsninger. Stykket løber fra Nov. 27 Til Dec. 26.

Desert Star Playhouse

det sjove Desert Star Playhouse beliggende i Murray udfører nu ‘Nøddeknækker: mænd i Strømpebukser’ nu gennem Jan. 2.

Macys Slikvinduer

Macys Slikvinduer blev afsløret den Nov. 19. Dette er det niende år, Macy ‘ s på City Creek har vist slikvinduerne. Folk kan se vinduerne uden for butikken. I år blev to kunstnere udvalgt til at dekorere tre vinduer hver. Over 600 pund slik og 70 forskellige typer slik blev brugt til at dekorere slikvinduerne.

Grand America Hotel Holiday Stroll

på grund af fysisk afstand og retningslinjer for kapacitetskontrol er den årlige ferietur gennem Grand America Hotel i Salt Lake City begrænset til overnattende hotelgæster og lånere af hotellets restauranter og Grand Spa kun. Ferieturen giver gæsterne mulighed for at nyde vinduerne på hotellet, der tager dem med på en feriehistorierejse.

Nøddeknækkeren – Ballet Vest

fordi Salt Lake County har truffet en beslutning om at lukke amtsejede scenekunstfaciliteter gennem December, vil Ballet Vest holde deres ferietradition i live ved at udsende ‘Nøddeknækkeren’ denne sæson. Balletten vil lufte produktionen på juleaften og juledag.

Skøjteløb

mange mennesker har traditionen med skøjteløb på Gallivan Center i feriesæsonen. På grund af COVID-19 er skøjtebanen imidlertid lukket i sæsonen 2020/21.

Gardner Village

Gardner Village beliggende i vest Jordan er åben for julesæsonen 2020. De følger alle direktiver fra stats-og Sundhedsafdelingen, når det kommer til COVID-19 retningslinjer. Der vil ikke være mangel på Julehændelser med aktiviteter, der foregår som Moonlight Madness Sale, Elf displays og scavenger hunt, Santa og reindeer photos, Santa 5k run og buggy rides med Santa.

Loveland Living Planet Akvarium

hver nat fra 5:30-10:30 om eftermiddagen., folk kan tage til Loveland Living Planet akvarium og nyde ‘Festival of the Seas’. Denne nye begivenhed afholdes under ECCO på Rio Tinto Kennecott-pladsen med mad, festligheder, og ferielys, som hele familien vil nyde. Forskellige madvogne og brandleverandører vil også være til arrangementet.

Utah Symphony

Utah Symphony holder stadig julekoncerter og forestillinger denne sæson. Du kan tjekke deres hjemmeside for deres fulde Juleplan, og hvad deres omfattende planer er for at beskytte deres gæster mod COVID-19.

Utah County

Luminaria

for det 5.år i træk vil Thanksgiving Point i Lehi vise deres millioner af julelys i hele deres Ashton Gardens gennem ‘Luminaria’. Gæsterne kan gå gennem haven på en sikker envejssti gennem haven og nyde seværdighederne, lugt, og lyde fra feriesæsonen. Masker er påkrævet. Hele turen gennem Luminaria-lysdisplayet er cirka en kilometer lang.

Festival of Lights

en anden socialt fjern julebegivenhed for hele familien er den 29.årlige Festival for lys i spansk gaffel. Folk bliver i deres køretøjer, når de kører gennem festlige lys i hele en bypark. Biler kan også tune ind 99.7 FM, mens du kører gennem displayet for nogle ferie musik. Festival of Lights er $ 8 pr.

University Mall

børn vil stadig kunne se Santa på University Mall i Orem i år. Indtil Dec. 24, børn kan besøge St. Nick (fra en sikker afstand) i sin skovhytte. Besøg er gratis, og hvert barn, der besøger Santa vil modtage en særlig behandling. Andre feriebegivenheder i indkøbscentret vil også ske i år.

Davis County

Gingerbread Competition

den 4.årlige Gingerbread Competition finder stadig sted i år. Alle aldre blev inviteret til at komme ind i et peberkagerhus. De kreative kreationer vises gennem Dec. 10. på Bountiful Davis Art Center.

