årsag Marketing spørgsmål til forbrugerne

udtalelser fra iværksætter bidragydere er deres egne.

i denne nye æra med socialt ansvar kan det, du ikke gør, koste dig. “Årsag markedsføring” er nu normen, og kunder, der besøger din hjemmeside og se din reklame ønsker at vide, at du deler deres ønske om at gøre verden til et bedre sted ved at støtte en vigtig sag.

hvis din virksomhed eller brand ikke står for en sag, kan forbrugerne henvende sig til dine konkurrenter. Antallet af forbrugere, der siger, at de ville skifte fra et mærke til et andet, hvis det andet mærke var forbundet med en god sag, er steget til 87 procent, en dramatisk stigning i de senere år, ifølge en Cone Cause Evolution-undersøgelse.

selv nichemarkeder, såsom nationens universitetsstuderende, viser nu en slående præference for mærker, som de mener er socialt ansvarlige. Ifølge en nyligt frigivet Universitetsudforskerundersøgelse fra Alloy Media siger næsten 95 procent af de studerende, at de er mindre tilbøjelige til at ignorere en annonce, der fremmer et brands partnerskab med en sag.

der er en stærk sammenhæng mellem iværksætteri og at give. Udfordringen er at gøre din socialt ansvarlige indsats til et vindende forslag for den nonprofit-gruppe, du støtter, samfundet og din virksomhed. Du kan mestre denne marketingudfordring ved at følge disse fem vigtige trin:

Trin 1. Giv fra hjertet.
årsag marketing fungerer bedst, når du og dine medarbejdere føler stor om den hjælp, du leverer til en nonprofit gruppe. Så arbejde med en organisation, du og dit team tror på, om det betyder at støtte kampen på vegne af et nationalt sundhedsspørgsmål eller redde hjemløse kæledyr. Hvad betyder mest for dig, dit team og dine kunder? Du vil arbejde hårdt for at gøre en forskel, når du giver fra hjertet.

Trin 2. Vælg en relateret årsag.
en solid årsag-marketingkampagne starter ofte med den rigtige tilknytning. Så når du gennemgår udvælgelsesprocessen for nonprofit, skal du kigge efter en årsag, der vedrører din virksomhed eller dens produkter. For eksempel, da Procter & Gambles Olay brand skin-care-linje samarbejdede med American Society for Dermatologic Surgery, var dets kampagnemål at inspirere kvinder til at beskytte deres hud mod solen.. PR-support gav udbredt udsendelse, print og online dækning, hvilket hjalp programmet med at tiltrække mere end 9.000 personer til gratis hudkræftundersøgelser.

Trin 3. Bidrage mere end dollars.
for mange typer af virksomheder, årsag markedsføring indebærer donere produkter eller tjenester og ikke blot at skrive en check. Dette kan hjælpe med at danne endnu stærkere forbrugersammenslutninger mellem det, du tilbyder, og det gode arbejde, du udfører. Mit eget firma arbejder for eksempel hårdt for at støtte to lokale grupper-et husly for hjemløse kvinder og børn og en organisation, der hjælper kræftpatienter med at betale deres husleje og andre regninger, mens de gennemgår behandling. Som marketingekspert bidrager jeg med tjenester, der inkluderer produktion af en årlig kvindes Hope benefit-koncert og Direct-mail og PR-kampagner, der i de sidste otte måneder har Netto cirka $250.000 til disse nonprofits.

Trin 4. Formaliser din tilknytning.
for at gøre din tilknytning til en gevinst for alle, skal du arbejde med den nonprofit, du vælger, for at definere, hvordan det vil hjælpe din virksomhed med at øge dens synlighed, brand eller virksomhedsbevidsthed. Hvis organisationen har et nyhedsbrev eller anden kommunikation med sine bestanddele, forhandle om muligheder for at gøre fælles kampagner. Diskuter, hvordan du vil bruge organisationens logo og navn i dine marketingkampagner, og hvordan det igen vil bruge dit firmalogo og navn i sine pressemeddelelser, på organisationens hjemmeside og i andre materialer.

Trin 5. Monter en marketingkampagne.
succes i årsagsmarkedsføring betyder ofte at motivere et publikum til at handle, såsom at give en donation eller deltage i en begivenhed. Ved hjælp af en dedikeret marketingkampagne kan du nå og overtale målgruppen, samtidig med at du øger bevidstheden om din virksomhed og dens engagement i socialt ansvar. For eksempel, for at forbedre sit forhold til det sorte samfund, State Farm skabte 50 million pund udfordring at uddanne afroamerikanere om de risici, der er forbundet med at være overvægtige. En særlig udfordring hjemmeside blev oprettet for at yde løbende rådgivning og støtte, og har hjulpet hundredtusinder af mennesker tabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post savner min hund mig, når jeg er væk?
Next post Bliver dit barn syg for ofte? 3 spørgsmål at stille-Somerset sundheds-og velværecenter