Sådan overgår du fra Co-sovende til krybbe

de søde lubne kinder, dyrebar lille næse og vent, du har nøjagtigt 3,5 tommer plads tilbage på din side af sengen, før du vælter ned på gulvet. Co-sovende med baby er en skik, som flere mødre bruger til at gøre det nemt at fodre om natten og sikre, at forældrene får mest søvn som muligt. Uanset om du beslutter dig for at sove sammen et par måneder eller et år, kan overgangen fra søvn med mor til babyens egen seng udgøre en udfordring. Lad os diskutere, hvordan man overgår fra Co-sovende til krybbe.

dette indlæg kan indeholde affiliate links

co-sleeping overgang til krybbe

Co-sleeping er sådan en vidunderlig måde at forbinde med din baby. Det giver mulighed for hud til hud tid og nem fodring. For nogle mødre er det ubehageligt og skræmmende at have baby sove lige ved siden af dem i sengen. Der er dog flere gode produkter på markedet for at hjælpe med at holde babyen sikker, men alligevel tæt på mor om natten. Den praktiske og bærbare DockATot er en fantastisk måde at holde babyen i sengen med dig og være sikker på, at du ikke ruller over på dem. Co-sleeping tillader mor og barn at sove længere og tillader en nyfødt at bosætte sig i deres nye hjem på en måde, der lægger lidt stress på baby.

overgang fra co-sovende til krybbe

tiden går, og babyen bliver større, mere opmærksom og optager halvdelen af sengen. Du vil have din plads tilbage, og babyen er på en fodringsplan, der let styres om natten. Nu er det tid til at skifte baby til krybbe. Du kan spørge dig selv, ” Hvornår skal jeg nøjagtigt overføre mit barn fra at sove sammen til deres krybbe?”eller” har jeg ventet for længe?”Bare rolig mor. Alt der er dækket her!

TIP:
GÅ IKKE GLIP AF 4-DAGES HANDLINGSPLAN FOR OVERGANG FRA CO-SOVENDE TIL KRYBBE.
Find 4-dages Crashkursus i slutningen af dette indlæg!
overgang fra Co-sovende til krybbe

 pil familie

hvornår er et godt tidspunkt at skifte?

det siges, at det bedste tidspunkt at begynde overgangen fra co-sovende til krybbe er omkring seks til otte måneder. Forskningen, der understøtter dette, konkluderer, at en babys kognitive og mentale udvikling er på et modenhedsniveau, som baby vil forstå ændringen på en måde, der ikke er foruroligende. Babyer yngre end seks måneder har en tendens til at have svært ved at forstå en søvnplan, og overgang fra co-sovende til krybbe ville være en udfordring. I en så tidlig udviklingsperiode kan etablering af søvntræning for tidligt præsentere en traumatisk oplevelse, der ligger uden for babyens evne til at forstå.

Co-Sleep to Crib

babyer yngre end tre måneder er usandsynligt at forstå forskellen mellem dag og nat og sove sporadisk hele dagen. Dette skyldes deres mangel på melatoninniveauer, som vil stige, når de vokser. Omkring tre til fire måneder vil din baby vise mere udviklede kognitive færdigheder. På dette tidspunkt, baby vil reagere på ansigter, coo, vise mindre separationsangst og være mere opmærksom i løbet af dagen.

søde babybilleder Dani Adams Barry Photography baby photography dallas T

omkring tre til fire måneders mærket begynder baby at forstå natten, og der kan forsøges en søvnplan. Vær dog opmærksom på, at din baby på dette tidspunkt bare er klar over, at deres råb og opkald vil give et svar. Derfor, forsøger at overgangen fra co-sovende til krybbe kan være svært på dette tidspunkt. Baby vil have tendens til at teste denne teori i løbet af de næste par måneder, da de finder ud af “når jeg ringer, kommer Mor”.

det søde sted

omkring seks til otte måneder er det søde sted for søvntræning og overgangen fra co-sovende til krybbe. På dette tidspunkt er babyens udvikling på et tidspunkt, at de er mere interessante i, hvad der foregår omkring dem, snarere end at være udelukkende afhængige af dig. Baby vil vise mere interesse for legetøj og handlinger. De vil gribe efter genstande og reagere på begivenheder omkring dem.

mellem seks til otte måneder, når baby sætter sig ned og en søvnplan er etableret, er deres evne til selv at berolige større end en yngre alder. Baby vil sandsynligvis lægge sig vågen og coo lykkeligt, når han vågner om dagen i stedet for at græde i forvirring.

