Florida” Afslut og Holdover “klausulen” skal have ” i hver lejekontrakt

ejendomsret i hver stat vil indeholde sprog, der specificerer den tidsramme, der kræves for at give meddelelse om enten ophold eller gå, og yde beskyttelse til både udlejer og lejer. I nogle tilfælde kan lejers manglende levering af den krævede meddelelse resultere i betydelige monetære sanktioner. Florida er en af de stater, hvor der pålægges en økonomisk straf, så lad os gennemgå det her.

tidsramme for meddelelser

hvis 30 dages varsel ikke leveres af lejeren, er han ansvarlig for lejebeløbet for den følgende måned, så længe enheden ikke lejes igen til en anden lejer.

i Florida skal en lejer give udlejer 30 dages skriftlig varsel om, at han har til hensigt at forlade lokalerne i slutningen af aftaleperioden. Han kunne blive, eller han kunne komme videre, men han skal give det 30 dages varsel. Hvis 30 dages varsel ikke leveres af lejeren, er han ansvarlig for lejebeløbet for den følgende måned, så længe enheden ikke genudlejes til en anden lejer. I tilfælde af en måned-til-måned lejekontrakt skal udlejer give 30 dages varsel for at opsige.

den anden vigtige tidsramme er for meddelelsen om straf, som udlejer er forpligtet til at give lejeren. Meddelelsen om straf informerer lejeren om, at hvis de ikke giver 30 dages skriftlig varsel om deres hensigt om at forlade, vil de pådrage sig en straf på en måneds husleje. Udlejer er forpligtet til at give denne meddelelse om straf mindst 45 dage før aftalens udløb. Hvad sker der, hvis udlejer ikke giver meddelelse om straf? Du gættede det, de mister retten til at pålægge straffen.

Holdover lejemål

i Florida har udlejer ret til at opkræve dobbelt det månedlige lejebeløb som holdover leje.

når en lejer forbliver i besiddelse af lejen efter aftalens udløb, betragtes de som en “holdover lejer” . Lovligt, de bliver en lejer fra måned til måned, og alle bestemmelser i den oprindelige aftale forbliver i kraft, herunder kravet om at give 30 dages skriftlig varsel om deres hensigt om at forlade. I Florida har udlejer ret til at opkræve det dobbelte af det månedlige lejebeløb som holdover-leje. Det er klart, at det er meget dyrere at være en holdover lejer, så hvis du har ejendomme i Florida, skal du sørge for, at dine lejere er opmærksomme på lejeskaleringen, hvis de bliver en holdover lejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post ja, en Chick-fil-A ‘brød fra Tradition’ og åbnede søndag
Next post Flu og diabetes: en farlig kombination