Centerpoint Legacy Theatre

‘A Christmas Carol’ vil blive udført på Centerpoint Legacy Theatre i Centerville. Stykket løber fra Dec. 1 til den 19.Hver tirsdag, torsdag og lørdag kl 7:30

Layton Commons Park

en anden Julelysdisplay at besøge er placeret på Layton Commons Park. Julelysdisplayet forbliver tændt hver aften indtil 11 pm indtil Dec. 31.

Viber County

Ogden Christmas Village

gode nyheder! Ogdens juleby lyser stadig op i centrum af Ogden Municipal Garden i år. Lysene forbliver tændt gennem Jan. 1. Mens julelysene stadig vil være rundt for at nyde i landsbyen og hytterne, annulleres følgende begivenheder i år: Holiday Electric Parade Light Parade, åbningsgalla, fyrværkeri, besøg med julemanden, fru Claus tours, kunstnere på scenen, togture, morgenmad med julemanden og den varme chokoladeboks.

terrasse plads legehus

terrasse plads legehus i Paris terrasse er normalt mange familiens traditioner at gå se ‘Joakim: A Christmas Carol’. På grund af COVID-19 annulleres forestillingen.

Varatch County

Nordpolen Ekspres-Heber Creeper

hvis du leder efter en Juleaktivitet i området Varatch County, skal du tjekke Nordpolen Ekspres på det historiske ‘Heber Creeper’ tog. Den 90-minutters togtur gennem ‘Nordpolen’ omfatter varm kakao og Fru Claus’ berømte chocolate chip cookies. Gæster på toget vil synge sammen med julesange og vil blive underholdt af togets værter-alver og kakao kokke! Heber Valley Railroad siger, at de overholder alle COVID-19-retningslinjer og har grupper socialt afstand, mens de er på toget og får gæsterne til at bære ansigtsbeklædning.

Cache County

Parade of Gingerbread Homes

den 21.årlige Parade af Gingerbread Homes i centrum af Logan vil have gingerbread homes udstillet på flere lokale virksomheder fra Dec. 5 til Dec. 26. Denne sikre Juleaktivitet giver dig mulighed for at slentre udenfor, når du går fra det ene honningkagerhus til det næste i hele Logan.

Logan julebegivenheder

Logans årlige julebegivenheder såsom Julemandens ankomstparade og tree lighting festival of lights, der forekommer i centrum, er alle blevet annulleret på grund af pandemien.

Dyrelys

Dyrelys i Logan tager en sikker tilgang til deres begivenhed i år ved at få julemanden til at forblive socialt fjernt, så han kan forblive sund for sin store aften den 25. Familier kan se rensdyr og nippe til noget Gratis varm chokolade, mens de nyder lysene. Lysene kører indtil Dec. 19.

boks Elder County

fantasi ved bugten julelys

vil stadig blive afholdt i år. Folk kan blive i deres biler og køre gennem lysene og kan endda bruge 3D-briller for at få lysene til at skille sig ud endnu mere. På grund af pandemien, der vil ikke være nogen Julemandsbesøg, tog, eller madbiler.

Juab County

Country Christmas

mange mennesker kan lide at tage til Mona for at opleve Young Living ‘s’ Country Christmas’, men på grund af pandemien er begivenhederne aflyst i år.

Copenhagen County

Tuacahn Amphitheatre

‘Jul i kløften’ ved Tuacahn Amphitheatre i St. George vil blive ændret lidt på grund af COVID-19 i år. Arrangementet inkluderer en levende fødsel (nu med tildelte siddepladser), togture, en åben ild og et besøg hos julemanden. Folk, der deltager i arrangementet, vil også kunne nyde tusindvis af julelys og feriemusik på pladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Jonathan’ DJ ‘ Hernandes: Aaron Hernandes bror nu
Next post ABR-Kerneundersøgelsesforberedelse: resultater af en undersøgelse af fjerdeårs radiologibeboere, der tog 2013-undersøgelsen