Tips til det første opkald med en justering efter en ulykke

i timerne efter en bilulykke eller enhver form for hændelse, der forårsager dig skade, kan din telefon begynde at ringe, og den, der ringer op, kan godt være en forsikringsjustering eller en anden repræsentant for den anden person, der er involveret i ulykken. Lad os se på, hvad du skal sige (og hvad du bør undgå at diskutere) under dit første telefonopkald efter ulykken med en repræsentant for den anden part-især hvis du tror, at partiet er skyld i ulykken.

Forbliv rolig og høflig

selvom du stadig kan være vred over Ulykken og dine skader, vil det ikke hjælpe dig med at få en retfærdig personskadeafvikling at tage din vrede ud på forsikringsjusteringen. Du ved muligvis ikke nøjagtigt, hvordan eller hvornår en forsikringsjusters gode vilje kan betale sig—ved straks at håndtere dit krav eller ved at tro på din version af et problem, der er vanskeligt at bevise—så det er altid bedst at holde dig kølig og forblive professionel.

Identificer den Person, du taler med

før du diskuterer noget, skal du få navn, adresse og telefonnummer på den person, du taler med, navnet på det forsikringsselskab, han eller hun er sammen med, og den person eller virksomhed, virksomheden repræsenterer (den “forsikrede”).

Giv kun begrænsede personlige oplysninger

du behøver kun at fortælle forsikringsjusteren dit fulde navn, adresse og telefonnummer. Du kan også fortælle dem, hvilken type arbejde du udfører, og hvor du er ansat. Men på dette tidspunkt behøver du ikke forklare eller diskutere noget andet om dit arbejde, din tidsplan eller din indkomst.

giv ingen detaljer om ulykken

Forsikringsjusteringer eller andre repræsentanter kan forsøge at få dig til at “give en erklæring”” om, hvordan ulykken skete. Eller de kan simpelthen engagere dig i samtale, hvor de subtilt vil forsøge at få dig til at fortælle dem om ulykken. Nægter høfligt at diskutere nogen af fakta undtagen de mest basale: hvor, hvornår, typen af ulykke, de involverede køretøjer, hvis det var en trafikulykke, og identiteten af eventuelle vidner. Sig, at din undersøgelse af ulykken stadig fortsætter, og at du vil diskutere fakta yderligere “på det rette tidspunkt.”Senere vil du sandsynligvis sende en personskade efterspørgsel brev, hvor du vil beskrive ulykken i detaljer.

giv ingen detaljer om dine skader

naturligvis vil en forsikringsjustering gerne vide om arten og omfanget af dine skader. Giv ikke en detaljeret beskrivelse endnu. Du kan udelade noget, eller opdage en skade senere, eller din skade kan vise sig at være værre, end du oprindeligt troede. Hvis du har brug for at sige noget, skal du bare fortælle justereren, at du “stadig behandler”, og lad det være ved det. Lær mere om, hvordan din medicinske behandling påvirker værdien af din personskadesag.

Tag noter

så snart din samtale er forbi, skal du skrive ned alle de oplysninger, du har modtaget over telefonen, samt de oplysninger, du gav til (eller anmodninger, du har fremsat) den person, som du talte med.

modstå presset til at afregne straks

Forsikringsjusteringer tilbyder undertiden en løsning under de første et eller to telefonopkald. Hurtige bosættelser som det redder forsikringsselskabets arbejde. Vigtigere, de får dig til at nøjes med et lille beløb, før du fuldt ud forstår, hvad dine skader er, og hvor meget dit krav om personskade er værd. Tag ikke agnet. Indsamling af en løsning kan virke som en hurtig måde at få kompensation uden at skulle gennemgå kravprocessen, og pengene kan være fristende, men det vil næsten helt sikkert koste dig penge, måske en hel del.

Sæt grænser for samtaler

i din første kontakt med en forsikringsjustering skal du gøre det klart, at du ikke vil diskutere meget på telefonen. Ikke kun skal du give meget begrænsede oplysninger i dette første telefonopkald, som diskuteret ovenfor, men du bør også sætte klare grænser for enhver yderligere telefonkontakt.

der er gode grunde til at begrænse dine telefonsamtaler med forsikringsjusteringer. Nogle vil ringe ofte i et forsøg på at få dig til at bosætte sig hurtigt, og de kan blive en reel gener. Det er godt at nippe dette i knoppen.

vigtigere, indtil du har haft en fuld mulighed for at undersøge og tænke over Ulykken og for at bestemme omfanget af dine skader og andre tab (dette er dine “skader” på legalese), har du ikke nøjagtige oplysninger at give. Og hvis du giver ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger på telefonen, kan forsikringsselskabet forsøge at få dig til at holde fast ved det senere.

nægter at Give optagede udsagn

mange kravjusteringer skubber dig straks til at give en båndoptaget erklæring, eller spørg tilfældigt, om de må optage din telefonsamtale og hævde, at den vil beskytte dig senere. Accepter ikke at have nogen samtale optaget. Du har ingen juridisk forpligtelse til at blive registreret, og det er imod Loven for en retter at registrere dig uden din tilladelse.

grunden til at du bør nægte er, at de fleste mennesker spænder op, når de ved, at de bliver optaget, og de kan glemme at sige vigtige ting eller kunne beskrive ting klodset eller ufuldstændigt. En mundtlig erklæring eller samtale er næsten aldrig så præcis og grundig som den skriftlige korrespondance, du senere sender forsikringsselskabet. Også optagelser får langt større betydning, end de fortjener som bevis for, hvad der skete. Det kan være næsten umuligt senere at rette eller udvide det, du har sagt i en optagelse.

Afvis høfligt, men bestemt en justeringsanmodning om at registrere dine udsagn. Fortæl ham eller hende, at du ikke er fortrolig med optagelse, og at når dine oplysninger er komplette, vil du give dem skriftligt.

for dybdegående information om hvert trin i en personskadesag, få bogen Sådan vinder du dit krav om personskade (hvorfra denne artikel blev tilpasset) af advokat Joseph Mattheus (Nolo).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Previous post Ikke-konvulsiv status
Next post gruppe motion klasser