Åh nej! Baby har været i din seng de sidste otte måneder! Nu sidder du fast med dem for evigt og sover i en bunke som en pakke ulve. Stress ikke momma, det er stadig muligt at skifte fra co-sovende til krybbe, selv efter at den søde plet er gået. Mellem ni og ti måneder er din babys kognitive udvikling modnet drastisk. De er nu opmærksomme på dig, selv når du er væk. Dette kan udgøre en udfordring, hvis du forsøger at sove tog og overgang til en krybbe på dette tidspunkt.

Sådan overgår Baby til krybbe

en anden sød plet

må ikke bekymre dig, der er et andet vindue! På omkring tolv måneder til seksten måneder er baby ikke sådan en baby længere. Dit barns fokus vil henvende sig til at udvikle deres tale og evne til at udføre opgaver. Når de modnes i løbet af dette stadium, bliver de mere uafhængige, og du vil se dit barn mere fast besluttet på at udføre opgaver alene. Dette giver en fantastisk tid til overgang fra co-sovende til krybbe! Dit barns nye uafhængige holdning vil gøre overgangen til en leg. Deres evne til selv at berolige vil komme i rette tid og praktisk ubesværet.

Småbarnstekster af Adventures and Preggers

forberedelse til overgangen

når babyen er fire måneder, skal madrassen i krybben være i den nederste position. Nogle krybber tilpasser sig en højere position for nyfødte og spædbørn og kan sænkes, når babyen er ældre og i stand til at sidde op eller stå. Risiker ikke, at din baby trækker sig ud af krybben og sænker madrassen. Det er sikrere, og du vil sove bedre at vide, at baby ikke risikerer at vælte over toppen.

gør krybbe sikker. Sørg for at fjerne eventuelle stuffies, lovies eller ekstra puder og tæpper fra krybbe. De er en fare og distraherende for baby. Hold det enkelt og sikkert. Det foreslås at fjerne eventuelle kofangere eller mobiler på dette tidspunkt, for de vil præsentere som en distraktion. Hvis du vælger at bruge en mobil eller visuel sut, er det helt fint. Jeg ville tænde vores Baby Einstein Sea Dreams Soother og baby ville se og lytte, mens jeg sov i (selvom det kun var 10 minutter).

Sounds of Slumber

brugen af en hvid støj-eller lydmaskine er en effektiv måde at etablere en søvnrutine på. Maskinen kan bruges til at dæmpe lyde udefra, og lydens konsistens hjælper med at udløse babyens hjerne til søvn. Lad os tænke på din babys levetid indtil videre. I ni måneder i livmoderen var de vant til den høje lyd af din vejrtrækning og hjerteslag. Det er kun naturligt for din baby at finde lyden af hvid støj, hjerteslag eller havbølger til at være beroligende. Derfor kan en lydmaskine som en Lullaby lydmaskine være et effektivt søvnhjælpemiddel i dit hjem.

dette er et værktøj, som jeg ikke havde kendt dets effektivitet, før jeg tilmeldte little one i børnehaven efter 18 måneder. Instruktørerne brugte en lydmaskine i løbet af barnets luretid, og de sov alle sammen! Jeg løb straks til butikken for at købe den lydmaskine, de brugte på anlægget, og vi bruger den stadig i dag.

