Olympiske vs standardvægte

For mere detaljeret information, se vores længere version af denne artikel om to Rep-hule, der går over, hvorfor olympiske vægte er de bedste, hvorfor du muligvis bruger standardvægte, og hvad du skal passe på med nogle plader markeret som Standard.
så du er ikke sikker på, hvad du skal gå med, olympiske eller standardvægte. Her er alt hvad du behøver at vide.

for det første findes stængerne

Olympic vs Standard Bar standardvægte ofte i hjemmegymnastik. Hvad du vil se med det samme er olympiske barer er tykkere på enderne. Men det er faktisk bare en af mange forskelle.

standardstænger er nøjagtigt 1″ i diameter i hele længden (udover skuldrene, der stopper vægtpladerne). De er lavet til at tage standard vægtplader.

Standard barer vejer 13 til 19 lbs eller deromkring. Det er for solide stål. Særlige” cardio ” barer er hule, kun 5 lbs, og er ikke beregnet til at tage meget vægt.

olympiske barer er lige kort af 2″ diameter på enderne (faktisk 1 31/32″ eller 50mm). Som sådan, de vil kun tage olympiske vægt plader, som har 2 ” diameter huller. Disse kan faktisk også opdeles i olympiske vægtløftnings-og kraftløftestænger, eller endnu længere, men de kaldes ofte bare olympiske barer.

Olympiske 7ft barer skal vægt 45 lbs eller 44 lbs (20 kg). Der er billigere 7ft barer, der vejer mindre. Kortere olympiske barer, 5ft eller 6ft, kan veje så lidt som 29 lbs. “Teknik” barer er hule eller aluminium og et godt valg til at klæbe med olympiske vægte, men med en lav startvægt så lav som 10 lbs.

pladerne

begge typer kan komme i forskellige stilarter, som grebhuller og gummibelægning.

begge typer er generelt alle lavet af det samme støbejern, bortset fra de olympiske kofangerplader i fast gummi, og derefter dækket med en bagt emaljemaling eller en gummi-eller urethanbelægning.

typiske standardplader er de “pandekage” formede plader med afrundede kanter, der består af disse størrelser: 1,25 lb, 2,5 lb, 5 lb, 10 lb, 12,5 lb, 20 lb, 25 lb, 50 lb. Hullerne er lidt over 1 ” diameter til at passe på en standard bar.

Olympiske plader kommer i pund-eller kilogramstørrelser, men i USA konverteres de fleste omtrent fra kilogramstørrelser til Pund. 1 kg = 2,2 lb.
For mere detaljeret information, se vores længere version af denne artikel om to Rep Cave, der går over, hvorfor olympiske vægte er de bedste, hvorfor du måske bruger standardvægte, og hvad du skal passe på med nogle plader markeret som Standard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Hvordan vælger Cut Pile vs Loop Pile Carpet
Next post 6 måder at reparere en stormdør, der ikke lukker