Sovende Babyovergange

etablere en rutine

når sengetid nærmer sig, skal du fokusere på en fast rutine, så din baby bliver vant til et natritual. Indstilling af en rutine giver din baby mulighed for at gøre sig bekendt med, når det er tid til søvn. Hvis du beslutter dig for at have Badetid før sengetid, vil baby blive fortrolig med denne rutine og forstå, at det er tid til seng. I vores hjem har vi etableret en rutine, der begynder med et bad, en natflaske med Kos i gyngestolen, og derefter sættes baby i sin krybbe til sengetid.

de første par uger kan være hårde. Men når baby forstår rutinen og har tilpasset sig forandringen, vil den lille slå sig ned af sig selv. Evnen til selv at berolige vil blive anerkendt, og babyen vil slukke fredeligt, når rutinen er på plads.

metode til galskaben

alt er på plads, og det er et passende tidspunkt for dig at skifte fra co-sovende til krybbe. Der er flere tilgange, du kan tage. Mange har deres egen mening om, hvilke metoder der fungerer bedst, og hvilke der er forfærdelige eller grusomme. Jeg finder ud af, at for at etablere en solid rutine skal du opretholde en stærk vilje og evnen til at holde fast ved den. En metode, der har vist sig vellykket for mange mødre og opfordrer din baby til selv at berolige, er Ferber-metoden.

Ferber-metoden er i det væsentlige et cry-it-out-scenario. Der er dog en systematisk måde at gøre det på. Først skal du udføre din natrutine, som du har etableret for din baby. Når barnet er fodret og klar til seng, lægge dem i deres krybbe og forlade rummet. Når baby er nede, skal du ikke se tilbage. Må ikke, sige et andet ord og ikke vente ved døren og peak på dem. Gå!

nu begynder metoden. Samlet set vil du lade din lille stå op i en periode i stigende intervaller og komme ind i rummet igen. Første gang du forlader rummet, lad baby græde i cirka tre minutter, og gå derefter ind i rummet igen. Tag dem ikke op. Lad dem bare se dig, brug trøstende ord til at berolige dem så meget som muligt og gå igen. Denne gang forlade i fem minutter og vende tilbage. Tag dem ikke op og tilbyde beroligende ord. Gå igen og vend ikke tilbage i yderligere otte minutter.

Gentag denne proces øger tidsintervallerne efter hvert besøg, indtil babyen sover. Den næste nat øges starttiden fra at forlade i tre minutter til fem og fortsæt derfra. Nedenfor er en hurtig visuel udsigt over fem nætter ved hjælp af denne metode.

Ferber Method Schedule

giv det tid

dette kan være en omhyggelig proces. Ingen ønsker at høre deres baby græde eller græde i nød. Vær sikker på at på trods af kritik vedrørende denne metode er der ingen langsigtede skadelige virkninger som følge heraf. Pediatric association støtter faktisk denne metode og retningslinjer. Dr. Ferber har for nylig revideret sine metoder til at hjælpe mødre, der bruger co-sovende og er nu mere åbne for fordelene ved co-sovende bevægelse. Du kan læse al den viden, som Dr. Ferber deler i sin seneste udgave af “løs dit barns søvnproblemer”.

dette er et stort skridt i dig og dit barns liv. Jeg håber, at mine råd og tips kan vise sig nyttige i din overgang fra co-sovende til krybbe. Tag det langsomt, har tålmodighed og bare omfavne denne ændring. Snart vil din baby sove fredeligt i deres krybbe, og du får din seng tilbage! Held og lykke!

pil kærlighed

Kom godt i gang

nu hvor vi har dækket flere aspekter af co-sovende til krybbe overgang. Lad os dykke ned i den Handlingsrettede del af denne proces. Vi vil gennemgå dette i en 4 dages serie. Den Co-sovende til krybbe MINI kursus serie dækker en 4 dag span med strategiske handlingsrettede skridt til at tage som du overgangen. Læs dag et ved at klikke nedenfor!

DAG ET

DAG TO

DAG TRE

DAG FIRE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Citrendorf de Carcassonne
Next post American College of Chest Physicians